Κάννες 2022: Παρασκήνια, πρόβες και εκπλήξεις στα social media από την «βλάσφημη» Benedetta

Κάννες 2022: Παρασκήνια, πρόβες και εκπλήξεις στα social media από την «βλάσφημη» Benedetta μόνο για σήμερα Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

H κινηματογραφική Benedetta, η καλόγρια που προκαλεί στην βλάσφημη ταινία του Paul Verhoeven, αναλαμβάνει για μία μέρα τα social media του 75ου Φεστιβάλ των Καννών.

Η ηθοποιός Virginie Efira, που υποδύθηκε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην επίμαχη ταινία, αναλαμβάνει σήμερα- ημέρα έναρξης του διάσημου κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών, τον λογαριασμό του Facebook και του Instagram της διοργάνωσης.

Οι Κάννες προσκαλούν το κοινό να απολαύσουν την ημέρα παρέα με την Γαλλο-Βελγίδα ηθοποιό για να ανακαλύψουν ιστορίες από τα παρασκήνια, τις πρόβες αλλά και την εμφάνισή της επί σκηνής για την Τελετή έναρξης του 75ου Κινηματογραφικού φεστιβάλ των Καννών.

Υπενθυμίζεται ότι το φεστιβάλ ανοίγει με την ταινία του Γάλλου σκηνοθέτη Μισέλ Χαζαναβίτσιους, «Final Cut».

Η ταινία είχε αρχικό τίτλο «Z» (Comme Z) αλλά λόγω του συσχετισμού με τη ρωσική εισβολή, αποφάσισε να αλλάξει μετά από αίτημα του Ινστιτούτου Κινηματογράφου της Ουκρανίας.

Η ταινία είναι ένα ριμέικ στη γαλλική γλώσσα της καλτ επιτυχίας του 2017 του Ιάπωνα σκηνοθέτη Shinichiro Ueda, One Cut Of The Dead. Γυρίστηκε την άνοιξη του 2021 στο Παρίσι.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από 2.500 χρόνια,  ξαναζωντανεύει το Χρυσελεφάντινο Άγαλμα του Δία στην Αρχαία Ολυμπία

Πολιτισμός / Μετά από 2.500 χρόνια,  ξαναζωντανεύει το Χρυσελεφάντινο Άγαλμα του Δία στην Αρχαία Ολυμπία

Το χρυσελεφάντινο άγαλμα παρουσιάζεται στην έκθεση «Οι δύο θεοί» που συμπεριλαμβάνει τον Κολοσσό της Ρόδου και αποτελεί τμήμα μιας ευρύτερης έκθεσης με τίτλο: «Τα 7 θαύματα της αρχαιότητας».
THE LIFO TEAM
Ένα φυλαχτό για όλους και μια Αθηνά για την Αθήνα

Urban Culture / Δύο νέες τοιχογραφίες σε πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας από τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση

Στην Αλεξάνδρας μια τοιχογραφία-φυλαχτό για όλους μας από τον Άγγελο Πλέσσα, με τίτλο «Φυλαχτό όλων των Όντων», και στην Πανεπιστημίου η τοιχογραφία του Αριστείδη Λάππα «She Who Protects» με μια νέα, πολύχρωμη Αθηνά για μια νέα, πολυπολιτισμική Αθήνα.
THE LIFO TEAM
Για πρώτη φορά αναδημιουργήθηκε το DNA του ανθρώπου από την έκρηξη της Πομπηίας

Πολιτισμός / Για πρώτη φορά αναδημιουργήθηκε το DNA του ανθρώπου από την έκρηξη της Πομπηίας

Τα σώματα ανήκαν σε έναν άνδρα στα τέλη της δεκαετίας των 30 ή στις αρχές των 40 ετών και σε μια γυναίκα 50 ετών. Το γεγονός ότι πιθανότατα απολάμβαναν ένα χαλαρό γεύμα όταν τους χτύπησε η καταστροφή δεν είναι ασυνήθιστο.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ