LIVE!

Κρίς Πρατ και Κάθριν Σβαρτζενέγκερ: Γαμήλια φωτογραφία - «Η καλύτερη ημέρα της ζωής μας!»

Κρίς Πρατ και Κάθριν Σβαρτζενέγκερ: Γαμήλια φωτογραφία - «Η καλύτερη ημέρα της ζωής μας!» Facebook Twitter
0

Ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο μοιράστηκε μέσω Instagram ο Κρις Πρατ λίγες ώρες μετά το γάμο του με την Κάθριν Σβαρτζενέγκερ στην κλειστή τελετή του γάμου που πραγματοποίησαν στην Καλιφόρνια.


Ο 39χρονος σταρ των «Avengers», με αυτόν τον τρόπο ευχαρίστησε τους αγαπημένους του, που παρευρέθηκαν στην σημαντική αυτή στιγμή.


«Ήταν η καλύτερη ημέρα της ζωής μας! Γίναμε σύζυγοι με την παρουσία του Θεού, των οικογενειών μας και όσων αγαπούμε. Ήταν προσωπικό, συγκινητικό και συναισθηματικό» έγραψε ο Πρατ.


«Αισθανόμαστε τόσο ευλογημένοι να ξεκινήσουμε αυτό το κεφάλαιο στη ζωή μας. Αισθανόμαστε ευγνώμονες για τις οικογένειές μας και τους φίλους μας που στάθηκαν μαζί μας σε αυτή τη στιγμή. Ευχαριστούμε και τον κύριο Giorgio Armani που δημιούργησε αυτό το μοναδικό νυφικό που φόρεσε η Κάθριν και το τέλειο κουστούμι μου. Αυτό το πρωινό αισθανόμαστε ευλογημένοι» σημειώνει στην ανάρτησή του.

Ο γάμος τελέστηκε το Σάββατο στην Καλιφόρνια ωστόσο έγινε γνωστός την Κυριακή καθώς κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από παπαράτσι. Μια πηγή αναφέρει στο Entertainment πως το ζευγάρι ήθελε να κρατήσει τη στιγμή μακριά από δημοσιότητα και να τη μοιραστεί μόνο με στενούς φίλους και συγγενείς. 

Πολιτισμός
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΚΙΝΗΜΑΤΓΡΑΦΟΣ ΚΑΝΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕ

Πολιτισμός / Οκτώ στιγμές που ο νοτιοκορεάτικoς κινηματογράφος κατέκτησε τη μεγάλη οθόνη

Η επιλογή του Park Chan-wook στην προεδρία της κριτικής επιτροπής αναδεικνύει την ηχηρή παρουσία της Νότιας Κορέας στο φεστιβάλ των Καννών και φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις ταινίες που ξεχώρισαν
THE LIFO TEAM
Το Met βγάζει τη Lee Krasner από τη σκιά του Pollock

Πολιτισμός / Pollock και Krasner ως ισότιμοι: η νέα έκθεση του Met αναθεωρεί έναν μύθο

Το Metropolitan Museum of Art παρουσιάζει το φθινόπωρο την έκθεση «Krasner and Pollock: Past Continuous», αφιερωμένη και στους δύο καλλιτέχνες σε όλο το εύρος της πορείας τους. Η επιμέλεια τονίζει την ισότιμη συμβολή της Lee Krasner στον Αφηρημένο Εξπρεσιονισμό, αναθεωρώντας το κυρίαρχο αφήγημα γύρω από τον Pollock.
THE LIFO TEAM
Η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Césars για τη βία κατά των γυναικών

Πολιτισμός / Η Ιζαμπέλ Ατζανί κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Σεζάρ για τη βία κατά των γυναικών

Στα βραβεία Σεζάρ 2026, η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες στην αίθουσα να σηκωθούν όρθιοι σε ένδειξη αλληλεγγύης προς όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί βία, ενώ η Golshifteh Farahani μίλησε για την αιματηρή καταστολή στο Ιράν.
THE LIFO TEAM
«Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Πολιτισμός / «Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Στο Perth Festival, ο 26χρονος καλλιτέχνης Hugo Flavelle μετατρέπει τη διαμαρτυρία για την προσβασιμότητα σε κινητή performance–rave έξω από μουσεία και θέατρα που ο ίδιος δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει.
THE LIFO TEAM
Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads και για την Αμερική που επιμένει

Πολιτισμός / Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads χωρίς τους Grateful Dead

Χωρίς τους Grateful Dead στο κάδρο, το «Summer Tour» εστιάζει αποκλειστικά στους Deadheads. Το ντοκιμαντέρ, με τη στήριξη της Chloë Sevigny, κυκλοφορεί σε μια συγκυρία συμβολική για τη σκηνή, μετά τον θάνατο του Bob Weir.
THE LIFO TEAM