Η Πενέλοπε Κρουζ θα υποδυθεί την Ντονατέλα Βερσάτσε στο "Versace: American Crime Story"

Η Πενέλοπε Κρουζ θα υποδυθεί την Ντονατέλα Βερσάτσε στο "Versace: American Crime Story" Facebook Twitter
1


Δεν θα είναι η Lady Gaga τελικά, αλλά η Πενέλοπε Κρουζ αυτή που θα υποδυθεί την Ντονατέλα Βερσάτσε, την αδελφή του Τζιάνι Βερσάτσε, σε τηλεοπτική σειρά που θα αφηγηθεί τη δολοφονία του σχεδιαστή.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρία παραγωγής, στη σειρά "Versace: American Crime Story", η Ισπανίδα ηθοποιός που βραβεύτηκε με Όσκαρ το 2009 για την ερμηνεία της στην ταινία "Vicky Cristina Barcelona" θα παίξει μαζί με τον Έντγκαρ Ραμίρεζ, ("Το κορίτσι του τραίνου", "Joy", "Carlos"...).


Ο Ραμίρεζ θα υποδυθεί τον διάσημο σχεδιαστή και δημιουργό της αυτοκρατορίας Βερσάτσε, που βρέθηκε νεκρός στα σκαλοπάτια της έπαυλής του στο Μαϊάμι Μπιτς στις 15 Ιουλίου του 1997 σε ηλικία 50 ετών.


Ο δολοφόνος του, τα κίνητρα του οποίου παραμένουν άγνωστα, ταυτοποιήθηκε ως ο Άντριου Κιουνάναν, ο οποίος αυτοκτόνησε μερικές ημέρες μετά την φόνο.


Η σειρά θα σηματοδοτήσει το ντεμπούτο στη μικρή οθόνη της 42χρονης σταρ, μιας από τις μούσες του Πέδρο Αλμοδόβαρ και από τις ηθοποιούς της Ιβηρικής Χερσονήσου με τη μεγαλύτερη παγκοσμίως επιτυχία.


Τα γυρίσματα της "Versace: American Crime Story", διασκευής του βιβλίου της Αμερικανίδας δημοσιογράφου Μορίν Ορθ, θα αρχίσουν τον Απρίλιο ενόψει της προβολής της του χρόνου.


Θα είναι η τρίτη σεζόν της σειράς "American Crime Story" που γνώρισε μεγάλη επιτυχία κυρίως γιατί προχώρησε στην αναψηλάφηση της "δίκης του αιώνα" του Ο.Τζ. Σίμπσον, της υπόθεσης που συγκλόνισε τις ΗΠΑ. Η δεύτερη σεζόν θα εστιαστεί στον τυφώνα Κατρίνα και τη βραδεία αντίδραση των αμερικανικών αρχών στην καταστροφή.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί ο Moby προσφέρει δωρέαν την μουσική του και έχει γίνει «ο παράξενος γέρος που θα δεις στα βουνά»

Πολιτισμός / Γιατί ο Moby προσφέρει δωρέαν την μουσική του και έχει γίνει «ο παράξενος γέρος που θα δεις στα βουνά»

Νηφάλιος πλέον και με αρκετά χρόνια να τον χωρίζουν από τις μέρες της απόλυτης δόξας, ο Moby τα τελευταία χρόνια κάνει κάτι που λίγοι καταξιωμένοι καλλιτέχνες τολμούν
LIFO NEWSROOM
Τι θα δούμε φέτος στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας;

Χορός / Τι θα δούμε φέτος στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας;

Maguy Marin, Χρήστος Παπαδόπουλος, Damien Jalet, Omar Rajeh και άλλα εμβληματικά ονόματα του χορού πρωταγωνιστούν στις 20 παραστάσεις του φετινού προγράμματος του 31ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, που θα πραγματοποιηθεί από τις 18-27 Ιουλίου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ρωμαϊκή Εποχή: Η «καλύτερη ένδειξη» μέχρι σήμερα ότι οι μονομάχοι πάλευαν με λιοντάρια σε έναν σκελετό

Πολιτισμός / Ρωμαϊκή Εποχή: Η «καλύτερη ένδειξη» μέχρι σήμερα ότι οι μονομάχοι πάλευαν με λιοντάρια σε έναν σκελετό

«Είναι η πρώτη φορά που έχουμε φυσικές αποδείξεις για μονομάχους που πάλευαν, ή συμμετείχαν σε ένα θέαμα, με μεγάλες γάτες όπως τα λιοντάρια» σύμφωνα με τους ειδικούς
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια