Η Πενέλοπε Κρουζ θα υποδυθεί την Ντονατέλα Βερσάτσε στο "Versace: American Crime Story"

Η Πενέλοπε Κρουζ θα υποδυθεί την Ντονατέλα Βερσάτσε στο "Versace: American Crime Story" Facebook Twitter
1


Δεν θα είναι η Lady Gaga τελικά, αλλά η Πενέλοπε Κρουζ αυτή που θα υποδυθεί την Ντονατέλα Βερσάτσε, την αδελφή του Τζιάνι Βερσάτσε, σε τηλεοπτική σειρά που θα αφηγηθεί τη δολοφονία του σχεδιαστή.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρία παραγωγής, στη σειρά "Versace: American Crime Story", η Ισπανίδα ηθοποιός που βραβεύτηκε με Όσκαρ το 2009 για την ερμηνεία της στην ταινία "Vicky Cristina Barcelona" θα παίξει μαζί με τον Έντγκαρ Ραμίρεζ, ("Το κορίτσι του τραίνου", "Joy", "Carlos"...).


Ο Ραμίρεζ θα υποδυθεί τον διάσημο σχεδιαστή και δημιουργό της αυτοκρατορίας Βερσάτσε, που βρέθηκε νεκρός στα σκαλοπάτια της έπαυλής του στο Μαϊάμι Μπιτς στις 15 Ιουλίου του 1997 σε ηλικία 50 ετών.


Ο δολοφόνος του, τα κίνητρα του οποίου παραμένουν άγνωστα, ταυτοποιήθηκε ως ο Άντριου Κιουνάναν, ο οποίος αυτοκτόνησε μερικές ημέρες μετά την φόνο.


Η σειρά θα σηματοδοτήσει το ντεμπούτο στη μικρή οθόνη της 42χρονης σταρ, μιας από τις μούσες του Πέδρο Αλμοδόβαρ και από τις ηθοποιούς της Ιβηρικής Χερσονήσου με τη μεγαλύτερη παγκοσμίως επιτυχία.


Τα γυρίσματα της "Versace: American Crime Story", διασκευής του βιβλίου της Αμερικανίδας δημοσιογράφου Μορίν Ορθ, θα αρχίσουν τον Απρίλιο ενόψει της προβολής της του χρόνου.


Θα είναι η τρίτη σεζόν της σειράς "American Crime Story" που γνώρισε μεγάλη επιτυχία κυρίως γιατί προχώρησε στην αναψηλάφηση της "δίκης του αιώνα" του Ο.Τζ. Σίμπσον, της υπόθεσης που συγκλόνισε τις ΗΠΑ. Η δεύτερη σεζόν θα εστιαστεί στον τυφώνα Κατρίνα και τη βραδεία αντίδραση των αμερικανικών αρχών στην καταστροφή.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κατεβάζει ρολά

Πολιτισμός / «Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κλείνει οριστικά

«Παρά τις προσπάθειές μας, δεν καταφέραμε να μεταβιβάσουμε το βιβλιοπωλείο, αφού η απαίτηση των ιδιοκτητών του ακινήτου για υπερδιπλασιασμό του ενοικίου, είναι ο τοίχος που δεν μπορούμε να γκρεμίσουμε» αναφέρει στην ανακοίνωση του
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Έντεκα (!) τίτλοι προστίθενται στο πρόγραμμα των αιθουσών αυτή την Πέμπτη, ανάμεσά τους και το «Phoenician Scheme», η πιο αστεία ταινία του Γουές Άντερσον από την εποχή του «Grand Budapest Hotel».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε χωρίς επεισόδια στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

Πολιτισμός / Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε «χωρίς επεισόδια» στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

«Στη χειρότερη, θα με ξαναβάλουν φυλακή», δήλωσε προ ολίγων ημερών από τις Κάννες ο Ιρανός σκηνοθέτης, αποδεχόμενος τις επιπτώσεις της κινηματογραφικής του αντίστασης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια