Και η Λένα Ντάναμ στο καστ της νέας ταινίας του Ταραντίνο

Και η Λένα Ντάναμ στο καστ της νέας ταινίας του Ταραντίνο Facebook Twitter
2

Η Λένα Ντάναμ φαίνεται πως προστίθεται στο εντυπωσιακό καστ της νέας, πολυαναμενόμενης ταινίας του Κουεντίν Ταραντίνο «Once Upon a Time in Hollywood».

Η ιστορία της ταινίας διαδραματίζεται στα τέλη της δεκαετίας του 1960 στο Λος Άντζελες και ειδικότερα το καλοκαίρι του 1969, το οποίο στοίχειωσαν οι κατά συρροή δολοφονίες της «οικογένειας» του Τσαρλς Μάνσον.

Οι πρωταγωνιστές Μπραντ Πιτ και Λεονάρντο ντι Κάπριο υποδύονται έναν ανερχόμενο ηθοποιό και τον κασκαντέρ που τον ντουμπλάρει στις επικίνδυνες σκηνές, καθώς προσπαθούν να βρουν τον δρόμο προς την κορυφή.

Μεταξύ των 9 ατόμων που δολοφονήθηκαν από την «οικογένεια Μάνσον», ήταν και η Σάρον Τέιτ, σύζυγος του γνωστού Γαλλο-Πολωνού σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι, η οποία τότε ήταν 8 μηνών έγκυος. Τη Σάρον Τέιτ θα υποδυθεί η Μάργκοτ Ρόμπι.

Στο καστ περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, οι Ντακότα Φάνινγκ, Τζέιμς Μάρσντεν, Λουκ Πέρι, Αλ Πατσίνο και Ντάμιεν Λούις.

Τώρα, σύμφωνα με το Hollywood Reporter, προστίθεται και η Λένα Ντάναμ. Η δημιουργός των Girls -το οποίο ολοκληρώθηκε πέρυσι- είχε πρόσφατα έναν μικρό ρόλο στον έβδομο κύκλο του American Horror Story, αλλά αυτός θα είναι ο πρώτος της ρόλος σε ταινία ενός μεγάλου κινηματογραφικού στούντιο.

Σύμφωνα με το Vulture, στην ταινία του Ταραντίνο θα εμφανιστεί και η Μάγια Χοκ, η κόρη της Ούμα Θέρμαν. Σημειώνεται πως δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Χοκ έκανε γνωστό πως «παραλίγο να σκοτωθεί στο πλατό των γυρισμάτων του Kill Bill», εξαιτίας ενεργειών του Ταραντίνο.

First look. #OnceUponATimeInHollywood @onceinhollywood

A post shared by @ margotrobbie on


Η Μάργκοτ Ρόμπι δημοσίευσε πρόσφατα μία φωτογραφία της ως Σάρον Τέιτ, ενώ τον Ιούνιο είχε δημοσιεύσει μία εικόνα από τα γυρίσματα και ο Λεονάρντο ντι Καπριο.

First look. #OnceUponATimeInHollywood

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on


Το «Once Upon A Time In Hollywood» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Ιουλίου 2019, λίγες ημέρες πριν τη συμπλήρωση 50 ετών από τη δολοφονία της Τέιτ.

Με πληροφορίες από Dazed

Πολιτισμός
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

To μοναδικό Λιοντάρι που αναπαύεται του Ρέμπραντ σε δημοπρασία

Πολιτισμός / To μοναδικό "Λιοντάρι που αναπαύεται" του Ρέμπραντ σε δημοπρασία

Το μοναδικό σχέδιο ζώου του Ρέμπραντ που βρίσκεται σε χέρια ιδιωτών βγαίνει σε δημοπρασία την άνοιξη προερχόμενο από μια από τις σημαντικότερες συλλογές στον κόσμο ολλανδικής ζωγραφικής
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
ΥΠΠΟ: Το ταφικό μνημείο του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη φωτίζεται με νέα χρώματα

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Το ταφικό μνημείο του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη φωτίζεται με νέα χρώματα

Το Υπουργείο αναθέτει σε δύο ερευνητικά κέντρα την υλοποίηση του έργου «AmphiPoly», που στοχεύει στην επιστημονικά τεκμηριωμένη ανασύσταση της αρχικής όψης του διακόσμου του μνημείου, συμπεριλαμβανομένων της πολυχρωμίας και της εικονογραφίας, σε όλες τις χρονολογικές τους φάσεις
LIFO NEWSROOM
Το ρεσιτάλ της Ρόουζ Μπερν, το τρυφερό «Renoir» κι ένας αιμοβόρος Αι-Βασίλης από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Το ρεσιτάλ της Ρόουζ Μπερν, το τρυφερό «Renoir» κι ένας αιμοβόρος Άι-Βασίλης από αύριο στους κινηματογράφους

Η tour de force ερμηνεία της Ρόουζ Μπερν στο «If I Had Legs I’d Kick you» αποτελεί τη βασική κινηματογραφική ατραξιόν της εβδομάδας, αν και υπάρχουν κι άλλες ενδιαφέρουσες επιλογές, όπως το «Renoir», που θυμίζει το σινεμά του Κόρε Έντα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

2 σχόλια