Η Κριστίνα Αγκιλέρα πόζαρε χωρίς μακιγιάζ στο εξώφυλλο του Paper και είναι σχεδόν αγνώριστη

Η Κριστίνα Αγκιλέρα πόζαρε χωρίς μακιγιάζ στο εξώφυλλο του Paper και είναι σχεδόν αγνώριστη Facebook Twitter
5

Η φωτογράφιση της Κριστίνα Αγκιλέρα για το εξώφυλλο του περιοδικού Paper έχει προκαλέσει πολλά σχόλια, με τους θαυμαστές να εκφράζουν από θαυμασμό μέχρι απορία, καθώς είναι σχεδόν αγνώριστη.

Η διάσημη τραγουδίστρια επέλεξε να φωτογραφηθεί σχεδόν άβαφη για το τεύχος Transformation 2018, καθώς όπως είπε βρίσκεται σε ένα σημείο της καριέρας της που θέλει να «απογυμνωθεί από όλα». 

hi mom @papermagazine #Transformation #xtinaPAPER

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Aguilera (@xtina) στις


? @zoeygrossman ? @papermagazine #Transformation #xtinaPAPER

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Aguilera (@xtina) στις


«Ανέκαθεν υπήρξα κάποια που προφανώς αγαπά τον πειραματισμό, τους θεατρινισμούς, να δημιουργεί ιστορίες και να υποδύεται χαρακτήρες μέσω βίντεο. Είμαι performer, αυτό είμαι εκ φύσεως. Ωστόσο βρίσκομαι σε ένα σημείο, ακόμη και μουσικά, όπου είναι απελευθερωτικό να μπορείς να απογυμνωθείς από όλα και να εκτιμάς ποιος είσαι και την ωμή ομορφιά σου», δήλωσε στη συνέντευξή της η 37χρονη τραγουδίστρια. 

Βέβαια παραδέχεται πως δεν σκοπεύει να απαρνηθεί το μακιγιάζ, τις έντονες βλεφαρίδες και τα κραγιόν. «Είμαι ένα κορίτσι που του αρέσει το έντονο πρόσωπο. Μην τα μπερδεύουμε αυτά», είπε χαρακτηριστικά. 

Όσο για τη συμβουλή ομορφιάς που έχει να μοιραστεί, είναι: «Μην φοβάστε να σπάσετε τα όρια και να αντιδράτε στην κριτική. Πάντα θα υπάρχουν τρολ εκεί έξω ή άνθρωποι που έχουν το δικό τους ορισμό και ιδανικά περί ομορφιάς».

Η Κριστίνα Αγκιλέρα πόζαρε χωρίς μακιγιάζ στο εξώφυλλο του Paper και είναι σχεδόν αγνώριστη Facebook Twitter
Η Κριστίνα Αγκιλέρα πόζαρε χωρίς μακιγιάζ στο εξώφυλλο του Paper και είναι σχεδόν αγνώριστη Facebook Twitter
Η Κριστίνα Αγκιλέρα πόζαρε χωρίς μακιγιάζ στο εξώφυλλο του Paper και είναι σχεδόν αγνώριστη Facebook Twitter
Η Κριστίνα Αγκιλέρα πόζαρε χωρίς μακιγιάζ στο εξώφυλλο του Paper και είναι σχεδόν αγνώριστη Facebook Twitter
Πολιτισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Πολιτισμός / UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Η εξέλιξη συνιστά τη διεθνή αναγνώριση της εξέχουσας οικουμενικής αξίας των έξι εξαιρετικά σημαντικών αρχαιολογικών χώρων της Κρήτης: της Κνωσού, της Φαιστού, των Μαλίων, της Ζάκρου, της Ζωμίνθου και της Κυδωνίας
LIFO NEWSROOM
Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Πολιτισμός / Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Η δεξιά βρετανική ομάδα εκφράζει μάλιστα «ανησυχία» πως μπορεί πράγματι, η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, να πραγματοποιηθεί στο προσεχές μέλλον και απειλεί με νομικές προσφυγές
LIFO NEWSROOM
Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Πολιτισμός / Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Την Τρίτη 8 Ιουλίου, στο Ρωμαϊκό Θέατρο της Αρλ, η Αμερικανίδα φωτογράφος Nan Goldin καταδίκασε τον πόλεμο στη Γάζα, προκαλώντας έντονη αντιπαράθεση με τους φιλοϊσραηλινούς θεατές.
LIFO NEWSROOM
Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Πολιτισμός / Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Η Ρέινορ Γουιν υπερασπίζεται τα απομνημονεύματά της, δημοσιεύει ιατρικά έγγραφα και καταγγέλλει «παραπλανητική και άδικη» δημοσίευση από την Observer – Η φιλανθρωπική οργάνωση PSPA τερμάτισε τη συνεργασία της
LIFO NEWSROOM
Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Η πρώτη ταινία του αναγεννημένου διευρυμένου σύμπαντος της DC, ο υβριδικός μεταμεσονύκτιος χαβαλές του «Dangerous Animals» και το χιτσκοκικό «Spellbound», με την ονειρική σεκάνς ανθολογίας που σχεδίασε ο Σαλβαδόρ Νταλί, ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μάικλ Ντάγκλας: «Δεν έχω καμία πρόθεση να ξαναπαίξω – Έπρεπε να σταματήσω»

Πολιτισμός / Μάικλ Ντάγκλας: «Δεν έχω καμία πρόθεση να ξαναπαίξω – Έπρεπε να σταματήσω»

Ο 80χρονος ηθοποιός και παραγωγός δηλώνει ότι είναι ευτυχισμένος μακριά από το κινηματογραφικό πλατό, μετά από σχεδόν 60 χρόνια αδιάκοπης δουλειάς – «Μου αρκεί να βλέπω τη σύζυγό μου να παίζει»
LIFO NEWSROOM