Η Μαρία Μενούνος παντρεύεται στο χωριό της στην Ελλάδα

Η Μαρία Μενούνος παντρεύεται στο χωριό της στην Ελλάδα Facebook Twitter
0

Γάμο στην Ελλάδα ετοιμάζεται να κάνει η Μαρία Μενούνος, η διάσημη παρουσιάστρια ελληνικής καταγωγής που κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ.

Δηλώνοντας περήφανη για τις ελληνικές της ρίζες, η παρουσιάστρια μίλησε για το χωριό της και κάποιες λεπτομέρειες του γάμου σε ραδιοφωνική εκπομπή των ΗΠΑ.

Η Μαρία Μενούνος απαντώντας στην ερώτηση των δημοσιογράφων αν σκοπεύει να κάνει και θρησκευτικό γάμο, μετά τον πολιτικό που έκανε στην Times Square την περασμένη Πρωτοχρονιά, είπε πως ήδη κάνει τις προετοιμασίες και πως θα παντρευτεί στην Ελλάδα.

Η Μαρία Μενούνος παντρεύεται στο χωριό της στην Ελλάδα Facebook Twitter
Η Μαρία Μενούνος με τον σύντροφό της και τους γονείς της

«Σχεδιάζουμε γάμο στο χωριό του πατέρα μου στην Ελλάδα, αλλά όλα θα γίνουν την τελευταία στιγμή» αποκάλυψε η Μαρία Μενούνος, η οποία τους επόμενους μήνες θα παντρευτεί στην χώρα μας τον σύζυγό της και επί 18 χρόνια σύντροφό της, Κέβιν Αντεργκάρο.

Το μυστήριο θα τελεστεί στο χωριό Άκοβο Αρκαδίας, σε εκκλησία που χτίστηκε και χάρη στην οικονομική ενίσχυση που προσέφερε ο πατέρας της Κωνσταντίνος.

«Πιστεύω πως στους γάμους στην Ελλάδα πάντα περνούν οι κανόνες του πατέρα. Μπορεί, λοιπόν, η μητέρα μου να είναι από την Καλαμάτα, αλλά εγώ είμαι από το Άκοβο», είπε η πετυχημένη παρουσιάστρια.

«Οργανώναμε τεράστια πανηγύρια, ο κόσμος αγόραζε εισιτήριο, είχε ορχήστρα, τρώγαμε και χορεύαμε ελληνικούς χορούς με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για αυτή την εκκλησία. Γι΄αυτό και εγώ έχω όνειρο να παντρευτώ εκεί», ανέφερε η Μαρία Μενούνος η οποία πρόσθεσε πως έχει δει την εκκλησία μόνο μια φορά όταν ήταν 10 ετών.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι κήποι της Πινακοθήκης Ουφίτσι αποκτούν ξανά την αίγλη των Μεδίκων

Πολιτισμός / Οι κήποι της Πινακοθήκης Ουφίτσι αποκτούν ξανά την αίγλη των Μεδίκων

Το πάρκο, που αποτελεί μέρος του δικτύου Γκαλερί Ουφίτσι, σχεδιάστηκε από την οικογένεια Μέντιτσι από τον 16ο αιώνα και μετά και καθιέρωσε το ιταλικό στυλ κήπων που έγινε πρότυπο για τις ευρωπαϊκές αυλές.
THE LIFO TEAM
«Νίκη, απόψε στο πάρτι»: Η παράσταση της Ρούλας Πατεράκη παρουσιάζεται για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Φούρνος

Πολιτισμός / «Νίκη, απόψε στο πάρτι»: Η παράσταση της Ρούλας Πατεράκη παρουσιάζεται για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Φούρνος

Η «Νίκη, απόψε στο πάρτι» επανέρχεται από το Σάββατο 1 Οκτωβρίου και θα παρουσιάζεται κάθε Σάββατο και Κυριακή, έως 30 Οκτωβρίου, για 10 μόνο παραστάσεις.
THE LIFO TEAM
Έκλεισε μετά από 150 χρόνια το Ινστιτούτο Τέχνης του Σαν Φρανσίσκο: «Οι καλλιτέχνες μπορούν να πάνε να κρεμαστούν»

Πολιτισμός / Έκλεισε μετά από 150 χρόνια το Ινστιτούτο Τέχνης του Σαν Φρανσίσκο: «Οι καλλιτέχνες μπορούν να πάνε να κρεμαστούν»

Το Ινστιτούτο από το οποίο πέρασαν διάσημοι δάσκαλοι και απόφοιτοι, κέντρο του αφηρημένου εξπρεσιονισμού δεν μπορεί να επιβιώσει με τα ακριβά δίδακτρα, το κόστος ζωής στην περιοχή που έχει εκτοξευθεί και τα πτυχία τέχνης που δεν θεωρούνται δημοφιλή.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ