Η μεγάλη επιστροφή της Σελίν Ντιόν - Στο εξώφυλλο της γαλλικής Vogue

Η μεγάλη επιστροφή της Σελίν Ντιόν - Πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο της Vogue Facebook Twitter
Φωτ. Instagram / voguefrance
0

Όπως όλα δείχνουν η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν επιστρέφει μετά την αποχή της από τις δημόσιες εμφανίσεις και τα καλλιτεχνικά δρώμενα τα τελευταία χρόνια, μετά τη διάγνωσή της με το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου.

Μετά τη συγκινητική εμφάνισή της στα Grammy 2024 και τη φωτογραφία με τους γιους της για την Ημέρα Ενημέρωσης για το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου, η Σελίν Ντιόν ποζάρει στο εξώφυλλο της γαλλικής Vogue για το τεύχος Μαΐου 2024, κάνοντας έτσι ένα δυναμικό comeback. H τραγουδίστρια στο τεύχος μιλά για όλα, εξομολογείται πώς είναι η ζωή της με το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου με το οποίο διαγνώστηκε το 2022, αναφέρεται στην αγάπη της για το τραγούδι και κάνει μια σειρά από εξομολογήσεις για τη ζωή της.

«Δεν έχω νικήσει την ασθένεια, είναι ακόμα μέσα μου και πάντα θα είναι. Ελπίζω όμως ότι θα βρούμε ένα «θαύμα», έναν τρόπο να τη θεραπεύσουμε, αλλά προς το παρόν πρέπει να μάθω να ζω μαζί της. Αυτή είμαι λοιπόν εγώ τώρα. Πέντε φορές την εβδομάδα υποβάλλομαι σε αθλητική, σωματική και φωνητική θεραπεία. Δουλεύω τα δάχτυλα των ποδιών μου, τα γόνατά μου, τις γάμπες μου, τα δάχτυλά μου, το τραγούδι μου, τη φωνή μου. Τώρα πρέπει να μάθω να ζω με αυτό και να σταματήσω να αμφισβητώ τον εαυτό μου. Στην αρχή αναρωτιόμουν: γιατί εγώ; Πώς συνέβη αυτό; Τι έκανα; Εγώ φταίω γι' αυτό;», εξομολογείται στο τεύχος.

Υπενθυμίζεται πως η τραγουδίστρια δημοσιοποίησε τη διάγνωσή της τον Δεκέμβριο του 2022 και απομακρύνθηκε σε μεγάλο βαθμό από τη δημοσιότητα, μέχρι τον Νοέμβριο του 2023, όπου σταδιακά άρχισε να πραγματοποιεί και πάλι σιγά σιγά εμφανίσεις. Μάλιστα μέσα στο 2024 αναμένεται να κυκλοφορήσει ντοκιμαντέρ με το ταξίδι υγείας της, με τίτλο «I Am: Céline Dion».

Σε ερώτηση μεταξύ άλλων στο τεύχος της γαλλικής Vogue, για το πότε θα επιστρέψει στο τραγούδι, τόνισε πως δεν μπορεί να απαντήσει. «Εδώ και τέσσερα χρόνια λέω στον εαυτό μου ότι δεν γυρίζω πίσω, ότι είμαι έτοιμη, ότι δεν είμαι έτοιμη. Όπως έχουν τα πράγματα, δεν μπορώ να σταθώ εδώ και να σας πω: "Ναι, σε τέσσερις μήνες". Δεν ξέρω... Το σώμα μου θα μου το πει. Από την άλλη πλευρά, δεν θέλω να περιμένω. Είναι δύσκολο, δουλεύω πολύ σκληρά και αύριο θα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Αύριο είναι μια άλλη μέρα. Αλλά υπάρχει ένα πράγμα που δεν θα σταματήσει ποτέ, και αυτό είναι η θέληση. Είναι το πάθος, είναι το όνειρο, είναι η αποφασιστικότητα», καταλήγει.

Με πληροφορίες από vogue.fr

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο συγγραφέας του Life of Pi επιστρέφει στην Ιλιάδα για να μιλήσει για τον σημερινό κόσμο

Πολιτισμός / Ο συγγραφέας του Life of Pi επιστρέφει στην Ιλιάδα για να μιλήσει για τον σημερινό κόσμο

Με το Son of Nobody, ο Yann Martel αφήνει για λίγο τους ήρωες της Ιλιάδας στην άκρη και στρέφεται σε έναν απλό στρατιώτη, συνδέοντας τον Όμηρο με τον κόσμο του Τραμπ και του Πούτιν.
THE LIFO TEAM
ΜΕΡΙΛΙΝ ΜΟΝΡΟΕ

Πολιτισμός / Μέριλιν Μονρόε: Δύο εκθέσεις την τιμούν ως πρωτοπόρο της δημιουργικότητας

Tο Βρετανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου και η Εθνική Πινακοθήκη Πορτρέτων του Ηνωμένου Βασιλείου, με αφορμή την εκατοστή επέτειο των γενεθλίων της Μονρόε, αναδεικνύουν τη φιλμογραφία της και την εξέλιξη της εικόνας της
THE LIFO TEAM
Ο John Waters, ο Τραμπ και το τέλος της αθωότητας του trash

Πολιτισμός / Ο John Waters, ο Τραμπ και το τέλος της αθωότητας του trash

Το μεγάλο αφιέρωμα του BFI ξαναφέρνει στο προσκήνιο τον «πάπα του trash», την ώρα που ο ίδιος θυμάται μια εποχή όπου το κακό γούστο ήταν σινεμά, παιχνίδι και πρόκληση, όχι αντανάκλαση της πολιτικής πραγματικότητας.
THE LIFO TEAM
Dean Majd: η έκθεση Hard Feelings μετατρέπει τη νεανική ανδρική βία και τρυφερότητα σε εικαστικό ημερολόγιο

Πολιτισμός / Το τραυματισμένο ημερολόγιο μιας ανδρικής αδελφότητας

Το Hard Feelings ξεκίνησε μετά τον ξαφνικό θάνατο ενός παιδικού του φίλου και εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο φωτογραφικό αρχείο για τη φιλία, το τραύμα, τη βία, την απώλεια και την ευαλωτότητα της νεανικής ανδρικής εμπειρίας στη Νέα Υόρκη.
THE LIFO TEAM
ΗΡΩΔΕΙΟ ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ

Πολιτισμός / Ηρώδειο: Τι θα δούμε το καλοκαίρι του 2026

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σημαντικές διεθνείς και ελληνικές παρουσίες. Ξεχωρίζουν το ντεμπούτο του πιανίστα Vikingur Ólafsson, αφιερώματα σε μεγάλους δημιουργούς όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, συναυλίες κορυφαίων καλλιτεχνών όπως η Lykke Li, αλλά και θεατρικές παραγωγές όπως η «Λυσιστράτη» και η «Εκάβη».
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η γυναίκα απέναντι στο θηρίο: νέα μελέτη ξαναδιαβάζει χαμένο ρωμαϊκό μωσαϊκό

Πολιτισμός / Η γυναίκα απέναντι στο θηρίο: νέα μελέτη ξαναδιαβάζει χαμένο ρωμαϊκό μωσαϊκό

Η νέα ανάγνωση του μωσαϊκού βασίζεται σε μελέτη του ιστορικού Alfonso Manas, που θεωρεί ότι η μορφή με το μαστίγιο απέναντι σε λεοπάρδαλη δεν είναι κλόουν της αρένας, αλλά γυναίκα κυνηγός θηρίων
THE LIFO TEAM
Joan Miró: το νέο βιβλίο με τις αδημοσίευτες επιστολές όπου τέχνη, έρωτας και φόβος συγκρούονται

Πολιτισμός / Joan Miró: το νέο βιβλίο με τις αδημοσίευτες επιστολές όπου τέχνη, έρωτας και φόβος συγκρούονται

Η έκδοση φέρνει στο φως αδημοσίευτα αποσπάσματα που φωτίζουν τις ερωτικές του περιπέτειες, την αγωνία του για τάξη και σταθερότητα και τη σύγκρουση ανάμεσα στην καλλιτεχνική ορμή και στον φόβο της απορρύθμισης.
THE LIFO TEAM
Πτώματα, άγιοι και αίμα: το νέο βιβλίο για τη μακάβρια τέχνη της Ισπανίας

Πολιτισμός / Πτώματα, άγιοι και αίμα: το νέο βιβλίο για τη μακάβρια τέχνη της Ισπανίας

Το νεο βιβλίο των Gorka Lopez de Munain και Miriam Beltran Valiente συγκεντρώνει πίνακες, γλυπτά και χαρακτικά με αποκεφαλισμένους αγίους, σαπισμένα σώματα και μνήμες θανάτου, δείχνοντας πως για αιώνες η ισπανική τέχνη δεν χρησιμοποιούσε τη φρίκη μόνο για να σοκάρει, αλλά και για να παρηγορήσει.
THE LIFO TEAM
Πέθανε ο Αντριάνο Γκολντσμιντ, ο άνθρωπος που έκανε το τζιν μόδα

Διεθνή / Πέθανε ο Αντριάνο Γκολντσμιντ, ο άνθρωπος που έκανε το τζιν μόδα

Η μόδα έχασε μια από τις μορφές που έδωσαν στο τζιν νέο κύρος, νέα τιμή και νέα θέση στην αγορά. Ο Αντριάνο Γκολντσμιντ δεν συνδέθηκε μόνο με μεγάλα brands, αλλά και με την ίδια τη μετάβαση του denim στη σύγχρονη εποχή.
THE LIFO TEAM