Η Σαρλίζ Θερόν θέλει ο Τζέιμς Μποντ να συνεχίσει να είναι straight

Η Σαρλίζ Θερόν θέλει ο Τζέιμς Μποντ να συνεχίσει να είναι straight Facebook Twitter
1

Δεν θα επικροτούσε κανέναν πειραματισμό στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ καθώς τον θέλει παραδοσιακό, δήλωσε σε συνέντευξή της στην Die Welt η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Σαρλίζ Θερόν.


Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Θα μου φαινόταν παράξενο εάν ξαφνικά ο Μποντ εμφανιζόταν ως αμφιφυλόφιλος. Ακόμα και σε μένα δηλαδή θα φαινόταν λίγο τρελό».

Σχετικά με τον δικό της ρόλο στη νέα της ταινία, τον βρίσκει πιο αντισυμβατικό σε σχέση με τον 007, καθώς στο Atomic Blonde, υποδύεται μία πράκτορα της ΜΙ6 που βρίσκεται στο Βερολίνο κατά την πτώση του τοίχους και ζει μία νύχτα πάθους με μία πράκτορα από τη Γαλλία.

«Κάθε φορά που παίζω ένα πρόσωπο που είναι αμφιφυλόφιλο ή ομοφυλόφιλο η συζήτηση είναι πάντα η ίδια, ενώ ποτέ δεν αποτελεί θέμα συζήτησης όταν παίζω το ρόλο μίας ετεροφυλόφιλης».

Θα έπρεπε τέτοιου είδους σκηνές και το όλο θέμα όχι μόνο στον κινηματογράφο αλλά και στη ζωή να θεωρούνται φυσιολογικά, επισημαίνει και προσθέτει: «Αλλά αυτό δεν συμβαίνει. Και αυτό είναι πρόβλημα».


Η ηθοποιός κατέληξε σχολιάζοντας τα προβλήματα που αντιμετώπισε μέχρι να γυριστεί η ταινία, καθώς όλοι ήταν διστακτικοί με το κατά πόσο ταιριάζει ένας τέτοιος ρόλος δράσης σε μία γυναίκα.


Με πληροφορίες DieWelt/ ΑΠΕ

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τρέισι Έμιν έκανε επέμβαση στα μάτια: «Θα δω καθαρά για πρώτη φορά στη ζωή μου»

Πολιτισμός / Η Tracey Emin θέλει να δει ξανά τα έργα της — κυριολεκτικά

Για πάνω από έναν χρόνο, η Tracey Emin έβλεπε τον κόσμο θολό και «σε αποχρώσεις σέπια». Μετά την επέμβαση στα μάτια, λέει πως το πρώτο που θέλει είναι να πάει στην Tate Modern και να δει καθαρά τη μεγάλη της έκθεση.
THE LIFO TEAM
Ο Γουίλεμ Νταφόε στην Αθήνα: πρεμιέρα, κουλούρι και μια συνάντηση με τον Μάριο Μπανούσ

Πολιτισμός / Ο Γουίλεμ Νταφόε στην Αθήνα: μια πρεμιέρα,ένα κουλούρι και μια συνάντηση με τον Μάριο Μπανούσι

Ο Γουίλεμ Νταφόε βρίσκεται στην Αθήνα για την πανελλήνια πρεμιέρα του «Πάρτυ Γενεθλίων». Ο Μάριο Μπανούσι ανέβασε φωτογραφίες μαζί του στην πόλη, λίγους μήνες πριν παραλάβει στη Βενετία τον Αργυρό Λέοντα της Biennale Teatro.
THE LIFO TEAM
Η γαλλική ταινία όπου ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight

Πολιτισμός / Η γαλλική ταινία όπου ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight

Στο Jim Queen, ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight και ένας queer influencer ψάχνει τη θεραπεία στο Παρίσι. Η γαλλική ταινία κινουμένων σχεδίων για ενήλικες έκανε πρεμιέρα στις Κάννες, μετατρέποντας την ετεροφυλοφιλία σε camp ταινία τρόμου για τη gay σκηνή.
THE LIFO TEAM
Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ ακυρώνει την παρουσία της στις Κάννες μετά από τραυματισμό

Πολιτισμός / Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ χάνει την πρώτη της εμφάνιση στις Κάννες μετά από τραυματισμό

Η 84χρονη σταρ δεν θα παραστεί στην τελετή λήξης του Φεστιβάλ Καννών, όπου θα λάμβανε τιμητικό Χρυσό Φοίνικα για το σύνολο της καριέρας της, καθώς αναρρώνει από τραυματισμό στο γόνατο.
THE LIFO TEAM
Εντυπωσιακή ανακάλυψη στην Πομπηία: Γιατρός αναγνωρίστηκε από τα εργαλεία του

Πολιτισμός / Εντυπωσιακή ανακάλυψη στην Πομπηία: Γιατρός αναγνωρίστηκε από τα εργαλεία του

Νέα εξέταση σε εκμαγείο θύματος της έκρηξης του Βεζούβιου αποκάλυψε ευρήματα που βοήθησαν τους αρχαιολόγους να ταυτοποιήσουν το επάγγελμά του, σχεδόν 2.000 χρόνια μετά τον θάνατό του
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Αν κατάλαβα καλά σε κάποια συνέντευξη της Σαρλίζ της τέθηκε ερώτημα σχετικό με την παρουσίαση σε κάποια επόμενη ταινία της σειράς Τζέιμς Μποντ, του Μποντ σαν αμφιφυλόφιλου.Είχα εδώ και πολλά χρόνια σχολιάσει πως προκειμένου να πέσουν τα ταμπού σχετικά με όλο το φάσμα της ανθρώπινης σεξουαλικότητας (εκτός από τη φθηνή πρόκληση, αυτός θα είναι ο βασικός στόχος τους) θα γυριστούν πολλές ταινίες και θα παιχθούν πολλές θεατρικές παραστάσεις με κλασικό σενάριο (π.χ. αυτό του «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» ή του «Σταχτοπούτα» ή του «Καζαμπλάνκα» κ.λπ., κ.λπ.) με τους βασικούς ήρωες ομοφυλόφιλους, αμφιφυλόφιλους, λεσβίες, διαφυλετικούς κ.λπ., κλπ.. Εντάξει!! Θα υπάρχουν μικροδιαφορές…Ασφαλώς και κάποιες θα είναι αριστουργήματα, κάποιες άλλες μέτριες και κάποιες θα είναι σκουπίδια από όποια άποψη κι αν τις κρίνει κι ο πιο αντικειμενικός κριτής.Δεν νομίζω να υπάρχει κάποια συνωμοσία από συγκεκριμένα κέντρα. Απλά υπάρχει και θα υπάρχει (όλο και περισσότερο) έλλειψη πρωτότυπων σεναρίων, οπότε μάλλον νομοτελειακά οδηγούμαστε προς τα εκεί, άσχετα με το ό,τι υπάρχει το σχετικά ενδιαφερόμενο κοινό.Οπότε είναι κι εκτός θέματος το αν αυτό είναι κάτι καλό ή κακό για το κοινό, την Τέχνη κ.λπ., κ.λπ.Το ζήτημα είναι κατά πόσο αυτό το ρεύμα θα έχει σαν κίνητρα τη φθηνή πρόκληση και το εύκολο χρήμα οπότε και αυξάνονται οι πιθανότητες να μιλάμε για αρπαχτές, κάτι πάντα για κακό.Αντιμετωπίζω τη σειρά των ταινιών Τζέιμς Μποντ σαν περιπετειώδεις κωμωδίες αν και οι τελευταίες της σειράς είχαν και εξαιρετικά επιμέρους στοιχεία.Όμως η παρουσίαση ενός από τους πλέον κλασικούς ετεροφυλόφιλους ήρωες είτε αυτός είναι ο Μποντ, είτε ο Superman, είτε οποιοσδήποτε παρόμοιος σαν οτιδήποτε άλλο, θα είναι εκτός από ξεκάθαρη αρπαχτή και προϊόν καθαρής διανοητικής τεμπελιάς από μεριάς σεναριογράφων.