ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Η Ντόλι Πάρτον είναι παντρεμένη 56 χρόνια και το μυστικό επιτυχίας είναι απλό

Η Ντόλι Πάρτον είναι παντρεμένη 56 χρόνια και το μυστικό επιτυχίας είναι απλό Facebook Twitter
Φωτ.: @dollyparton/Instagram
0

Η Ντόλι Πάρτον αποκάλυψε το μυστικό για έναν επιτυχημένο γάμο, καθώς η ίδια έχει συμπληρώσει 56 χρόνια έγγαμου βίου με τον Καρλ Τόμας Ντιν.

«Έχουμε και οι δύο στρεβλή αίσθηση του χιούμορ», είπε στο ET Canada. «Και νομίζω ότι το χιούμορ, ειλικρινά, είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα όταν παντρεύεσαι».

«Ακόμα κι αν έχεις πρόβλημα, αν έχεις μεγάλη αίσθηση του χιούμορ, αν πεις κάτι που δεν μπορείς να το πάρεις πίσω, συνήθως έχεις κάποιον τρελό τρόπο να ξεφύγεις από αυτό», πρόσθεσε.

Όπως εξήγησε, οι δυο τους δεν είχαν ποτέ σοβαρές διαμάχες. «Δεν είχαμε ποτέ, ξέρετε, σοβαρά προβλήματα για να πούμε άσχημα λόγια ο ένας στον άλλο που πρέπει να πάρουμε πίσω», είπε.

Άλλο ένα κλειδί της επιτυχίας τους, σύμφωνα με την τραγουδίστρια, είναι το γεγονός ότι οι δύο εργάζονται σε διαφορετικούς τομείς.

«Δεν είμαστε συνεχώς ο ένας στο πρόσωπο του άλλου. Έχουμε διαφορετικά ενδιαφέροντα, αλλά παρόλα αυτά έχουμε τα πράγματα που αγαπάμε να κάνουμε μαζί. Έτσι, ήταν γραφτό να είναι, νομίζω», είπε.

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκλογές στην Κορατία: Ο συνασπισμός υπό τους Σοσιαλδημοκράτες απειλεί την υποστήριξη προς την Ουκρανία

Διεθνή / Εκλογές στην Κροατία: Ο συνασπισμός υπό τους Σοσιαλδημοκράτες απειλεί την υποστήριξη προς την Ουκρανία

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η Κροατική Δημοκρατική Ένωση μπορεί να χάσει την πλειοψηφία από τον συνασπισμό υπό την ηγεσία των Σοσιαλδημοκρατών με επικεφαλής τον λαϊκιστή πρόεδρο
NEWSROOM