Κυκλοφόρησε το trailer του Spiderman: No Way Home

Κυκλοφόρησε το trailer του Spiderman: No Way Home Facebook Twitter
Το Spiderman:No Way Home είναι η πιο πολυαναμενόμενη ταινία της Marvel μέσα στη χρονιά.
0

Ούτε ο Shang-Chi, ο άρχων του κουνγκ-φου, ούτε οι Eternals της Κλόε Ζάο. Η πιο πολυαναμενόμενη ταινία της Marvel μέσα στη χρονιά κι εκείνη που θέτει επί της ουσίας τα θεμέλια για την επόμενη φάση του franchise είναι το Spiderman:No Way Home, το αρκετά γενναιόδωρο trailer του οποίου μόλις κυκλοφόρησε.

Το προηγούμενο Spiderman τελειώνει με τον Τζ. Κ.Σίμονς  να επιστρέφει στον ρόλο του δημοσιογράφου Τζόνα Τζέιμσον και να ανακοινώνει σε όλο τον πλανήτη την πραγματική ταυτότητα του Ανθρώπου-Αράχνη. Με όλο τον κόσμο να γνωρίζει την ταυτότητα του και τη Δικαιοσύνη να τον κυνηγά, ο Πίτερ Πάρκερ βλέπει τη ζωή του να γίνεται κόλαση κι έτσι απευθύνεται σε έναν άλλο Avenger, τον Doctor Strange του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, και του ζητά να κάνει ένα ξόρκι ώστε να ξεχάσουν όλοι ότι είναι ο Σπάιντερμαν. Μόνο που το ξόρκι πηγαίνει στραβά, ανοίγει την πύλη σε άλλες διαστάσεις και εισάγει στο διευρυμένο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel την έννοια του πολυσύμπαντος.

Στο τέλος του τρέιλερ βλέπουμε τον Δρ. Οκτάπους του Άλφρεντ Μολίνα από το Σπάιντερμαν 2 του Σαμ Ρέιμι. Επισήμως συμμετέχουν στην ταινία ο Γουιλεμ Νταφό του πρώτου Σπάιντερμαν, αλλά και ο Τζέιμι Φοξ από το Amazing Spiderman 2. To όχι καλά κρυμμένο μυστικό είναι ότι στην ταινία θα δούμε στο πλευρό του Τομ Χόλαντ τον Σπάιντερμαν του Τόμπι Μαγκουάιρ κι εκείνον του Άντριου Γκάρφιλντ. Η Marvel δεν επιβεβαιώνει, οι φαν ψάχνουν μανιωδώς στοιχεία που να επιβεβαιώνουν τις (μάλλον αληθινές) φήμες, η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει στις 17 Δεκεμβρίου, όταν η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Catherine Opie φέρνει την queer προσωπογραφία στο κέντρο της National Portrait Gallery

Πολιτισμός / Η Catherine Opie φέρνει την queer προσωπογραφία στο κέντρο της National Portrait Gallery

Η Catherine Opie παρουσιάζει την πρώτη μεγάλη έκθεσή της στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη National Portrait Gallery. Το To Be Seen συγκεντρώνει 30 χρόνια δουλειάς και επαναφέρει στο προσκήνιο τη συζήτηση για την ορατότητα και την εκπροσώπηση.
THE LIFO TEAM
Ο Harry Styles μιλά για τον θάνατο του Liam Payne: «Με έκανε να ξαναδώ τη ζωή μου»

Διεθνή / Ο Harry Styles μιλά για τον θάνατο του Liam Payne: «Με έκανε να ξαναδώ τη ζωή μου»

Ο Harry Styles δήλωσε ότι ο θάνατος του Liam Payne το 2024 τον ώθησε να επανεξετάσει τη ζωή του. Μιλώντας για το νέο του άλμπουμ, αναφέρθηκε στο πένθος, τη δημόσια έκθεση και τον τρόπο που τιμά τη μνήμη του πρώην συνεργάτη του.
THE LIFO TEAM
Να είναι γκέι»: Η Rosalía σχολιάζει με χιούμορ τι την ελκύει στους άντρες

Πολιτισμός / «Να είναι γκέι»: Η Rosalía σχολιάζει με χιούμορ τι την ελκύει στους άντρες

Η Rosalía απάντησε με χιούμορ ότι η ποιότητα που εκτιμά περισσότερο σε έναν άντρα είναι «να είναι γκέι», σε συνέντευξή της στο Spotify. Η ατάκα έγινε viral, ενώ η ίδια μίλησε και για την έλξη πέρα από τα στερεότυπα φύλου.
THE LIFO TEAM
BERLINALE TRICIA TUTTLE

Πολιτισμός / Berlinale: Η Tricia Tuttle παραμένει στη θέση της διευθύντριας του διεθνούς φεστιβάλ κινηματογράφου

Η Tuttle παραμένει στη θέση της παρά τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις υπέρ της Παλαιστίνης από κάποιους σκηνοθέτες στην πρόσφατη τελετή απονομής, με το φεστιβάλ να διευκρινίζει ότι οι «συστάσεις» του εποπτικού συμβουλίου δεν συνιστούν υποχρέωση επιβολής νέου κώδικα δεοντολογίας
THE LIFO TEAM
Ο Félicien Rops επιστρέφει: Ερωτισμός, σκάνδαλο και συμβολισμός στη Ζυρίχη

Πολιτισμός / Ο Félicien Rops επιστρέφει: Ερωτισμός, σκάνδαλο και συμβολισμός στη Ζυρίχη

Το Kunsthaus Zurich παρουσιάζει από 6 Μαρτίου έως 31 Μαΐου τη μεγάλη έκθεση «Laboratory of Lust» αφιερωμένη στον Βέλγο συμβολιστή Félicien Rops. Με έργα που συνδυάζουν ερωτισμό, σάτιρα και σατανική αλληγορία, ο καλλιτέχνης της belle époque επανεξετάζεται σήμερα μέσα από το πρίσμα της σύγχρονης συζήτησης για το βλέμμα, την εξουσία και την αναπαράσταση του σώματος.
THE LIFO TEAM