Η Μάιλι Σάιρους κατέληξε να παντρευτεί «τον τύπο» από τον οποίο έχασε την παρθενιά της. Η 27χρονη τραγουδίστρια μίλησε για την πρώτη φορά που έκανε σεξ και γιατί είπε μετά ψέματα. 

 

«Ήμουν 16 ετών. Δεν ήταν ο Νικ Τζόνας», ανέφερε η τραγουδίστρια. «Αλλά κατέληξα να παντρευτώ τον τύπο, οπότε είναι αρκετά τρελό», πρόσθεσε. 

 

Η Σάιρους αναφερόταν, φυσικά, στον πρώην σύζυγό της, Λίαμ Χέμσγουορθ. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ρομαντικής ταινίας «The Last Song», ωστόσο η τραγουδίστρια δεν ήταν ειλικρινής απέναντι στον Χέμσγουορθ σχετικά με το πότε έχασε την παρθενιά της.

 

Η Μάιλι Σάιρους είπε ψέματα στον Λίαμ Χέμσγουορθ για την παρθενιά της: «Δεν ήθελα να φανώ loser»

 

«Είπα ψέματα πως δεν ήταν ο πρώτος για να μην φανώ loser», αποκάλυψε. «Είπε, "Α, με ποιον έκανες σεξ", και δεν μπορούσα να σκεφτώ κάποιον άλλο, οπότε σκέφτηκα κάποιον που γνώριζα αλλά δεν είχαμε κάνει βασικά ποτέ σεξ», πρόσθεσε. 

 

Το ψέμα ήρθε ξανά στο προσκήνιο όταν ενεπλάκη μια κοινή φίλη του ζευγαριού.

 

«Η φίλη του [Χέμσγουορθ] κατέληξε να τον παντρευτεί, οπότε μου λέει, "Δηλαδή η φίλη μου παντρεύεται κάποιον με τον οποίο είχες κάνει σεξ;"», είπε η Σάιρους. «Οπότε μετά ήμουν πια 24 ετών και έπρεπε να ομολογήσω ότι είπα ψέματα στα 16 μου. Ήταν ένα ψέμα που το κρατούσα για περίπου δέκα χρόνια».

 

Η Μάιλι Σάιρους είπε ψέματα στον Λίαμ Χέμσγουορθ για την παρθενιά της: «Δεν ήθελα να φανώ loser»

 

Η Μάιλι Σάιρους με τον Λίαμ Χέμσγουορθ ήταν αρραβωνιασμένοι από το 2012 μέχρι το 2013 και μετά χώρισαν για πολλά χρόνια. Αναθέρμαναν την σχέση τους το 2016 πριν τελικά παντρευτούν το 2018. Λιγότερα από ένα χρόνο αργότερα πήραν διαζύγιο.

 

 

Έκτοτε η τραγουδίστρια είχε σχέσεις με την ριάλιτι σταρ Κέιτλιν Κάρτερ και τον τραγουδιστή Κόντι Σίμπσον. 

 

«Συνήθως καταλήγω να παραπονιέμαι πως είναι βαρετοί, αλλά αυτό χρειάζομαι. Χρειάζομαι τη βαρεμάρα», είπε σχετικά με πρώην συντρόφους της. «Χρειάζομαι μια άγκυρα», πρόσθεσε.