Γάμο στην Ελλάδα ετοιμάζεται να κάνει η Μαρία Μενούνος, η διάσημη παρουσιάστρια ελληνικής καταγωγής που κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ.

 

Δηλώνοντας περήφανη για τις ελληνικές της ρίζες, η παρουσιάστρια μίλησε για το χωριό της και κάποιες λεπτομέρειες του γάμου σε ραδιοφωνική εκπομπή των ΗΠΑ.

 

Η Μαρία Μενούνος απαντώντας στην ερώτηση των δημοσιογράφων αν σκοπεύει να κάνει και θρησκευτικό γάμο, μετά τον πολιτικό που έκανε στην Times Square την περασμένη Πρωτοχρονιά, είπε πως ήδη κάνει τις προετοιμασίες και πως θα παντρευτεί στην Ελλάδα.

 

Η Μαρία Μενούνος παντρεύεται στο χωριό της στην Ελλάδα
Η Μαρία Μενούνος με τον σύντροφό της και τους γονείς της

 

«Σχεδιάζουμε γάμο στο χωριό του πατέρα μου στην Ελλάδα, αλλά όλα θα γίνουν την τελευταία στιγμή» αποκάλυψε η Μαρία Μενούνος, η οποία τους επόμενους μήνες θα παντρευτεί στην χώρα μας τον σύζυγό της και επί 18 χρόνια σύντροφό της, Κέβιν Αντεργκάρο.

 

Το μυστήριο θα τελεστεί στο χωριό Άκοβο Αρκαδίας, σε εκκλησία που χτίστηκε και χάρη στην οικονομική ενίσχυση που προσέφερε ο πατέρας της Κωνσταντίνος.

 

«Πιστεύω πως στους γάμους στην Ελλάδα πάντα περνούν οι κανόνες του πατέρα. Μπορεί, λοιπόν, η μητέρα μου να είναι από την Καλαμάτα, αλλά εγώ είμαι από το Άκοβο», είπε η πετυχημένη παρουσιάστρια.

 

«Οργανώναμε τεράστια πανηγύρια, ο κόσμος αγόραζε εισιτήριο, είχε ορχήστρα, τρώγαμε και χορεύαμε ελληνικούς χορούς με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για αυτή την εκκλησία. Γι΄αυτό και εγώ έχω όνειρο να παντρευτώ εκεί», ανέφερε η Μαρία Μενούνος η οποία πρόσθεσε πως έχει δει την εκκλησία μόνο μια φορά όταν ήταν 10 ετών.