Η Stella McCartney θέλει το #MeToo και στη μόδα

Η Stella McCartney θέλει το #MeToo και στη μόδα Facebook Twitter
0

Η σχεδιάστρια μόδας Stella McCartney είναι έτοιμη να για ένα κίνημα #MeToo και στη μόδα , το οποίο μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου με τον παραγωγό του Χόλιγουντ καλεί τις ηθοποιούς και όχι μόνο, να καταγγείλουν περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης.

«Είναι καιρός ο κλάδος της μόδας να μιλήσει λίγο περισσότερο», δήλωσε η Stella McCartney κατά τη διάρκεια συνέντευξης σε ένα συναυλιακό γεγονός στο Λος Άντζελες, όπου παρουσίασε τη γυναικεία συλλογή της για το Φθινόπωρο 2018 και την ανδρική συλλογή για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2018.

«Είμαστε περίπου 80% γυναίκες στην εταιρεία, αλλά μου αρέσουν επίσης και οι άνδρες. Οπότε πιστεύω πολύ στην ισότητα» δήλωσε η Βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας, η οποία φορούσε μαύρα ρούχα για να υποστηρίξει την πρωτοβουλία κατά της σεξουαλικής κακοποίησης Time's Up.

Katy Perry, Christina Aguilera, Emma Roberts, Kate Hudson και Goldie Hawn ήταν ανάμεσα στις καλεσμένες της επίδειξης.

Ο θρυλικός Paul McCartney, πατέρας της σχεδιάστριας εμφανίστηκε στην επίδειξη και τραγούδησε ζωντανά για τους καλεσμένους.

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγάπα με! Οι Inez & Vinoodh γιορτάζουν 40 χρόνια κοινής ματιάς με μεγάλη αναδρομική έκθεση στη Χάγη

Πολιτισμός / Αγάπα με! Οι Inez & Vinoodh γιορτάζουν 40 χρόνια πορείας με μια αναδρομική έκθεση

Το Kunstmuseum Den Haag παρουσιάζει από τις 21 Μαρτίου έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2026 τη μεγάλη αναδρομική έκθεση Can Love Be a Photograph: 40 Years of Inez & Vinoodh. Με αφορμή τα 40 χρόνια της κοινής τους πορείας, το διάσημο φωτογραφικό δίδυμο μιλά για τη φωτογραφία ως πράξη αγάπης και για μια εικόνα που κινείται ανάμεσα στη μόδα, την τέχνη και την επινόηση της πραγματικότητας
THE LIFO TEAM
Τι ψάχνει ένας γιος όταν ψάχνει την αλήθεια για τον πατέρα του;

Πολιτισμός / Τι ψάχνει ένας γιος όταν ψάχνει την αλήθεια για τον πατέρα του;

Το νέο memoir του Tom Junod χρησιμοποιεί τα οικογενειακά μυστικά, τις αποκαλύψεις και τη δημοσιογραφική έρευνα όχι μόνο για να ξαναδεί έναν χαρισματικό και σκοτεινό πατέρα, αλλά και για να ανοίξει ένα μεγαλύτερο ερώτημα γύρω από τον ανδρισμό, την κληρονομιά και την αλήθεια.
THE LIFO TEAM
ΝΑΥΑΓΙΟ ΜΕΝΤΩΡ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΓΛΥΠΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΟ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Πολιτισμός / Ναυάγιο ΜΕΝΤΩΡ: Νέα ευρήματα από το πλοίο του Έλγιν - Βρέθηκε θραύσμα από τον γλυπτό διάκοσμο του Παρθενώνα;

Το μπρίκι ΜΕΝΤΩΡ, που βυθίσθηκε τον Σεπτέμβριο του 1802 έξω από το λιμάνι του Αβλέμονα στα νοτιοανατολικά των Κυθήρων, ήταν ένα από τα ιδιόκτητα πλοία του Λόρδου Έλγιν
THE LIFO TEAM