Η Μαντόνα στην πρώτη συναυλία του «Madame X» - με θεατές χωρίς κινητά τηλέφωνα

Η Μαντόνα στην πρώτη συναυλία του «Madame X» - με θεατές χωρίς κινητά τηλέφωνα Facebook Twitter
0

Η Μαντόνα ξεκίνησε την περιοδεία της «Madame X» από τη Νέα Υόρκη, σε μια συναυλία που τα είχε όλα - Pride, μηνύματα κατά της οπλοκατοχής και φυσικά, διάσημα τραγούδια της. 

Η «Βασίλισσα της Ποπ» εμφανίστηκε στο BAM Howard Gilman Opera House του Μπρούκλιν, το βράδυ της Τρίτης, όπου ερμήνευσε τραγούδια από το τελευταίο άλμπουμ της αλλά και παλιότερες επιτυχίες της, ανάμεσά τους τα «Vogue», «La Isla Bonita», «Frozen», «American Life» και «Like A Prayer».

View this post on Instagram

Madame ❌ thanks you for coming. So Happy to finally have an audience! ♥️👠💋 #bam #theatre #madamex

A post shared by Madonna (@madonna) on


Οι εμφανίσεις της δεν ήταν όμως το μόνο που συζητήθηκε σε ξένα μέσα ενημέρωσης αλλά τα social media, αφού η Μαντόνα «χρησιμοποίησε» το χθεσινό σόου της για να τιμήσει επίσης τα 50 χρόνια του Gay Pride, στέλνοντας ταυτόχρονα μήνυμα κατά της οπλοκατοχής με αφορμή την αύξηση των ένοπλων επιθέσεων στις ΗΠΑ.

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Αμερική είναι η ασφάλεια των όπλων και ο έλεγχός του, που επηρεάζουν δυσανάλογα τις περιθωριοποιημένες μας κοινότητες είπε η διάσημη τραγουδίστρια στο κοινό, πριν ερμηνεύσει το κομμάτι «God Control», με στίχους κατά της οπλοκατοχής. «Οπότε αν ενωθούμε και ας κάνουμε κάτι για τον έλεγχο και την ασφάλεια των όπλων», πρόσθεσε.

Kάτι άλλο που ξαφνιάζει είναι πως για πρώτη φορά σε σόου της Μαντόνα απαγορεύθηκαν οι καμερες και τα κινητά - για αυτό και δεν θα δείτε σχεδόν πουθενά φωτογραφίες και βίντεο σε σόσιαλ μίντια. Φαν που ήταν στη συναυλία μετέδωσε πως αφότου έγινε ο έλεγχος εισιτηρίων , τα κινητά παραδόθηκαν και κλειδώθηκαν μέχρι το τέλος του σόου 

Η κόρη της Μαντόνα, η Λούρδη εμφανίστηκε σε ένα βίντεο να χορεύει το Frozen, ενώ η Μαντόνα τραγουδούσε μπροστά από την οθόνη.

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγάπα με! Οι Inez & Vinoodh γιορτάζουν 40 χρόνια κοινής ματιάς με μεγάλη αναδρομική έκθεση στη Χάγη

Πολιτισμός / Αγάπα με! Οι Inez & Vinoodh γιορτάζουν 40 χρόνια πορείας με μια αναδρομική έκθεση

Το Kunstmuseum Den Haag παρουσιάζει από τις 21 Μαρτίου έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2026 τη μεγάλη αναδρομική έκθεση Can Love Be a Photograph: 40 Years of Inez & Vinoodh. Με αφορμή τα 40 χρόνια της κοινής τους πορείας, το διάσημο φωτογραφικό δίδυμο μιλά για τη φωτογραφία ως πράξη αγάπης και για μια εικόνα που κινείται ανάμεσα στη μόδα, την τέχνη και την επινόηση της πραγματικότητας
THE LIFO TEAM
Τι ψάχνει ένας γιος όταν ψάχνει την αλήθεια για τον πατέρα του;

Πολιτισμός / Τι ψάχνει ένας γιος όταν ψάχνει την αλήθεια για τον πατέρα του;

Το νέο memoir του Tom Junod χρησιμοποιεί τα οικογενειακά μυστικά, τις αποκαλύψεις και τη δημοσιογραφική έρευνα όχι μόνο για να ξαναδεί έναν χαρισματικό και σκοτεινό πατέρα, αλλά και για να ανοίξει ένα μεγαλύτερο ερώτημα γύρω από τον ανδρισμό, την κληρονομιά και την αλήθεια.
THE LIFO TEAM
ΝΑΥΑΓΙΟ ΜΕΝΤΩΡ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΓΛΥΠΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΟ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Πολιτισμός / Ναυάγιο ΜΕΝΤΩΡ: Νέα ευρήματα από το πλοίο του Έλγιν - Βρέθηκε θραύσμα από τον γλυπτό διάκοσμο του Παρθενώνα;

Το μπρίκι ΜΕΝΤΩΡ, που βυθίσθηκε τον Σεπτέμβριο του 1802 έξω από το λιμάνι του Αβλέμονα στα νοτιοανατολικά των Κυθήρων, ήταν ένα από τα ιδιόκτητα πλοία του Λόρδου Έλγιν
THE LIFO TEAM