Η Ντόλι Πάρτον στο πρώτο «ροκ τραγούδι» της με μια τεράστια φωτισμένη φούστα

Η Ντόλι Πάρτον στο πρώτο «ροκ τραγούδι» της με μια τεράστια φωτισμένη φούστα Facebook Twitter
Φωτ.: Christopher Polk/Penske Media via Getty Images
0

Η Ντόλι Πάρτον θα κυκλοφορήσει σύντομα το ντεμπούτο ροκ άλμπουμ της και κοινοποίησε το πρώτο της τραγούδι «World on Fire».

Φορώντας μια τεράστια φωτισμένη φούστα και δερμάτινο μαύρο σύνολο στολισμένο με στρας, η βασίλισσα της κάντρι έδωσε στους φανς της μια γεύση από τη νέα της μουσική στη διάρκεια της 58ης τελετή απονομής των βραβείων της Academy of Country Music (ACM).

Την Ντόλι Πάρτον υποδέχθηκε στη σκηνή ο συμπαρουσιαστής της, επίσης σταρ της κάντρι, Γκαρθ Μπρουκς.

«Επειδή είναι η κορυφαία όλων των εποχών. Δεν είναι μόνο στο Hall of Fame της κάντρι μουσικής, αλλά πρόσφατα μπήκε και στο Hall of Fame του rock and roll», είπε.

«Αρχικά τους ζήτησε να μην την λάβουν υπόψη επειδή ένιωσε ότι δεν αξίζει την τιμή. Μετά η Ντόλι έκανε αυτό που θα έκανε μόνο η Ντόλι. Μπήκε και ηχογράφησε το πρώτο της ροκ άλμπουμ με τίτλο, φυσικά, Rockstar», συνέχισε.

Ο Γκαρθ Μπρουκς παρουσίασε το νέο τραγούδι της Ντόλι Πάρτον, από το επερχόμενο άλμπουμ ως «έναν ισχυρό ύμνο, έναν από αυτούς που ο κόσμος χρειάζεται τώρα».

«Χειροκροτήστε τη ροκ σταρ της κάντρι, Ντόλι Πάρτον», είπε.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε νέο Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της

Πολιτισμός / Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της χάρη στο «Stranger Things»

Παρά τις δεκαετίες επιτυχίας στα charts σε πολλαπλές μορφές, η Ρος δεν είχε εμφανιστεί ποτέ προηγουμένως σε αυτήν τη λίστα, κυρίως επειδή μεγάλο μέρος του μουσικού καταλόγου της προηγείται της εποχής των ψηφιακών πωλήσεων
THE LIFO TEAM
Αλέξης Ακριθάκης, Χωρίς τίτλο, 1970, 45 Χ 71 εκ., λάδι σε καμβά © The Estate of Alexis Akrithakis

Πολιτισμός / Μεγάλη αναδρομική έκθεση του Αλέξη Ακριθάκη στο Μουσείο Μπενάκη

Μετά από 30 χρόνια θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό σημαντικά έργα από ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές, αναδεικνύοντας το εύρος μιας από τις πιο αναγνωρίσιμες και ιδιοσυγκρασιακές μορφές της νεοελληνικής τέχνης.
THE LIFO TEAM
Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Η επιστροφή του Αμερικανού σκηνοθέτη στον πλανήτη της Πανδώρας και το ερμηνευτικό μπρα ντε φερ των δυο πρωταγωνιστριών σε ένα απολαυστικό throwback στα ‘90s ξεχωρίζουν από τις ταινίες της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ