Η μοναδική γυμνή εμφάνιση της Ειρήνης Παπά

Η μοναδική γυμνή εμφάνιση της Ειρήνης Παπά Facebook Twitter
Σκηνή από την ταινία του 1969 «Ecce Homo» του Ιταλού σκηνοθέτη Bruno Gaburro
0

H Ειρήνη Παπά μπορεί να έκανε πάταγο με τον «οργασμό» της στο 666 του Βαγγέλη Παπαθανασίου, αλλά γενικώς ήταν μια σεμνή, μετρημένη παρουσία στο σινεμά. Και οι σκηνές γυμνού είναι σπανιότατες - για την ακρίβεια, μια και μοναδική.

Συνέβη στην ταινία του 1969 «Ecce Homo» του Ιταλού σκηνοθέτη Bruno Gaburro, στην οποία συμπρωταγωνίστησε με τον Philippe Leroy και τον Gabriele Tinti. 

Η ταινία δεν έκανε ιδιαίτερη αίσθηση, και θεωρείται έκτοτε ένα ασήμαντο b-movie επιστημονικής φαντασίας, που περιγράφει την ιστορία των τελευταίων τριών επιζώντων στη γη υστέρα από ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα. Ένα ζευγάρι (η Ειρήνη Παππά, ο σύζυγος της) και ο γιος τους κατά ένα περίεργο τρόπο καταλήγουν σε μια περιοχή της Μεσογείου.

Στην ταινία όμως αυτή η αυστηρή Ειρήνη Παπά έκανε την μοναδική γυμνόστηθη εμφάνισή της.

Ιδού οι σπάνιες φωτογραφίες.

Η μοναδική γυμνή εμφάνιση της Ειρήνης Παπά Facebook Twitter
Σκηνή από την ταινία του 1969 «Ecce Homo» του Ιταλού σκηνοθέτη Bruno Gaburro
Η μοναδική γυμνή εμφάνιση της Ειρήνης Παπά Facebook Twitter
Σκηνή από την ταινία του 1969 «Ecce Homo» του Ιταλού σκηνοθέτη Bruno Gaburro
Η μοναδική γυμνή εμφάνιση της Ειρήνης Παπά Facebook Twitter
Σκηνή από την ταινία του 1969 «Ecce Homo» του Ιταλού σκηνοθέτη Bruno Gaburro
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Μaterialists» της Σελίν Σονγκ, με τον ευφάνταστο ελληνικό τίτλο «Ταιριάζουμε;», το sequel «Freakier Friday», η αναβίωση των περιπετειών της «Red Sonja» και ο χιτσκοκικός κοσμοπολιτισμός του «To Catch a Thief» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM
Το Fondation Louis Vuitton υποδέχεται 270 έργα του Gerhard Richter σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση

Εικαστικά / Gerhard Richter: «Τώρα που δεν απέμειναν ιερείς ή φιλόσοφοι, οι καλλιτέχνες είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο»

270 έργα ενός από τους σημαντικότερους εν ζωή ζωγράφους θα εκτεθούν το φθινόπωρο στο Fondation Louis Vuitton σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Κατά την τελετή των εγκαινίων, η Λίνα Μενδώνη δήλωσε: «Η απόδοση ενός μουσείου σε μια τοπική κοινωνία δεν είναι απλώς ένα χαρμόσυνο γεγονός. Είναι μια πράξη με την οποία τιμάται η μακρά ιστορική διαχρονία του τόπου»
LIFO NEWSROOM
Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ
Onassis Ready: «You are invited» - Η έκθεση που εγκαινιάζει τον νέο χώρο του Ιδρύματος στου Ρέντη

Πολιτισμός / «You are invited»: Με έκθεση του διάσημου φωτογράφου Γιούργκεν Τέλερ ξεκινάει το Onassis Ready

Στην καρδιά του Αγίου Ιωάννη Ρέντη το Ίδρυμα Ωνάση μεταμορφώνει ένα παλιό εργοστάσιο πλαστικών σε χώρο πολιτισμού και ξεκινά τη λειτουργία του με μια σπουδαία έκθεση
LIFO NEWSROOM