Η Ρεσμά που παραμορφώθηκε από επίθεση με οξύ, ήταν το πρόσωπο της ημέρας στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Η Ρεσμά που παραμορφώθηκε από επίθεση με οξύ, ήταν το πρόσωπο της ημέρας στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης Facebook Twitter
0

Μια νεαρή Ινδή ηλικίας 19 ετών, που παραμορφώθηκε έπειτα από επίθεση με οξύ, ήταν η βασίλισσα της πασαρέλας σήμερα, πρώτη ημέρα της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης.


Απρόσμενη προσκεκλημένη σε αυτήν την λαμπερή εκδήλωση, η Ρεσμά Κουρεσί δέχθηκε επίθεση με οξύ το 2014 από τον γαμπρό της, που ήθελε να επιτεθεί στην αδελφή της, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, τον εγκατέλειψε.


Η 19χρονη συμμετείχε στην επίδειξη μόδας, που πραγματοποιήθηκε με την υπογραφή της ιταλικής FTL Moda, μια ομάδας νεαρών δημιουργών, η οποία γίνεται αντικείμενο συζήτησης τακτικά τα τελευταία χρόνια περισσότερο για τις επιλογές των μοντέλων παρά για τα ρούχα της.


Πριν από έναν χρόνο στην επίδειξή της εταιρείας είχε συμμετάσχει η Αυστραλή Μάντλιν Στιούαρτ, μια νεαρή κοπέλα με σύνδρομο Down, όπως επίσης και μια πωλήτρια αυτοκινήτων από το Νιου Τζέρσεϊ, η Ρεμπέκα Μαρίν, που γεννήθηκε χωρίς αντιβραχίονες.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζάρμους, Σμαραγδής και Μπομπ Σφουγγαράκης τα Χριστούγεννα στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζάρμους, Σμαραγδής και Μπομπ Σφουγγαράκης τα Χριστούγεννα στους κινηματογράφους

Η ταινία που κέρδισε τον Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ Βενετίας, το εγχώριο biopic του Καποδίστρια και ένας αγαπημένος παιδικός ήρωας πάνω στην ώρα για τις γιορτές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ