Η Stella McCartney θέλει το #MeToo και στη μόδα

Η Stella McCartney θέλει το #MeToo και στη μόδα Facebook Twitter
0

Η σχεδιάστρια μόδας Stella McCartney είναι έτοιμη να για ένα κίνημα #MeToo και στη μόδα , το οποίο μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου με τον παραγωγό του Χόλιγουντ καλεί τις ηθοποιούς και όχι μόνο, να καταγγείλουν περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης.

«Είναι καιρός ο κλάδος της μόδας να μιλήσει λίγο περισσότερο», δήλωσε η Stella McCartney κατά τη διάρκεια συνέντευξης σε ένα συναυλιακό γεγονός στο Λος Άντζελες, όπου παρουσίασε τη γυναικεία συλλογή της για το Φθινόπωρο 2018 και την ανδρική συλλογή για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2018.

«Είμαστε περίπου 80% γυναίκες στην εταιρεία, αλλά μου αρέσουν επίσης και οι άνδρες. Οπότε πιστεύω πολύ στην ισότητα» δήλωσε η Βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας, η οποία φορούσε μαύρα ρούχα για να υποστηρίξει την πρωτοβουλία κατά της σεξουαλικής κακοποίησης Time's Up.

Katy Perry, Christina Aguilera, Emma Roberts, Kate Hudson και Goldie Hawn ήταν ανάμεσα στις καλεσμένες της επίδειξης.

Ο θρυλικός Paul McCartney, πατέρας της σχεδιάστριας εμφανίστηκε στην επίδειξη και τραγούδησε ζωντανά για τους καλεσμένους.

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαρίνος: η πιο άγρια ντροπή της πίστας

Γιώργος Μαρίνος / Γιώργος Μαρίνος: Είσαι μεγάλος σταρ, αγάπη μου!

Ο Πάνος Μιχαήλ γράφει για τον Γιώργο Μαρίνο ως τον άνθρωπο που ξεστόμισε «εγώ κύριε είμαι ομοφυλόφιλος» όταν η λέξη μπορούσε να σε τελειώσει. Η Ελλάδα τον έκανε θέαμα για να τον αντέξει. Εκείνος όμως ανέβηκε στην πίστα και δεν μίκρυνε.
THE LIFO TEAM
10.000 συγγραφεις κυκλοφορησαν ενα αδειο βιβλιο διαμαρτυρομενοι για την AI

Πολιτισμός / 10.000 συγγραφείς κυκλοφόρησαν ένα άδειο βιβλίο διαμαρτυρόμενοι για την ΑΙ

Το Don’t Steal This Book, ένα «άδειο» βιβλίο με τα ονόματα περισσότερων από 10.000 συγγραφέων, κυκλοφόρησε ως διαμαρτυρία για τη χρήση έργων από εταιρείες AI χωρίς άδεια. Η κίνηση έρχεται τη στιγμή που το Ηνωμένο Βασίλειο εξετάζει αλλαγές στο καθεστώς των πνευματικών δικαιωμάτων.
THE LIFO TEAM