Η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε πως είναι κρυφά μέλος online ομάδας για το πλέξιμο

Η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε πως είναι κρυφά μέλος online ομάδας για το πλέξιμο Facebook Twitter
Η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε πως είναι κρυφά μέλος online ομάδας για το πλέξιμο (EPA/Αρχείο)
0

Ξεκίνησε να πλέκει στην καραντίνα, αλλά πλέον έχει προχωρήσει αρκετά, όπως αποκάλυψε η Μισέλ Ομπάμα στο The Rachel Ray Show.

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αποκάλυψε ότι αρχικά αναζήτησε βοήθεια μέσω internnet για να μάθει να πλέκει, αλλά χρησιμοποίησε ψευδώνυμο για να συνομιλήσει με τους υπολοίπους της ομάδας.

«Έχω πλέξει μια κουβέρτα, πέντε κασκόλ, τρεις μπλούζες, μερικά καπέλα για τον Μπάρακ και μόλις τελείωσα το πρώτο μου ζευγάρι γάντια για τη Μάλια» είπε η Μισέλ Ομπάμα στο «The Rachel Ray Show».

«Το ένα είναι διπλάσιο από το άλλο» είπε αστειευόμενη.

Στη συνέχεια μίλησε για τη διαδικτυακή ομάδα στην οποία συμμετέχει.

«Δεν ξέρουν ότι είμαι στην ομάδα πλεξίματος, επειδή δεν χρησιμοποιώ το πραγματικό μου όνομα, αλλά έχω κάποιους, ξέρετε, καθοδηγητές για να αγοράζω τα νήματα και τα μοτίβα μου και όλα αυτά» πρόσθεσε.

Η Μισέλ Ομπάμα μίλησε επίσης για το πώς η οικογένειά της αντιμετώπισε την περίοδο της καραντίνας.

«Η καραντίνα ξεκίνησε τόσο υπέροχα. Υπήρχε η πρώτη φάση όταν ήμασταν όλοι μαζί, και χωρίζαμε και ήμασταν πάλι μαζί... τότε περίπου τον Ιούνιο, όλη αυτή η μαγεία άρχισε να ξεθωριάζει » πρόσθεσε γελώντας.

Με πληροφορίες του Oprahmag

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η όπερα #3 – Οι κομμένες σκηνές: Αποκλειστικές φωτογραφίες από την χθεσινή εμφάνιση των Novoflot στην Αθήνα

Πολιτισμός / Η όπερα #3 – Οι κομμένες σκηνές: Αποκλειστικές φωτογραφίες από την χθεσινή εμφάνιση των Novoflot στην Αθήνα

Ο ρηξικέλευθος γερμανικός θίασος Novoflot με έδρα το Βερολίνο επισκέφθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και την Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για να παρουσιάσει τα δύο τελευταία μέρη από την ευρηματική, τριετή τριλογία του με τίτλο Η όπερα #1–#3. Απόψε η δεύτερη παράσταση.
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ