Η Μπλέικ Λάιβλι αποκαλύπτει τις ψεύτικες ιστορίες του Ράιαν Ρέινολντς στο Twitter και δηλώνει ερωτευμένη «τον περισσότερο καιρό»

Η Μπλέικ Λάιβλι αποκαλύπτει τις ψεύτικες ιστορίες του Ράιαν Ρέινολντς στο Twitter και δηλώνει ερωτευμένη «τον περισσότερο καιρό» Facebook Twitter
0

Εκτός από τους ρόλους του, ο Ράιαν Ρέινολντς είναι γνωστός και για το ιδιαίτερο χιούμορ του, που συνηθίζει να «εκτονώνει» μέσω του λογαριασμού του στο Twitter. Εκεί ο γνωστός ηθοποιός πολύ συχνά μπαίνει στη διαδικασία να απαντά σε σχόλια και ερωτήσεις θαυμαστριών του, ενώ άλλες φορές μοιράζεται με τους followers μερικές απίθανες ιστορίες που ζει με τα παιδιά του. Μόνο που, όπως λέει η Μπλέικ Λάιβλι, οι ιστορίες για τις κόρες τους είναι τις περισσότερες φορές βγαλμένες από το μυαλό του.

Η διάσημη ηθοποιός, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Glamour, αποκάλυψε πως κάποιες ιστορίες του συζύγου της, όπως εκείνη που υποτίθεται πως έθαψε την 2 ετών κόρη τους, Τζέιμς, στην άμμο και επέστρεψε την επόμενη μέρα, είναι εντελώς κατασκευασμένες.

«Όταν λέει "η κόρη μου", ποτέ, μα ποτέ, δεν μιλά για εκείνη. Όλα είναι ένα εντελώς φανταστικό σενάριο. Μερικές φορές τις χρησιμοποιεί εναντίον μου απλώς και μόνο για να με κάνει να γελάσω. Αλλά, νιώθω τόσο ερωτευμένη μαζί του όταν γράφει αυτά τα πράγματα. Θέλω να πως, είμαι ερωτευμένη μαζί του τον περισσότερο καιρό, αλλά ειδικά τότε», σχολιάζει η Μπλέικ.

Και στη συνέχεια σπεύδει να εξηγήσει την φράση «τον περισσότερο καιρό», λέγοντας πως θέλει να κρατά χαμηλούς τόνους. «Είπα, "τον περισσότερο καιρό", επειδή αν πω, "νιώθω ερωτευμένη μαζί του όλη την ώρα", τότε θα αρχίσουν να λένε, "Α, η ζωή της είναι τόσο υπέροχη, είναι τόσο τέλεια". Οπότε είναι κάτι σαν μηχανισμός άμυνας για μένα», εξηγεί. 


Η ισορροπημένη και αξιοζήλευτη οικογενειακή της ζωή σε συνδυασμό με το ότι είναι μια από τις μεγαλύτερες σταρ του Χόλιγουντ έχει οδηγήσει πολλούς στο συμπέρασμα πως έχει την τέλεια ζωή. Ωστόσο, η ίδια σχολιάζει πως αυτό είναι «τεράστια ανοησία». «Απλοποιεί τους ανθρώπους. Όχι όλοι οι άντρες, αλλά ένα μέρος τους, επιθυμούν να κατανοήσουν και να ελέγξουν τις γυναίκες. Αλλά οι γυναίκες είναι περίπλοκες. Επίσης πρέπει πάντα να θυμάσαι πως όσα βλέπεις στα social media δεν είναι η αληθινή ζωή. Το βράδυ πριν από μια συνέντευξη, έχω τεράστιο άγχος: Πώς θα με χειριστεί αυτός ο άνθρωπος; Οπότε όταν διαβάζεις, "Α, έχει την τέλεια ζωή", ή "Η ζωή της καταρρέει"- διαλέγουν περιγραφές για όλους. Και οι περιγραφές είναι χάλια», λέει η Μπλέικ Λάιβλι. 

Not happy at all... ☺️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively (@blakelively) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διεθνές Βραβείο Booker για την Ινδή Banu Mushtaq, που γράφει ιστορία με τη νίκη της

Πολιτισμός / Διεθνές Βραβείο Booker για την Ινδή Banu Mushtaq, που γράφει ιστορία με τη νίκη της

Η ανθολογία Heart Lamp για την οποία βραβεύτηκε περιλαμβάνει 12 διηγήματα που έγραψε η Mushtaq σε διάστημα τριών δεκαετιών, από το 1990 έως το 2023, αποτυπώνοντας με συγκίνηση και ευαισθησία τις δυσκολίες που βιώνουν οι μουσουλμάνες γυναίκες στη νότια Ινδία
LIFO NEWSROOM
Τομ Κρουζ, Λεός Καράξ και Ρίτσαρντ Γκιρ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τομ Κρουζ, Λεός Καράξ και Ρίτσαρντ Γκιρ από αύριο στους κινηματογράφους

Από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας ξεχωρίζουν το «Mission Impossible: Τhe Final Reckoning» και δυο προσωπικές ταινίες μεγάλων δημιουργών, το «Δεν είμαι Εγώ» του Λεός Καράξ και το «Oh, Canada» του Πολ Σρέιντερ. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τομ Κρουζ: «Θα κάνω ταινίες μέχρι τα 100 μου» – Τι είπε για το τέλος του Mission: Impossible

Πολιτισμός / Τομ Κρουζ: «Θα κάνω ταινίες μέχρι τα 100 μου» – Τι είπε για το τέλος του Mission: Impossible

Ο Τομ Κρουζ βρέθηκε στις Κάννες για την πανευρωπαϊκή πρεμιέρα της νέας ταινίας του δημοφιλούς franchise, η οποία αποτελεί το δεύτερο μέρος της ιστορίας που ξεκίνησε με το Dead Reckoning
LIFO NEWSROOM
Αντιγόνη Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Ούλριχ Ράσε

Πολιτισμός / Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου & Εθνικό Θέατρο: Πρώτες εικόνες από την Αντιγόνη του Ούλριχ Ράσε

Το φετινό επετειακό πρόγραμμα του Φεστιβάλ στην Επίδαυρο ξεκινά με την Αντιγόνη, σε συμπαραγωγή με το Εθνικό Θέατρο και σε σκηνοθεσία ενός από τους πιο συναρπαστικούς Γερμανούς σκηνοθέτες.
LIFO NEWSROOM