Η Stella McCartney θέλει το #MeToo και στη μόδα

Η Stella McCartney θέλει το #MeToo και στη μόδα Facebook Twitter
0

Η σχεδιάστρια μόδας Stella McCartney είναι έτοιμη να για ένα κίνημα #MeToo και στη μόδα , το οποίο μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου με τον παραγωγό του Χόλιγουντ καλεί τις ηθοποιούς και όχι μόνο, να καταγγείλουν περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης.

«Είναι καιρός ο κλάδος της μόδας να μιλήσει λίγο περισσότερο», δήλωσε η Stella McCartney κατά τη διάρκεια συνέντευξης σε ένα συναυλιακό γεγονός στο Λος Άντζελες, όπου παρουσίασε τη γυναικεία συλλογή της για το Φθινόπωρο 2018 και την ανδρική συλλογή για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2018.

«Είμαστε περίπου 80% γυναίκες στην εταιρεία, αλλά μου αρέσουν επίσης και οι άνδρες. Οπότε πιστεύω πολύ στην ισότητα» δήλωσε η Βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας, η οποία φορούσε μαύρα ρούχα για να υποστηρίξει την πρωτοβουλία κατά της σεξουαλικής κακοποίησης Time's Up.

Katy Perry, Christina Aguilera, Emma Roberts, Kate Hudson και Goldie Hawn ήταν ανάμεσα στις καλεσμένες της επίδειξης.

Ο θρυλικός Paul McCartney, πατέρας της σχεδιάστριας εμφανίστηκε στην επίδειξη και τραγούδησε ζωντανά για τους καλεσμένους.

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΑΙΑ ΚΑΡΕΙ ΜΙΛΑΝΟ LIP SYNC

Πολιτισμός / Ηταν lip sync η εμφάνιση της Μαράια Κάρεϊ στους Ολυμπιακούς; - Τι απαντούν οι διοργανωτές 

Τα βλέμματα τράβηξε και ο τηλευποβολέας, που έδειχνε φωνητικά τους ιταλικούς στίχους για να βοηθήσει την Κάρεϊ στην προφορά, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το Voh lah reh στη θέση του Volare
THE LIFO TEAM
Ένα αριστούργημα του Μαγκρίτ σε δημοπρασία

Πολιτισμός / Ένα αριστούργημα του Μαγκρίτ εμφανίζεται ξανά μετά από 25 χρόνια

Περιστέρια και φυλλώματα δημιουργούν την ψευδαίσθηση μιας υβριδικής μορφής τη στιγμή της μεταμόρφωσης, σε ένα έργο που αποτελεί συναρπαστικό δείγμα της διαρκούς γοητείας του Ρενέ Μαγκρίτ.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ