«Ήμουν θυμωμένη και ταπεινωμένη»: Η Νικόλ Κίντμαν εξομολογείται πόσο δύσκολες ήταν οι ερωτικές σκηνές στο Big Little Lies

«Ήμουν θυμωμένη και ταπεινωμένη»: Η Νικόλ Κίντμαν εξομολογείται πόσο δύσκολες ήταν οι ερωτικές σκηνές στο Big Little Lies Facebook Twitter
1

Η Νικόλ Κίντμαν μίλησε για το ρόλο της στο πολυσυζητημένο σίριαλ «Big Little Lies» του ΗΒΟ και αποκάλυψε πόσο τραυματική και δύσκολη ήταν η διαδικασία των γυρισμάτων.

Η 49χρονη ηθοποιός δήλωσε στο Hollywood Reporter: «Πήγα σπίτι και πέταξα μια πέτρα σε μια γυάλινη πόρτα. Προφανώς κρατούσα μέσα μου όλη αυτή την οργή για ό, τι είχε γίνει». Η Κίντμαν δήλωσε πως οι βίαιες σκηνές για το ρόλο της καταπιεσμένης και κακοποιημένης συζύγου που είναι εγκλωβισμένη σε μια σχέση καταπίεσης ήταν αρκετά απαιτητικές.

Η ηθοποιός έχει παραδεχτεί προηγουμένως πως έπαιρνε παυσίπονα φάρμακα για να αντιμετωπίσει τους πόνους από τα χτυπήματα στα γυρίσματα.

Η Nicole ανέλυσε μια συγκεκριμένη σκηνή που την έκανε να αισθανθεί «θυμωμένη» και «ταπεινωμένη».


«Θυμάμαι ότι ήμουν ξαπλωμένη στο πάτωμα στο τελευταίο επεισόδιο, φορούσα το εσώρουχο μου και μόλις με είχαν πετάξει κάτω. Απλά βρισκόμουν στο πάτωμα. Δεν μπορούσα να σηκωθώ. Δεν ήθελα να σηκωθώ. Και θυμάμαι ότι ο Jean-Marc [σκηνοθέτης] ήρθε από πάν μου και μου έριξε μια πετσέτα. Απλώς ένιωσα εντελώς ταπεινωμένη και συντετριμμένη Και είχα θυμό μέσα μου».

Tο σίριαλ έχει από την αρχή της προβολής του απασχολήσει με τις ερωτικές σκηνές του και το γυμνό, αλλά κυρίως με τις σκηνές που αποτύπωναν με σκληρότητα και ωμή καταγραφή τη βία του συμπρωταγωνιστής της Κίντμαν, Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ.

«Ήμουν θυμωμένη και ταπεινωμένη»: Η Νικόλ Κίντμαν εξομολογείται πόσο δύσκολες ήταν οι ερωτικές σκηνές στο Big Little Lies Facebook Twitter

Η Κίντμαν μίλησε ξανά πρόσφατα για το πώς είναι να γυρίζεις τόσο απαιτητικές σκηνές, εξηγώντας πως ο σύζυγός της, Κιθ Έρμπαν δείχνει κατανόηση για τις συχνές ερωτικές σκηνές που έχει η ίδια στη σειρά. «Το καταλαβαίνει πως πρόκειται για δουλειά. Είναι ξεχωριστός. Όταν επέστρεφα σπίτι μετά τα γυρίσματα από σκηνές ενδοοικογενειακής βίας, ταραζόταν πολύ. Επειδή ο ρόλος ήταν δύσκολος, κι επέστρεφα με μελανιές και χτυπημένη, γινόταν πολύ προστατευτικός συναισθηματικά απέναντί μου».



Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Victoria’s Secret Fashion Show 2025: Ο λόγος που η Κένταλ Τζένερ δεν περπάτησε στο φετινό σόου

Πολιτισμός / Victoria’s Secret Fashion Show 2025: Ο λόγος που η Κένταλ Τζένερ δεν περπάτησε στο φετινό σόου

Το θρυλικό σόου επέστρεψε στη Νέα Υόρκη, σηματοδοτώντας τη δεύτερη χρονιά του μεγάλου comeback του μετά την εξαετή παύση και την επανεκκίνηση του 2024, με μία ηχηρή ωστόσο απουσία
LIFO NEWSROOM
Baby Reindeer: Ο Μάκης Παπαδημητρίου σκηνοθετεί την επιτυχία του Netflix στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης

Πολιτισμός / Baby Reindeer: Ο Μάκης Παπαδημητρίου σκηνοθετεί την επιτυχία του Netflix στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης

Το «Baby Reindeer» είναι μια δραματική μαύρη κωμωδία, βασισμένη στην αληθινή ιστορία του Βρετανού κωμικού Ρίτσαρντ Γκαντ, ο οποίος υπήρξε θύμα εμμονικής παρακολούθησης από μια γυναίκα
LIFO NEWSROOM
Στο μυαλό του Τζον Λε Καρέ

Πολιτισμός / Ένα βότσαλο με την ένδειξη «to fix» και άλλες 1200 κούτες είναι το αρχείο του Τζον Λε Καρέ

Μια νέα έκθεση ανοίγει το δαιδαλώδες αρχείο του πιο διάσημου συγγραφέα κατασκοπείας, φωτίζοντας τη συναρπαστική, συχνά ιδιόμορφη δημιουργική διαδικασία που έκρυβαν τα μυθιστορήματά του.
LIFO NEWSROOM
«Φάρμα»: Τα ζώα «ζωντανεύουν» μέσα από τη Νεοελληνική Γλυπτική στην Εθνική Γλυπτοθήκη

Πολιτισμός / «Φάρμα»: Τα ζώα της συλλογής της Εθνικής Γλυπτοθήκης αποκτούν μόνιμη έκθεση

Ένα πιο σπάνιο, αλλά πολύ ενδιαφέρον θέμα της Γλυπτικής, όχι μόνο μέσα από την ιδιαίτερη προσέγγιση, αλλά και μέσα από το ύφος του κάθε καλλιτέχνη, άλλοτε έντονα ρεαλιστικό και άλλοτε λιτό και αφαιρετικό, από τη δεκαετία του 1940 έως και τη δεκαετία του 1970.
ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΥΡΚΑΚΟΥ
Η Τζούλια Ρόμπερτς, ο αγγελικός Κιάνου Ριβς και ο δαιμονικός Ίθαν Χοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Η Τζούλια Ρόμπερτς, ο αγγελικός Κιάνου Ριβς και ο δαιμονικός Ίθαν Χοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η προκλητική δημιουργία του Λούκα Γκουντανίνο «After the Hunt», ο Χρυσός Φοίνικας του Παναχί, το «Good Fortune», το «Black Phone 2» και 4 ακόμα ταινίες στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ