Η Μαντόνα στην πρώτη συναυλία του «Madame X» - με θεατές χωρίς κινητά τηλέφωνα

Η Μαντόνα στην πρώτη συναυλία του «Madame X» - με θεατές χωρίς κινητά τηλέφωνα Facebook Twitter
0

Η Μαντόνα ξεκίνησε την περιοδεία της «Madame X» από τη Νέα Υόρκη, σε μια συναυλία που τα είχε όλα - Pride, μηνύματα κατά της οπλοκατοχής και φυσικά, διάσημα τραγούδια της. 

Η «Βασίλισσα της Ποπ» εμφανίστηκε στο BAM Howard Gilman Opera House του Μπρούκλιν, το βράδυ της Τρίτης, όπου ερμήνευσε τραγούδια από το τελευταίο άλμπουμ της αλλά και παλιότερες επιτυχίες της, ανάμεσά τους τα «Vogue», «La Isla Bonita», «Frozen», «American Life» και «Like A Prayer».

View this post on Instagram

Madame ❌ thanks you for coming. So Happy to finally have an audience! ♥️👠💋 #bam #theatre #madamex

A post shared by Madonna (@madonna) on


Οι εμφανίσεις της δεν ήταν όμως το μόνο που συζητήθηκε σε ξένα μέσα ενημέρωσης αλλά τα social media, αφού η Μαντόνα «χρησιμοποίησε» το χθεσινό σόου της για να τιμήσει επίσης τα 50 χρόνια του Gay Pride, στέλνοντας ταυτόχρονα μήνυμα κατά της οπλοκατοχής με αφορμή την αύξηση των ένοπλων επιθέσεων στις ΗΠΑ.

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Αμερική είναι η ασφάλεια των όπλων και ο έλεγχός του, που επηρεάζουν δυσανάλογα τις περιθωριοποιημένες μας κοινότητες είπε η διάσημη τραγουδίστρια στο κοινό, πριν ερμηνεύσει το κομμάτι «God Control», με στίχους κατά της οπλοκατοχής. «Οπότε αν ενωθούμε και ας κάνουμε κάτι για τον έλεγχο και την ασφάλεια των όπλων», πρόσθεσε.

Kάτι άλλο που ξαφνιάζει είναι πως για πρώτη φορά σε σόου της Μαντόνα απαγορεύθηκαν οι καμερες και τα κινητά - για αυτό και δεν θα δείτε σχεδόν πουθενά φωτογραφίες και βίντεο σε σόσιαλ μίντια. Φαν που ήταν στη συναυλία μετέδωσε πως αφότου έγινε ο έλεγχος εισιτηρίων , τα κινητά παραδόθηκαν και κλειδώθηκαν μέχρι το τέλος του σόου 

Η κόρη της Μαντόνα, η Λούρδη εμφανίστηκε σε ένα βίντεο να χορεύει το Frozen, ενώ η Μαντόνα τραγουδούσε μπροστά από την οθόνη.

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπουργείο Πολιτισμού: Θωράκιση του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών από κεραυνικά πλήγματα

Πολιτισμός / Υπουργείο Πολιτισμού: Θωράκιση του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών από κεραυνικά πλήγματα

«Η προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς προϋποθέτει την ασφάλεια επισκεπτών και εργαζομένων, εφαρμόζοντας σύγχρονες, επιστημονικά και τεχνολογικά τεκμηριωμένες λύσεις, για την πρόληψη και αντιμετώπιση των φυσικών κινδύνων» δήλωσε η Λίνα Μενδώνη
LIFO NEWSROOM
Κατερίνα Γιουλάκη: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ – «Αγαπήθηκε βαθιά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών»

Πολιτισμός / Κατερίνα Γιουλάκη: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ – «Αγαπήθηκε βαθιά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών»

«Η Κατερίνα Γιουλάκη ήταν μια ηθοποιός με ψυχή και ταλέντο, που κατάφερε κάτι άπιαστο: να αγαπηθεί βαθιά και αυθεντικά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών χωρίς να φθαρεί στο πέρασμα του χρόνου»
LIFO NEWSROOM