Η Michelle Rodriguez λέει ότι θ' αποχωρήσει από το καστ του «Fast and Furious» αν δεν αναβαθμιστεί ο ρόλος των γυναικών

Η Michelle Rodriguez λέει ότι θ' αποχωρήσει από το καστ του «Fast and Furious» αν δεν αναβαθμιστεί ο ρόλος των γυναικών Facebook Twitter
1

H «Λέτι» του Fast And Furious λέει πως θα αποχωρήσει από το καστ του franchise σε περίπτωση που δεν αναβαθμιστεί ο ρόλος των γυναικών στις επερχόμενες ταινίες.

H Michelle Rodriguez, που έχει συμμετάσχει σε πέντε από τις συνολικά οχτώ ταινίες «Fast and Furious» έκανε το σχετικό σχόλιο σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Το F8 κυκλοφόρησε σε ψηφιακή μορφή σήμερα, ελπίζω να αποφασίσουν να δείξουν περισσότερη αγάπη στις γυναίκες του franchise στην επόμενη ταινία» έγραψε και πρόσθεσε «ή ίσως χρειαστεί να πω αντίο σε ένα αγαπημένο franchise».

«Ήταν μία καλή διαδρομή και είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου έχουν δώσει οι φαν και το στούντιο όλα αυτά τα χρόνια...Αγάπη», ανέφερε ακόμη.

Η 38χρονη ηθοποιός έχει αναφερθεί και στο παρελθόν στην ανδροπρεπή φύση του franchise.

Τον περασμένο μήνα, σε συνέντευξή της στο «Entertainment Weekly» δήλωσε ότι το ύφος των ταινιών ήταν επικεντρωμένο γύρω από το αρσενικό φύλο εξαιτίας του βίαιου κόσμου του εγκλήματος μέσα στον οποίο εκτυλίσσονται οι ταινίες.

Η ίδια εξέφρασε την ελπίδα τα επόμενα «Fast and Furious» να ξεφύγουν από το «macho vibe» ύφος της δεκαετίας του 90', αλλά η δημοφιλία των ταινιών σε αναπτυσσόμενες αγορές όπως η Κίνα, όπου η «μεγάλη πλειοψηφία του πληθυσμού είναι αγόρια», το καθιστά αδύνατον.

«Στο τέλος της ημέρας, ποιο είναι το μήνυμα που στέλνουμε προς τα έξω για τις γυναίκες;» δήλωσε η Rodriguez. «Μου κάθεται βαρύ, ειδικά μέσα στο αμιγώς αντρικό περιβάλλον όπου εργάζομαι», τόνισε.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Το πολυσυζητημένο Civil War του Άλεξ Γκάρλαντ, η νέα πρόκληση της Κατρίν Μπρεγιά και η βαμπιρομπαλαρίνα Abigail ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Πολιτισμός / Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Μετά την αφή ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Τι έγινε στην τελετή αφής των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Η πρωθιέρεια Μαίρη Μηνά παρέδωσε τη φλόγα στον πρώτο λαμπαδηδρόμο -χρυσό Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας- Στέφανο Ντούσκο
NEWSROOM
2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια