Η Μπλέικ Λάιβλι αποκαλύπτει τις ψεύτικες ιστορίες του Ράιαν Ρέινολντς στο Twitter και δηλώνει ερωτευμένη «τον περισσότερο καιρό»

Η Μπλέικ Λάιβλι αποκαλύπτει τις ψεύτικες ιστορίες του Ράιαν Ρέινολντς στο Twitter και δηλώνει ερωτευμένη «τον περισσότερο καιρό» Facebook Twitter
0

Εκτός από τους ρόλους του, ο Ράιαν Ρέινολντς είναι γνωστός και για το ιδιαίτερο χιούμορ του, που συνηθίζει να «εκτονώνει» μέσω του λογαριασμού του στο Twitter. Εκεί ο γνωστός ηθοποιός πολύ συχνά μπαίνει στη διαδικασία να απαντά σε σχόλια και ερωτήσεις θαυμαστριών του, ενώ άλλες φορές μοιράζεται με τους followers μερικές απίθανες ιστορίες που ζει με τα παιδιά του. Μόνο που, όπως λέει η Μπλέικ Λάιβλι, οι ιστορίες για τις κόρες τους είναι τις περισσότερες φορές βγαλμένες από το μυαλό του.

Η διάσημη ηθοποιός, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Glamour, αποκάλυψε πως κάποιες ιστορίες του συζύγου της, όπως εκείνη που υποτίθεται πως έθαψε την 2 ετών κόρη τους, Τζέιμς, στην άμμο και επέστρεψε την επόμενη μέρα, είναι εντελώς κατασκευασμένες.

«Όταν λέει "η κόρη μου", ποτέ, μα ποτέ, δεν μιλά για εκείνη. Όλα είναι ένα εντελώς φανταστικό σενάριο. Μερικές φορές τις χρησιμοποιεί εναντίον μου απλώς και μόνο για να με κάνει να γελάσω. Αλλά, νιώθω τόσο ερωτευμένη μαζί του όταν γράφει αυτά τα πράγματα. Θέλω να πως, είμαι ερωτευμένη μαζί του τον περισσότερο καιρό, αλλά ειδικά τότε», σχολιάζει η Μπλέικ.

Και στη συνέχεια σπεύδει να εξηγήσει την φράση «τον περισσότερο καιρό», λέγοντας πως θέλει να κρατά χαμηλούς τόνους. «Είπα, "τον περισσότερο καιρό", επειδή αν πω, "νιώθω ερωτευμένη μαζί του όλη την ώρα", τότε θα αρχίσουν να λένε, "Α, η ζωή της είναι τόσο υπέροχη, είναι τόσο τέλεια". Οπότε είναι κάτι σαν μηχανισμός άμυνας για μένα», εξηγεί. 


Η ισορροπημένη και αξιοζήλευτη οικογενειακή της ζωή σε συνδυασμό με το ότι είναι μια από τις μεγαλύτερες σταρ του Χόλιγουντ έχει οδηγήσει πολλούς στο συμπέρασμα πως έχει την τέλεια ζωή. Ωστόσο, η ίδια σχολιάζει πως αυτό είναι «τεράστια ανοησία». «Απλοποιεί τους ανθρώπους. Όχι όλοι οι άντρες, αλλά ένα μέρος τους, επιθυμούν να κατανοήσουν και να ελέγξουν τις γυναίκες. Αλλά οι γυναίκες είναι περίπλοκες. Επίσης πρέπει πάντα να θυμάσαι πως όσα βλέπεις στα social media δεν είναι η αληθινή ζωή. Το βράδυ πριν από μια συνέντευξη, έχω τεράστιο άγχος: Πώς θα με χειριστεί αυτός ο άνθρωπος; Οπότε όταν διαβάζεις, "Α, έχει την τέλεια ζωή", ή "Η ζωή της καταρρέει"- διαλέγουν περιγραφές για όλους. Και οι περιγραφές είναι χάλια», λέει η Μπλέικ Λάιβλι. 

Not happy at all... ☺️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively (@blakelively) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Πόλα Ρέγκο δεν ζωγράφισε ποτέ μικρές, ευγενικές παρηγοριές

Πολιτισμός / Η Πόλα Ρέγκο δεν ζωγράφισε ποτέ μικρές, ευγενικές παρηγοριές

Η έκθεση Paula Rego: Story Line που άνοιξε στη Victoria Miro στο Λονδίνο δεν επιστρέφει απλώς στα σχέδια μιας μεγάλης καλλιτέχνιδας. Ανοίγει ξανά έναν ολόκληρο κόσμο από γυναίκες, παραμύθια, βία, επιθυμία και σκοτεινή τρυφερότητα, την ώρα που ο γιος της προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το αλλόκοτο σύμπαν που άφησε πίσω της.
THE LIFO TEAM
ΓΑΛΛΙΑ ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ Bernard-Henri Lévy

Πολιτισμός / Γαλλία: Πάνω από 100 συγγραφείς εγκαταλείπουν ιστορικό εκδοτικό οίκο λόγω του ακροδεξιού ιδιοκτήτη

Στην πρωτοφανή αυτή μαζική αποχώρηση συμμετέχουν δεκάδες γνωστοί συγγραφείς, μεταξύ των οποίων ο φιλόσοφος Bernard-Henri Lévy και η φεμινίστρια συγγραφέας Virginie Despentes
THE LIFO TEAM
ΕΣΩ 2026: Η μεγαλύτερη διοργάνωση για το Design και την Αρχιτεκτονική επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής

Πολιτισμός / ΕΣΩ 2026: Η μεγαλύτερη διοργάνωση για το Design και την Αρχιτεκτονική επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής

Η φετινή θεματική «Διαπραγμάτευση, όχι Συμβιβασμός. Ο Σχεδιασμός ως Διάλογος ανάμεσα στη Γη, την Τεχνολογία και τον Άνθρωπο» μας καλεί να επανεξετάσουμε την αρχιτεκτονική ως συνεχή διαδικασία διαπραγμάτευσης ανάμεσα σε πολλαπλούς συντελεστές.
THE LIFO TEAM
Η Ζάχα Χαντίντ και το τίμημα του να μη μικραίνεις

Πολιτισμός / Η Ζάχα Χαντίντ και το τίμημα του να μη μικραίνεις

Δέκα χρόνια μετά τον θάνατό της, το αρχείο με τα 1.200 ρούχα της Ζάχα Χαντίντ στο Λονδίνο δεν φωτίζει απλώς τη «fashion πλευρά» της. Φέρνει ξανά μπροστά μια γυναίκα που έκανε τη φόρμα τρόπο παρουσίας και ξανανοίγει ένα γνώριμο ερώτημα: πόσες γυναίκες αρχίζουν να διαβάζονται ως πρόβλημα τη στιγμή ακριβώς που σταματούν να μικραίνουν τον εαυτό τους;
THE LIFO TEAM
Στα 80 του, ο Τζον Γουότερς δεν γίνεται αξιοσέβαστος. Γίνεται πιο αδιόρθωτος

Πολιτισμός / Στα 80 του, ο Τζον Γουότερς δεν γίνεται αξιοσέβαστος. Γίνεται πιο αδιόρθωτος

Λίγες μέρες πριν από τα 80ά γενέθλιά του στις 22 Απριλίου, ο Τζον Γουότερς παρουσίασε στο Μπέρκλεϊ τη νέα του παράσταση, επιστρέφοντας στη σκηνή με το ίδιο πνεύμα τρας, χιούμορ και ανυπακοής που τον έκανε εμβληματική μορφή της αμερικανικής αντικουλτούρας.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Η Κέιτ Μπλάνσετ θα υποδυθεί τη Μάρθα Στιούαρτ σε νέα βιογραφική ταινία

Πολιτισμός / Η Κέιτ Μπλάνσετ θα υποδυθεί τη Μάρθα Στιούαρτ σε νέα βιογραφική ταινία

Η Μπλάνσετ αναλαμβάνει τον ρόλο της Μάρθα Στιούαρτ στο biopic «Good Thing», με τη Janicza Bravo του «Zola» στη σκηνοθεσία. Ο τίτλος παραπέμπει στη γνωστή φράση-σήμα κατατεθέν της Στιούαρτ, «It’s a good thing»
THE LIFO TEAM
Η Μαντόνα επιστρέφει στην εποχή του «Confessions» με νέο άλμπουμ τον Ιούλιο

Πολιτισμός / Η Μαντόνα επιστρέφει στην εποχή του «Confessions» με νέο άλμπουμ τον Ιούλιο

Ανάμεσα σε σκιές, νέα πρόσωπα και την υπόσχεση της ελευθερίας πάνω στην πίστα, η Μαντόνα ανακοίνωσε το «Confessions on a Dance Floor: Part II», το νέο της άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει στις 3 Ιουλίου από τη Warner Records.
THE LIFO TEAM
ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Πιστοποιούνται τα αρχαιολογικά μουσεία Αβδήρων και Αλεξανδρούπολης

Η διαδικασία πιστοποίησης ξεκίνησε, το 2024, με τη διενέργεια αυτοψιών από τα αρμόδια κλιμάκια και συνεχίστηκε με την εκπόνηση και την υλοποίηση εξατομικευμένων προγραμμάτων αναβάθμισης για κάθε μουσείο
THE LIFO TEAM
Στα 93 της, η Τζόαν Σεμέλ ζωγραφίζει ακόμη το γυμνό σώμα της χωρίς καμία ντροπή

Πολιτισμός / Δεν ήθελα ιδανικό σώμα, ήθελα αληθινό: Η Τζόαν Σεμέλ στα 93 της

Η αμερικανίδα ζωγράφος Τζόαν Σεμέλ, που σόκαρε τον κόσμο της τέχνης τη δεκαετία του 1970 ζωγραφίζοντας το δικό της γυμνό σώμα, επιστρέφει φέτος στο προσκήνιο με τη νέα έκθεση Continuities σε Νέα Υόρκη και Βρυξέλλες, ενώ παράλληλα τιμάται με μεγάλη αναδρομική στο Jewish Museum.
THE LIFO TEAM
Το Βατικανό πάει στη Βενετία με FKA twigs, Μπράιαν Ίνο και μια ηχητική προσευχή

Πολιτισμός / Το Βατικανό πάει στη Βενετία με FKA twigs, Μπράιαν Ίνο και μια ηχητική προσευχή

Το Βατικανό ανακοίνωσε το περίπτερό του για τη Μπιενάλε της Βενετίας 2026, με την FKA twigs, τον Μπράιαν Ίνο, την Πάτι Σμιθ, τον Τζιμ Τζάρμους και άλλους καλλιτέχνες να συμμετέχουν σε ένα ηχητικό εγχείρημα εμπνευσμένο από τη ζωή και την κληρονομιά της Χίλντεγκαρντ του Μπίνγκεν
THE LIFO TEAM