ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

Η Νικόλ Κίντμαν απάντησε για την αμήχανη στιγμή με τον Ράμι Μάλεκ στις Χρυσές Σφαίρες

Η Νικόλ Κίντμαν απάντησε για την αμήχανη στιγμή με τον Ράμι Μάλεκ στις Χρυσές Σφαίρες Facebook Twitter
0

Η Νικόλ Κίντμαν μίλησε για την αμήχανη στιγμή με τον Ράμι Μάλεκ στις Χρυσές Σφαίρες όταν αυτός προσπάθησε να την χαιρετίσει επί σκηνής κι εκείνη έδειξε να τον αγνοεί επιδεικτικά. 

«Είμαστε αλήθεια πολύ καλοί φίλοι. Απλώς δεν ένιωσα ποτέ το χέρι του στην πλάτη μου», είπε η 51χρονη ηθοποιός, σχολιάζοντας το σκηνικό που έγινε viral μετά την φετινή τελετή απονομής. 

 

Μάλιστα πρόσθεσε πως νιώθει πολύ «ντροπιασμένη» που κατά λάθος φάνηκε σαν να σνομπάρει τον Ράμι Μάλεκ. «Τον λατρεύω αυτόν τον άνθρωπο. Είναι τόσο ευγενικός και γλυκομίλητος. Είναι μια γλύκα», είπε η Νικόλ Κίντμαν, τονίζοντας ταυτόχρονα πως εκείνη την στιγμή επικρατούσε μια μικρή σύγχυση πάνω στην σκηνή. Όπως εξήγησε στη συνέχεια, αμέσως μετά την τελετή οι δυο τους επικοινώνησαν για το περιστατικό. «Μου έστειλε ένα email. Του έστειλα ένα email... βασικά γελάσαμε πολύ», είπε η ηθοποιός μιλώντας σε δημοσιογράφο του ΕΤ. 

Μια εβδομάδα μετά το συμβάν, οι Νικόλ Κίντμαν και Ράμι Μάλεκ συναντήθηκαν στο κόκκινο χαλί των Critics' Choice Awards, όπου πόζαραν και φωτογραφήθηκαν χαμογελαστοί μαζί. 

Μετά την μεγάλη διάσταση που πήρε ο «αποτυχημένος χαιρετισμός» από πλευρά του, ο Ράμι Μάλεκ είπε πως βρίσκει πλέον «γελοίο» όλο το δράμα που δημιουργήθηκε. 

«Είναι φίλη μου εδώ και καιρό και γι' αυτό βρίσκω όλο αυτό εντελώς γελοίο. Βασικά γελάω πάρα πολύ», είπε ο ηθοποιός. «Ανέβηκα εκεί πάνω και ήμουν τόσο σαστισμένος, δεν ξέρω καν πώς κατάφερα να βρω λέξεις για μιλήσω. Οπότε γνωρίζοντας ότι ήταν εκεί η Νικόλ, σκέφτηκα, "Ορίστε λίγη ασφάλεια". Και μετά απλώς δεν με είδε. Τόσο απλό», είπε ο ηθοποιός. 

 
Πολιτισμός
0

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Met βγάζει τη Lee Krasner από τη σκιά του Pollock

Πολιτισμός / Pollock και Krasner ως ισότιμοι: η νέα έκθεση του Met αναθεωρεί έναν μύθο

Το Metropolitan Museum of Art παρουσιάζει το φθινόπωρο την έκθεση «Krasner and Pollock: Past Continuous», αφιερωμένη και στους δύο καλλιτέχνες σε όλο το εύρος της πορείας τους. Η επιμέλεια τονίζει την ισότιμη συμβολή της Lee Krasner στον Αφηρημένο Εξπρεσιονισμό, αναθεωρώντας το κυρίαρχο αφήγημα γύρω από τον Pollock.
THE LIFO TEAM
Η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Césars για τη βία κατά των γυναικών

Πολιτισμός / Η Ιζαμπέλ Ατζανί κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Σεζάρ για τη βία κατά των γυναικών

Στα βραβεία Σεζάρ 2026, η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες στην αίθουσα να σηκωθούν όρθιοι σε ένδειξη αλληλεγγύης προς όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί βία, ενώ η Golshifteh Farahani μίλησε για την αιματηρή καταστολή στο Ιράν.
THE LIFO TEAM
«Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Πολιτισμός / «Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Στο Perth Festival, ο 26χρονος καλλιτέχνης Hugo Flavelle μετατρέπει τη διαμαρτυρία για την προσβασιμότητα σε κινητή performance–rave έξω από μουσεία και θέατρα που ο ίδιος δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει.
THE LIFO TEAM
Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads και για την Αμερική που επιμένει

Πολιτισμός / Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads χωρίς τους Grateful Dead

Χωρίς τους Grateful Dead στο κάδρο, το «Summer Tour» εστιάζει αποκλειστικά στους Deadheads. Το ντοκιμαντέρ, με τη στήριξη της Chloë Sevigny, κυκλοφορεί σε μια συγκυρία συμβολική για τη σκηνή, μετά τον θάνατο του Bob Weir.
THE LIFO TEAM