Η Σκάρλετ Γιόχανσον παντρεύτηκε τον Κόλιν Τζοστ- Γάμος σε «στενό» κύκλο

Η Σκάρλετ Γιόχανσον παντρεύτηκε τον Κόλιν Τζοστ- Γάμος σε «στενό» κύκλο Facebook Twitter
EPA
0

Η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Κόλιν Τζοστ παντρεύτηκαν, ένα χρόνο μετά τον αρραβώνα τους.

Την είδηση για τον γάμο της ηθοποιού με τον σταρ του Saturday Night Live ανακοίνωσε η φιλανθρωπική οργάνωση Meals on Wheels America, με μια ανάρτηση στο Instagram.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το περασμένο σαββατοκύριακο, σε μια τελετή σε «στενό» κύκλο, ενώπιον των κοντινών συγγενών και των αγαπημένων τους, ακολουθώντας τις οδηγίες για τον κορωνοϊό, ανέφερε η ανάρτηση.


«Ευχή τους είναι ο γάμος τους να κάνει τη διαφορά για τους ευάλωτους ανθρώπους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, με την υποστήριξη του Meals on Wheels America», ανέφερε ακόμη η οργάνωση, καλώντας τους πολίτες να κάνουν δωρεά με αφορμή τον γάμο.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Κόλιν Τζοστ αρραβωνιάστηκαν το 2019, έπειτα από δύο χρόνια σχέσης. Αυτός είναι ο τρίτος γάμος για την ηθοποιό, που στο παρελθόν είχε παντρευτεί τον ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς και τον δημοσιογράφο Ρομάν Ντοριάκ, με τον οποίο το 2014 απέκτησε την κόρη της Ρόουζ.

Για τον Τζοστ- κωμικός και σεναριογράφος του Saturday Night Live- αυτός είναι ο πρώτος γάμος. Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η τελετή έγινε στη Νέα Υόρκη.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Ο σερ Τομ Στόπαρντ έλαβε αμέτρητες διακρίσεις και τιμές κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας του, συμπεριλαμβανομένου του ότι χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ για την προσφορά του στη λογοτεχνία
LIFO NEWSROOM
Σε δημοπρασία το εμβληματικό μοβ παλτό της Τζάκι Κένεντι Ωνάση

Πολιτισμός / Σε δημοπρασία το παλτό της Τζάκι Κένεντι Ωνάση που φορούσε τη νύχτα των εκλογών του 1960

Το πανωφόρι φορέθηκε από την Κένεντι καθώς συνόδευε τον Τζον Κένεντι στο Χαϊάνις Πορτ τη νύχτα των εκλογών του 1960 και ήταν οκτώ μηνών έγκυος στο δεύτερο παιδί της
LIFO NEWSROOM
«Θεωρώ τελείως ακατάλληλη την κυρία να πει τραγούδια μου»: Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις έριχνε «άκυρο» και στην Αγνή Μπάλτσα

Πολιτισμός / «Θεωρώ τελείως ακατάλληλη την κυρία να πει τραγούδια μου»: Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις έριχνε «άκυρο» και στην Αγνή Μπάλτσα

Σε ελάχιστους καλλιτέχνες είχε εμπιστευθεί τη μουσική και τα τραγούδια του όσο ζούσε και τα ίδια αυστηρά κριτήρια τηρεί ο γιός και κληρονόμος του.
LIFO NEWSROOM