Η Νόνη Δούνια μιλά για το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη: Ήταν εκφυλιστική η νόσος πρόπτωσης της μιτροειδούς βαλβίδας

Η Νόνη Δούνια μιλά για το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη: Ήταν εκφυλιστική η νόσος πρόπτωσης της μιτροειδούς βαλβίδας Facebook Twitter
0

Σε μια εξομολογητική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Νόνη Δούνια, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και το πολύωρο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη.

«Το πρόβλημα ήταν τόσο σοβαρό, όσο είναι ένα χειρουργείο καρδιάς. Επειδή είμαι γυναίκα, μαμά και έχω πίστη το εξέλαβα σαν κάτι που πρέπει να γίνει και είναι ρουτίνα», είπε η Νόνη Δούνια. «Δεν ήταν κάτι που έγινε ξαφνικά, ήταν κάτι προγραμματισμένο και το ήξερα. Είναι ένα πρόβλημα που είχα και παρακολουθούσα από μικρή, είχα τον καρδιολόγο μου που με παρακολουθεί και μου είχε πει ότι κάποια στιγμή στη ζωή θα χειρουργηθώ».

«Υπάρχει μια πάθηση που λέγεται πρόπτωση της μιτροειδούς βαλβίδας. Την έχουν αρκετές γυναίκες, όμως, η δική μου ήταν εκφυλιστική η νόσος που είχα οπότε σιγά σιγά έλεγε πως ο μεντεσές χαλάει και θέλει φτιάξιμο» , είπε η Νόνη Δούνια. «Είναι πάρα πολύ συγκινητικά τα μηνύματα του κόσμου. Το ενδιαφέρον και η αγάπη που έδειξε ο κόσμος, τα μηνύματα που έλαβα ήταν συγκινητικά και μένω σε αυτό» πρόσθεσε.

Πιο συγκεκριμένα, για το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη, η Νόνη Δούνια είπε πως διήρκεσε περίπου 8 ώρες! «Τα παιδιά μου δεν κατάλαβαν τίποτα. Νόμιζαν ότι πάω στον οδοντίατρο. Τους είπα πως κάνω ένα χειρουργείο καρδιάς αλλά ότι δεν είναι κάτι σοβαρό Θα πάω, θα το κάνω και θα γυρίσω σπίτι».

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τιμοτέ Σαλαμέ: Ο ηθοποιός αποσπά υψηλή διάκριση από την Ιταλική Ακαδημία Κινηματογράφου

Πολιτισμός / Τιμοτέ Σαλαμέ: Ο ηθοποιός αποσπά υψηλή διάκριση από την Ιταλική Ακαδημία Κινηματογράφου

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ έχει επανειλημμένα εκφράσει τον θαυμασμό του για την Ιταλία και τον πολιτισμό της, ενώ έχει συνεργαστεί με Ιταλούς σκηνοθέτες και έχει συμμετάσχει σε ταινίες που γυρίστηκαν στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Η Ρουθ Αζάουα επιστρέφει στο Σαν Φρανσίσκο της μέσα από μια αναδρομική έκθεση

Πολιτισμός / Η Ρουθ Αζάουα «επιστρέφει» στο Σαν Φρανσίσκο της μέσα από μια αναδρομική έκθεση

Το έργο και η ζωή μιας από τις πιο επιδραστικές καλλιτέχνιδες του 20ού αιώνα, που μετέφρασε τα τραυματικά βιώματά της σε τέχνη από σύρμα, ξετυλίγεται μέσα από την έκθεση του Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Σαν Φρανσίσκο
LIFO NEWSROOM
Βρέθηκαν 33 σοροί σε ομαδικό τάφο από τον Εμφύλιο - «Αναδύεται το σκοτεινό παρελθόν της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Βρέθηκαν 33 σοροί σε ομαδικό τάφο από τον Εμφύλιο - «Αναδύεται το σκοτεινό παρελθόν της Ελλάδας»

Με εκτενές ρεπορτάζ και πρωτογενείς πηγές από τη Θεσσαλονίκη, το διεθνές πρακτορείο Associated Press αναδεικνύει την ανεύρεση 33 σκελετών σε άταφους λάκκους δίπλα στο Γεντί Κουλέ – πρώην φυλακή βασανιστηρίων και εκτελέσεων την περίοδο 1946–49
LIFO NEWSROOM
Κρόνενμπεργκ, Thunderbolts και Άνοιξη της Πράγας από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κρόνενμπεργκ, Thunderbolts και Άνοιξη της Πράγας από αύριο στους κινηματογράφους

Η τελευταία, πολύ προσωπική ταινία του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, μια ανέλπιστα καλή προσθήκη στο MCU και η επίσημη πρόταση της Τσεχίας για το περασμένο Όσκαρ Διεθνούς Ταινίας ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πότε ανοίγουν οι θερινοί κινηματογράφοι της Αθήνας;

Οθόνες / Πότε ανοίγουν οι θερινοί κινηματογράφοι της Αθήνας;

Οι Αθηναίοι σινεφίλ δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ για να εξασκήσουν την αγαπημένη τους καλοκαιρινή συνήθεια. Συγκεντρώσαμε όλες τις ημερομηνίες που έχουν γίνει γνωστές για την έναρξη λειτουργίας των θερινών σινεμά της πρωτεύουσας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ