Η Μαρία Μενούνος παντρεύεται στο χωριό της στην Ελλάδα

Η Μαρία Μενούνος παντρεύεται στο χωριό της στην Ελλάδα Facebook Twitter
0

Γάμο στην Ελλάδα ετοιμάζεται να κάνει η Μαρία Μενούνος, η διάσημη παρουσιάστρια ελληνικής καταγωγής που κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ.

Δηλώνοντας περήφανη για τις ελληνικές της ρίζες, η παρουσιάστρια μίλησε για το χωριό της και κάποιες λεπτομέρειες του γάμου σε ραδιοφωνική εκπομπή των ΗΠΑ.

Η Μαρία Μενούνος απαντώντας στην ερώτηση των δημοσιογράφων αν σκοπεύει να κάνει και θρησκευτικό γάμο, μετά τον πολιτικό που έκανε στην Times Square την περασμένη Πρωτοχρονιά, είπε πως ήδη κάνει τις προετοιμασίες και πως θα παντρευτεί στην Ελλάδα.

Η Μαρία Μενούνος παντρεύεται στο χωριό της στην Ελλάδα Facebook Twitter
Η Μαρία Μενούνος με τον σύντροφό της και τους γονείς της

«Σχεδιάζουμε γάμο στο χωριό του πατέρα μου στην Ελλάδα, αλλά όλα θα γίνουν την τελευταία στιγμή» αποκάλυψε η Μαρία Μενούνος, η οποία τους επόμενους μήνες θα παντρευτεί στην χώρα μας τον σύζυγό της και επί 18 χρόνια σύντροφό της, Κέβιν Αντεργκάρο.

Το μυστήριο θα τελεστεί στο χωριό Άκοβο Αρκαδίας, σε εκκλησία που χτίστηκε και χάρη στην οικονομική ενίσχυση που προσέφερε ο πατέρας της Κωνσταντίνος.

«Πιστεύω πως στους γάμους στην Ελλάδα πάντα περνούν οι κανόνες του πατέρα. Μπορεί, λοιπόν, η μητέρα μου να είναι από την Καλαμάτα, αλλά εγώ είμαι από το Άκοβο», είπε η πετυχημένη παρουσιάστρια.

«Οργανώναμε τεράστια πανηγύρια, ο κόσμος αγόραζε εισιτήριο, είχε ορχήστρα, τρώγαμε και χορεύαμε ελληνικούς χορούς με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για αυτή την εκκλησία. Γι΄αυτό και εγώ έχω όνειρο να παντρευτώ εκεί», ανέφερε η Μαρία Μενούνος η οποία πρόσθεσε πως έχει δει την εκκλησία μόνο μια φορά όταν ήταν 10 ετών.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Πολιτισμός / Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Από την περίοδο που σκεφτόταν να τα παρατήσει, ο Μεσκάλ έφτασε στη λίστα των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ και έγινε το «Μήλον της Έριδος» κορυφαίων σκηνοθετών και σχεδιαστών μόδας
LIFO NEWSROOM
Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Η Σουηδέζα ηθοποιός, θα αποσυρθεί σε ηλικία μόλις 36 χρόνων από το σινεμά, όταν βρισκόταν στην κορυφή, ζώντας τα υπόλοιπα 49 χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τροφοδοτώντας μία ασυγκράτητη μυθολογία γύρω από την προσωπικότητά της, με φήμες, ιστορίες, πληροφορίες, για τη ζωή της, τους πολυάριθμους έρωτές της, την αθεράπευτη προσμονή μίας επιστροφής της στα πλατό
LIFO NEWSROOM
Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του με Argerich, Κουρεντζή, Nagano και Gheorghiu 

Πολιτισμός / Argerich, Κουρεντζής, Nagano, Gheorghiu: Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του

Ο οργανισμός που άλλαξε τον πολιτιστικό χάρτη της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας βρίσκεται στην πιο εξωστρεφή φάση του και υποδέχεται τη νέα σεζόν με ένα πρόγραμμα γεμάτο σημαντικές διεθνείς συμμετοχές.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Οι τελευταίες συλλογές του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστούν κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Πολιτισμός / Οι τελευταίες συλλογές του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστούν κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Ο οίκος ανακοίνωσε ότι ο σχεδιαστής εργαζόταν «μέχρι το τέλος» πάνω στις νέες γραμμές Emporio Armani και Giorgio Armani, αλλά και σε μια μεγάλη έκθεση για τα 50 χρόνια του οίκου
LIFO NEWSROOM