Η Σέλμα Μπλερ επιστρέφει στο Χόλιγουντ: Η σκλήρυνση κατά πλάκας είναι σε ύφεση

Η Σέλμα Μπλερ επιστρέφει στο Χόλιγουντ: Η σκλήρυνση κατά πλάκας είναι σε ύφεση Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Η Σέλμα Μπλερ διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας το 2018 και έκτοτε, έχει έρθει αντιμέτωπη με μια σειρά από δυσκολίες που της επιφύλασσε αυτό.

Τα προβλήματα υγείας της, την απομάκρυναν από τα φώτα της δημοσιότητας. Τώρα όμως, η ηθοποιός δηλώνει ότι δεν παρουσιάζει υποτροπές και επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με διάφορα νέα πρότζεκτ. Μερικά από αυτά είναι τοπ πολεμικό δράμα Stay Forte, το μεταφυσικό θρίλερ Silent και η ταινία There There.

«Χτίζω την αντοχή μου και επειδή είμαι αρκετό διάστημα χωρίς υποτροπές, νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να επιστρέψω στα γυρίσματα. Δεν πίστευα ότι θα ήταν κάτι που θα ήθελα καν να κάνω ξανά», δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε για το Us Weekly.

Αν και αισθάνεται καλύτερα, η Μπλερ επισημαίνει ότι πρέπει να θυμάται να κάνει διαλείμματα: «Αποσύρομαι από το πλατό, μπαίνω στο τροχόσπιτο, χαλαρώνω, διαλογίζομαι και "επανακεντρώνομαι". Αν πιέσω τον εαυτό μου πολύ, αρχίζω να τρέμω και αντιμετωπίζω δυσκολίες στην ομιλία».

Τα παραπάνω είναι φυσιολογικές συνέπειες της κούρασης, για ένα άτομο με σκλήρυνση κατά πλάκας. Όμως, βασικός της στόχος παραμένει να μην υπάρξει μια νέα υποτροπή. Προς το παρόν, είναι χωρίς υποτροπές, όπως δηλώνει.

Στη συνέντευξη, η Μπλερ μίλησε για τη στιγμή που συνειδητοποίησε πόσο της είχαν λείψει τα γυρίσματα: «Το να βρίσκομαι στο πλατό είναι ένα τεράστιο πάθος που είχα ξεχάσει ότι έχω. Είμαι ενθουσιασμένη για όσα έρχονται. Είναι απίστευτο που κάποιοι μου δίνουν μια νέα ευκαιρία».

 
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκληση, Παϊσιος και Παπαϊωάννου από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πρόκληση, Παϊσιος και Παπαϊωάννου από αύριο στους κινηματογράφους

Το οπτικοακουστικά έκτακτο, μα ηθικά συζητήσιμο «Sirat», η κινηματογραφική εκδοχή του βίου του «Αγίου Παϊσιου» και το ντοκιμαντέρ η «Καρδιά του Ταύρου» είναι μερικές από τις ταινίες που κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΓΑΝΩΣΕΛΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΝΤΑΛΑΡΑΣ

Πολιτισμός / Κώστας Γανωσέλης: Πέθανε ο ενορχηστρωτής και μαέστρος - Το «αντίο» του Γιώργου Νταλάρα

Από τα μέσα της δεκαετίας του 1970 συνεργάστηκε με σημαντικούς συνθέτες και ερμηνευτές του ελληνικού τραγουδιού, μεταξύ των οποίων οι Μίκης Θεοδωράκης, Μαρία Φαραντούρη και Νίκος Ξυλούρης
THE LIFO TEAM
Σπουδαία ανακάλυψη στη Μεγαλόπολη: Εντοπίστηκαν ίσως τα αρχαιότερα ξύλινα εργαλεία του κόσμου

Πολιτισμός / Σπουδαία ανακάλυψη στη Μεγαλόπολη: Εντοπίστηκαν τα αρχαιότερα ξύλινα εργαλεία του κόσμου

Τα αντικείμενα χρονολογούνται περίπου 430.000 χρόνια πριν, μια «ιδιαίτερα σημαντική περίοδο για την εξέλιξη του ανθρώπου», όπως σημειώνει η επικεφαλής των ερευνών και παλαιοανθρωπολόγος του Πανεπιστημίου Τίμπιγκεν, Κατερίνα Χαρβάτη
THE LIFO TEAM