Η Stella McCartney θέλει το #MeToo και στη μόδα

Η Stella McCartney θέλει το #MeToo και στη μόδα Facebook Twitter
0

Η σχεδιάστρια μόδας Stella McCartney είναι έτοιμη να για ένα κίνημα #MeToo και στη μόδα , το οποίο μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου με τον παραγωγό του Χόλιγουντ καλεί τις ηθοποιούς και όχι μόνο, να καταγγείλουν περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης.

«Είναι καιρός ο κλάδος της μόδας να μιλήσει λίγο περισσότερο», δήλωσε η Stella McCartney κατά τη διάρκεια συνέντευξης σε ένα συναυλιακό γεγονός στο Λος Άντζελες, όπου παρουσίασε τη γυναικεία συλλογή της για το Φθινόπωρο 2018 και την ανδρική συλλογή για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2018.

«Είμαστε περίπου 80% γυναίκες στην εταιρεία, αλλά μου αρέσουν επίσης και οι άνδρες. Οπότε πιστεύω πολύ στην ισότητα» δήλωσε η Βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας, η οποία φορούσε μαύρα ρούχα για να υποστηρίξει την πρωτοβουλία κατά της σεξουαλικής κακοποίησης Time's Up.

Katy Perry, Christina Aguilera, Emma Roberts, Kate Hudson και Goldie Hawn ήταν ανάμεσα στις καλεσμένες της επίδειξης.

Ο θρυλικός Paul McCartney, πατέρας της σχεδιάστριας εμφανίστηκε στην επίδειξη και τραγούδησε ζωντανά για τους καλεσμένους.

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε νέο Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της

Πολιτισμός / Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της χάρη στο «Stranger Things»

Παρά τις δεκαετίες επιτυχίας στα charts σε πολλαπλές μορφές, η Ρος δεν είχε εμφανιστεί ποτέ προηγουμένως σε αυτήν τη λίστα, κυρίως επειδή μεγάλο μέρος του μουσικού καταλόγου της προηγείται της εποχής των ψηφιακών πωλήσεων
THE LIFO TEAM
Αλέξης Ακριθάκης, Χωρίς τίτλο, 1970, 45 Χ 71 εκ., λάδι σε καμβά © The Estate of Alexis Akrithakis

Πολιτισμός / Μεγάλη αναδρομική έκθεση του Αλέξη Ακριθάκη στο Μουσείο Μπενάκη

Μετά από 30 χρόνια θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό σημαντικά έργα από ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές, αναδεικνύοντας το εύρος μιας από τις πιο αναγνωρίσιμες και ιδιοσυγκρασιακές μορφές της νεοελληνικής τέχνης.
THE LIFO TEAM
Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Η επιστροφή του Αμερικανού σκηνοθέτη στον πλανήτη της Πανδώρας και το ερμηνευτικό μπρα ντε φερ των δυο πρωταγωνιστριών σε ένα απολαυστικό throwback στα ‘90s ξεχωρίζουν από τις ταινίες της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ