Κάννες 2022: Παρασκήνια, πρόβες και εκπλήξεις στα social media από την «βλάσφημη» Benedetta

Κάννες 2022: Παρασκήνια, πρόβες και εκπλήξεις στα social media από την «βλάσφημη» Benedetta μόνο για σήμερα Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

H κινηματογραφική Benedetta, η καλόγρια που προκαλεί στην βλάσφημη ταινία του Paul Verhoeven, αναλαμβάνει για μία μέρα τα social media του 75ου Φεστιβάλ των Καννών.

Η ηθοποιός Virginie Efira, που υποδύθηκε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην επίμαχη ταινία, αναλαμβάνει σήμερα- ημέρα έναρξης του διάσημου κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών, τον λογαριασμό του Facebook και του Instagram της διοργάνωσης.

Οι Κάννες προσκαλούν το κοινό να απολαύσουν την ημέρα παρέα με την Γαλλο-Βελγίδα ηθοποιό για να ανακαλύψουν ιστορίες από τα παρασκήνια, τις πρόβες αλλά και την εμφάνισή της επί σκηνής για την Τελετή έναρξης του 75ου Κινηματογραφικού φεστιβάλ των Καννών.

Υπενθυμίζεται ότι το φεστιβάλ ανοίγει με την ταινία του Γάλλου σκηνοθέτη Μισέλ Χαζαναβίτσιους, «Final Cut».

Η ταινία είχε αρχικό τίτλο «Z» (Comme Z) αλλά λόγω του συσχετισμού με τη ρωσική εισβολή, αποφάσισε να αλλάξει μετά από αίτημα του Ινστιτούτου Κινηματογράφου της Ουκρανίας.

Η ταινία είναι ένα ριμέικ στη γαλλική γλώσσα της καλτ επιτυχίας του 2017 του Ιάπωνα σκηνοθέτη Shinichiro Ueda, One Cut Of The Dead. Γυρίστηκε την άνοιξη του 2021 στο Παρίσι.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει την έκθεση «Jeff Koons: Αφροδίτη του Lespugue»

Πολιτισμός / Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει την έκθεση «Jeff Koons: Αφροδίτη του Lespugue»

Τι μπορεί να συνδέει ένα μικρό προϊστορικό ειδώλιο σκαλισμένο σε χαυλιόδοντα μαμούθ πριν από περίπου 28.000 χρόνια με ένα μνημειακό γλυπτό Aφροδίτης από ανακλαστικό ανοξείδωτο χάλυβα στον 21ο αιώνα;
THE LIFO TEAM
Αγάπα με! Οι Inez & Vinoodh γιορτάζουν 40 χρόνια κοινής ματιάς με μεγάλη αναδρομική έκθεση στη Χάγη

Πολιτισμός / Αγάπα με! Οι Inez & Vinoodh γιορτάζουν 40 χρόνια πορείας με μια αναδρομική έκθεση

Το Kunstmuseum Den Haag παρουσιάζει από τις 21 Μαρτίου έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2026 τη μεγάλη αναδρομική έκθεση Can Love Be a Photograph: 40 Years of Inez & Vinoodh. Με αφορμή τα 40 χρόνια της κοινής τους πορείας, το διάσημο φωτογραφικό δίδυμο μιλά για τη φωτογραφία ως πράξη αγάπης και για μια εικόνα που κινείται ανάμεσα στη μόδα, την τέχνη και την επινόηση της πραγματικότητας
THE LIFO TEAM
Τι ψάχνει ένας γιος όταν ψάχνει την αλήθεια για τον πατέρα του;

Πολιτισμός / Τι ψάχνει ένας γιος όταν ψάχνει την αλήθεια για τον πατέρα του;

Το νέο memoir του Tom Junod χρησιμοποιεί τα οικογενειακά μυστικά, τις αποκαλύψεις και τη δημοσιογραφική έρευνα όχι μόνο για να ξαναδεί έναν χαρισματικό και σκοτεινό πατέρα, αλλά και για να ανοίξει ένα μεγαλύτερο ερώτημα γύρω από τον ανδρισμό, την κληρονομιά και την αλήθεια.
THE LIFO TEAM