Η Michelle Rodriguez λέει ότι θ' αποχωρήσει από το καστ του «Fast and Furious» αν δεν αναβαθμιστεί ο ρόλος των γυναικών

Η Michelle Rodriguez λέει ότι θ' αποχωρήσει από το καστ του «Fast and Furious» αν δεν αναβαθμιστεί ο ρόλος των γυναικών Facebook Twitter
1

H «Λέτι» του Fast And Furious λέει πως θα αποχωρήσει από το καστ του franchise σε περίπτωση που δεν αναβαθμιστεί ο ρόλος των γυναικών στις επερχόμενες ταινίες.

H Michelle Rodriguez, που έχει συμμετάσχει σε πέντε από τις συνολικά οχτώ ταινίες «Fast and Furious» έκανε το σχετικό σχόλιο σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Το F8 κυκλοφόρησε σε ψηφιακή μορφή σήμερα, ελπίζω να αποφασίσουν να δείξουν περισσότερη αγάπη στις γυναίκες του franchise στην επόμενη ταινία» έγραψε και πρόσθεσε «ή ίσως χρειαστεί να πω αντίο σε ένα αγαπημένο franchise».

«Ήταν μία καλή διαδρομή και είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου έχουν δώσει οι φαν και το στούντιο όλα αυτά τα χρόνια...Αγάπη», ανέφερε ακόμη.

Η 38χρονη ηθοποιός έχει αναφερθεί και στο παρελθόν στην ανδροπρεπή φύση του franchise.

Τον περασμένο μήνα, σε συνέντευξή της στο «Entertainment Weekly» δήλωσε ότι το ύφος των ταινιών ήταν επικεντρωμένο γύρω από το αρσενικό φύλο εξαιτίας του βίαιου κόσμου του εγκλήματος μέσα στον οποίο εκτυλίσσονται οι ταινίες.

Η ίδια εξέφρασε την ελπίδα τα επόμενα «Fast and Furious» να ξεφύγουν από το «macho vibe» ύφος της δεκαετίας του 90', αλλά η δημοφιλία των ταινιών σε αναπτυσσόμενες αγορές όπως η Κίνα, όπου η «μεγάλη πλειοψηφία του πληθυσμού είναι αγόρια», το καθιστά αδύνατον.

«Στο τέλος της ημέρας, ποιο είναι το μήνυμα που στέλνουμε προς τα έξω για τις γυναίκες;» δήλωσε η Rodriguez. «Μου κάθεται βαρύ, ειδικά μέσα στο αμιγώς αντρικό περιβάλλον όπου εργάζομαι», τόνισε.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ