Ο Ντόναλντ Τραμπ «είχε ψύχωση μαζί μου [...] ήταν εντελώς παλαβό», δήλωσε την Παρασκευή η Κρίστεν Στιούαρτ, αναφερόμενη σε μια σειρά από μηνύματα στο Twitter που είχε αναρτήσει εις βάρος της το 2012 ο εκατομμυριούχος επιχειρηματίας.

 

Η 26χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός, που έγινε γνωστή από την τριλογία Twilight, έκανε τις δηλώσεις αυτές από το φεστιβάλ κινηματογράφου του Sundance, σχολιάζοντας στο περιοδικό Variety τα μηνύματα του Τραμπ. «Είχε τρελαθεί μαζί μου πριν μερικά χρόνια, είχε πάθε ψύχωση μαζί μου πριν μερικά χρόνια, ήταν εντελώς παλαβό», είπε η ηθοποιός όταν ρωτήθηκε από το Variety.

 

Σε πέντε μηνύματά του στο Twitter ο τότε παρουσιαστής της εκπομπής ριάλιτι The Apprentice κατηγορούσε τη Στιούαρτ ότι απάτησε τον σύντροφό της Ρόμπερτ Πάτινσον. Από τον Οκτώβριο ως τον Νοέμβριο του 2012 ο Τραμπ δημοσίευσε πέντε μηνύματα που αφορούσαν το τότε ζευγάρι Στιούαρτ- Πάτινσον, στα οποία κατηγορούσε την ηθοποιό ότι απάτησε τον σύντροφό της.

 

«Ο Ρόμπερτ Πάτινσον δεν πρέπει να δεχθεί πίσω την Κρίστεν Στιούαρτ», έγραψε στις 17 Οκτωβρίου. «Τον απάτησε σαν σκύλα και θα το ξανακάνει, απλώς περιμένετε. Μπορεί να βρει καλύτερη».

 

 

Την επομένη συνέχισε γράφοντας: «Ρόμπερτ, με κατηγορούν επειδή λέω ότι πρέπει να παρατήσεις την Κρίστεν, αλλά έχω δίκιο. Αν έβλεπες τις κοπέλες του Miss Universe, θα άλλαζες γνώμη».

 

 

Στις 22 Οκτωβρίου ο Τραμπ, σε δύο τελευταία μηνύματα, παρακαλούσε τον ηθοποιό να «παρατήσει την Κρίστεν Στιούαρτ». «Σε μερικά χρόνια θα με ευχαριστείς. Να φανείς έξυπνος, Ρόμπερτ!».

 

 

Το ζευγάρι Πάτινσον-Στιούαρτ έμεινε μαζί μέχρι τον Μάιο του 2013, έναν μήνα μετά το τελευταίο μήνυμα του Τραμπ, στο οποίο ευχόταν «χρόνια πολλά» στην ηθοποιό.

 

 

«Εκείνη την εποχή ήταν μόνο ένας σταρ της ριάλιτι τηλεόρασης [...] Δεν ήταν κάτι πραγματικά σημαντικό», εξήγησε στη συνέντευξή της η Στιούαρτ. «Όμως στη συνέχεια κάποιος μου τα θύμισε όλα αυτά και είπα: "Θεέ μου, έχεις δίκιο!"» κατέληξε.

 

Δείτε το απόσπασμα από την συνέντευξή της στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Sundance: