Η Τέιλορ Σουίφτ κυκλοφόρησε το βιντεοκλίπ του «The Man» - Πλάνα από συναυλία της στο Παρίσι

Η Τέιλορ Σουίφτ κυκλοφόρησε το βιντεοκλίπ του «The Man» - Πλάνα από συναυλία της στο Παρίσι Facebook Twitter
0

Η Τέιλορ Σουίφτ κυκλοφόρησε το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «The Man» από τον δίσκο της «Lover».

Το μουσικό βίντεο του τραγουδιού δημιουργήθηκε από σκηνές της live ερμηνείας της στο Παρίσι το 2019, στην συναυλία «City of Lover».

Η 30χρονη τραγουδίστρια ερμηνεύει το τραγούδι με την συνοδεία μιας κιθάρας, ενώ οι θαυμαστές της τραγουδούν μαζί της τους στίχους και την χειροκροτούν.

Το «The Man» είναι το τέταρτο σινγκλ από τον δίσκο της, που κυκλοφόρησε το 2019, και περιλαμβάνει πολλές φεμινιστικές αναφορές, με την Τέιλορ Σουίφτ να αναρωτιέται μεταξύ άλλων στους στίχους πώς θα συμπεριφερόταν αν ήταν άντρας και δεν υποβαλλόταν συνεχώς στην εκμετάλλευση που δέχονται σήμερα οι γυναίκες.

Δείτε το βίντεο:

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελετουργίες για τον Νέο Κόσμο: Ένα νέο αστικό φεστιβάλ για όσους ζουν ή βγαίνουν «στην άλλη όχθη» της Συγγρού

Πολιτισμός / H γειτονιά του Νέου Κόσμου απέκτησε ένα ολόδικό της φεστιβάλ

Από τις 9 έως τις 15 Οκτωβρίου, σε ένα νεοκλασικό σπίτι του ‘30, το Τέρας μαζεύει τους γείτονες του σε 7 ημέρες για να παρουσιάσουν 14 διαφορετικές «τελετουργίες» οι οποίες περιλαμβάνουν εκθέσεις και τραπεζώματα, μια παράσταση και ετερόκλητες μουσικές επιλογές. Σε αυτό το φεστιβάλ θα δούμε τους παλιούς της γειτονιάς δίπλα τους νεότερους, τον θρυλικό κύριο Batman και ένα pop up με τα άνθη του Rizom στο ίδιο πρόγραμμα.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ