Η Μπρέντα επιστρέφει στο Μπέβερλι Χιλς - Η Σάνεν Ντόχερτυ συμφώνησε για το νέο «90210»

Η Μπρέντα επιστρέφει στο Μπέβερλι Χιλς - Η Σάνεν Ντόχερτυ συμφώνησε για το νέο «90210» Facebook Twitter
0

Καλά νέα για τους θαυμαστές του «Beverly Hills, 90210», καθώς η Σάνεν Ντόχερτι, που υποδυόταν την Μπρέντα στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά, συμφώνησε τελικά να συμμετάσχει στο reboot από το «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» .

Το κανάλι Fox αρχικά είχε ανακοινώσει πως το τηλεοπτικό reunion της αγαπημένης σειράς των '90s θα γινόταν χωρίς την συμμετοχή της Σάνεν Ντόχερτι, η οποία τελικά -προς ικανοποίηση των θαυμαστών της- δέχθηκε να συμμετάσχει, στον ρόλο ξανά της Μπρέντα Γουόλς.

Την είδηση μετέδωσε πρώτο το Deadline, με την γνωστή ηθοποιό να επιβεβαιώνει την συμμετοχή της μέσα από μια throwback φωτογραφία στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Yes it’s official. The real question is.... will we still be rocking those outfits. #bh90210

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ShannenDoherty (@theshando) στις


Το όνομα της Σάνεν Ντόχερτι απουσίαζε αρχικά από το καστ που ανακοίνωσε το Fox και περιελάμβανε τους Τζέισον Πρίστλεϊ, Μπράιαν Όστιν Γκριν, Τόρι Σπέλινγκ, Γκαμπριέλ Καρτέρις και Ίαν Ζίρινγκ. 

Ο Λουκ Πέρι δεν είχε υπογράψει ακόμη για την επανακυκλοφορία της σειράς μέχρι τον θάνατό του στις 4 Μαρτίου, λόγω του ρόλου του στο Riverdale αλλά το κανάλι σχεδιάζει να τον τιμήσει στο νέο «Beverly Hills, 90210», αλλά άγνωστο προς το παρόν με ποιον τρόπο. 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM