Η Ούμα Θέρμαν ξεσπά εναντίον του Γουάινστιν και μάλλον ετοιμάζεται για αποκαλύψεις

Η Ούμα Θέρμαν ξεσπά εναντίον του Γουάινστιν και μάλλον ετοιμάζεται για αποκαλύψεις Facebook Twitter
2

Η Ούμα Θέρμαν σχολίασε τελικά την σκανδαλώδη υπόθεση των καταγγελιών εναντίον του Χάρβεϊ Γουάινστιν λέγοντας ότι ο ντροπιασμένος παραγωγός του Χόλιγουντ δεν «αξίζει μια σφαίρα».

Η ηθοποιός που συνεργάστηκε με την εταιρεία παραγωγής της Miramax σε επτά ταινίες, συμπεριλαμβανομένου του ρόλου της στο Pulp Fiction, δήλωσε ότι είπε ότι ήταν «θυμωμένη πρόσφατα και έχω κάποιους λόγους».

Στη συνέχεια δημοσίευσε το hashtag #metoo, επιλέγοντας έτσι και αυτή τον χάσταγκ το οποίο χρησιμοποιούν για τις ιστορίες τους γυναίκες και άνδρες από όλο τον κόσμο που έχουν δεχθεί σεξουαλική επίθεση.

«Happy Thanksgiving Everyone!» έγραψε η Θέρμαν προσθέτοντας πω οι ευχές της είναι για όλους εκτός από τον Γουάινστιν. «Χαίρομαι που αυτό εξελίσσεται αργά - δεν σου αξίζει μια σφαίρα» είπε όλο νόημα και έκλεισε με ένα «μείνετε συντονισμένοι» υποδεικνύοντας ότι θα μιλήσει περαιτέρω σχετικά με το θέμα.

Η σκηνή που απεικονίζεται στη φωτογραφία την δείχνει ενώ υποδύεται την «Beatrix Kiddo» στο φιλμ Kill Bill - και μάλλον δεν ειναι επίσης τυχαία επιλογή.

Πρόσφατα η ηθοποιός είχε κληθεί να σχολιάσει την υπόθεση και έδειξε εξοργισμένη αλλά αρνήθηκε να μιλήσει.

«Δεν έχω να πω το παραμικρό γιατί δεν είμαι παιδί και έχω μάθει πως όταν μιλάω με θυμό, συνήθως μετά λυπάμαι για τον τρόπο που εκφράστηκα», είπε, επιλέγοντας προσεκτικά τα λόγια της. «Έτσι, περιμένω να αισθανθώ λιγότερο θυμωμένη... και όταν είμαι έτοιμη, θα πω όσα πρέπει να πω», δήλωσε η Θέρμαν.

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοστούμια και αναμνηστικά του «Downton Abbey» βγαίνουν σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Πολιτισμός / Κοστούμια και αναμνηστικά του «Downton Abbey» βγαίνουν σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Από μια τραπεζαρία σε στυλ 18ου αιώνα και την εντυπωσιακή τουαλέτα της Μάγκι Σμιθ μέχρι το ασημένιο ρολόι του μπάτλερ, τα αναμνηστικά αντικείμενα θα προσφερθούν σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που υποστηρίζει παιδιά με απειλητικές για τη ζωή τους παθήσεις και τις οικογένειές τους
LIFO NEWSROOM
Τρόμος, Ιμπρεσιονισμός και 5 αριστουργήματα του παρελθόντος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Έχει συμβεί ξανά τον Αύγουστο; Μάλλον όχι. 13 ταινίες από αύριο στα σινεμά της πόλης

Οι νέες ταινίες του Ζακ Κρέγκερ και των Ελληνοαυστραλών αδερφών Φιλίππου, η ωραιότατη έκπληξη που μας επιφύλασσε ο Σεντρίκ Κλαπίς και πέντε μεγάλες δόξες σε επανέκδοση κάνουν τον προγραμματισμό των θεατών σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πέθανε ο Τέρενς Σταμπ, ο θρυλικός «Στρατηγός Ζοντ» του Superman, σε ηλικία 87 ετών

Πολιτισμός / Πέθανε ο Τέρενς Σταμπ, ο θρυλικός «Στρατηγός Ζοντ» του Superman, σε ηλικία 87 ετών

Ο βρετανός ηθοποιός Τέρενς Σταμπ, γνωστός για τον ρόλο του ως General Zod στις ταινίες Superman, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών - Η καριέρα του περιλαμβάνει περισσότερες από 60 ταινίες και μία υποψηφιότητα για Όσκαρ
LIFO NEWSROOM
Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Πολιτισμός / Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Από την πρώτη κινηματογραφική εξόρμηση του πράκτορα 007 στη θριλερική διαδικασία εκλογής νέου Πάπα στο «Κονκλάβιο» κι από τη δοκιμασμένη χιτσκοκική συνταγή του «Man who knew too Much» στην συναρπαστική αγωνιστική δράση του «F1: The Movie», μερικές επιλογές για όσους αποφάσισαν να περάσουν την αργία στο Κλεινόν Άστυ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
Δεν εννοεί οτι δεν του αξίζει ούτε σφαίρα - χάλια μετάφραση btw. Εννοεί "χαίρομαι που όλο αυτό γίνεται αργά και βασανιστικά - δεν σου αξίζει να γίνει γρήγορα και ανώδυνα" (με μια σφαίρα δηλαδή).
Όταν η μορφή της τιμωρίας είναι βασανιστική προσφέροντας, αυτό, (στιγμιαία) ανακούφισή και ηδονή στο θύμα-«τιμωρό», είναι γιατί, στην ουσία, δεν διαφέρει πολύ από τον θύτη-σαδιστή.Πάντα θαύμαζα όταν κάποιο ή κάποια από τα πρόβατα του κοπαδιού επιτίθονταν στον λύκο διώχνοντας τον. Κάτι που πολύ αργά, μετά από τόσα χρόνια, το «κοπάδι» σκέφτηκε να κάνει, ενώ πρώτα ο λύκος έχει κατασπαράξει και ματώσει, σχεδόν, τα πάντα...