Η Κρίσι Τάιγκεν αποστομώνει trolls που χλευάζουν τον γιο της στα social media

0

Η Κρίσι Τάιγκεν, εκτός από μοντέλο, έχει έναν από τους πλέον επιτυχημένους λογαριασμούς στο Instagram και η ίδια θεωρείται επιδραστική μέσα από την παρουσία της στα social media.

Όταν μοιράστηκε με τους followers της ένα μικρό πρόβλημα υγείας του γιου της Μάιλς στο Twitter σίγουρα δεν περίμενε ότι θα βρισκόταν αντιμέτωπη με μοχθηρά trolls, σίγουρα, όμως, ήξερε πώς να τα χειριστεί και να τα αποστομώσει, κάνοντας έναν στρατό από followers και μη να ταχθούν στο πλευρό της. 

Γιατί ο μικρός Μάιλς που γεννήθηκε πριν από λίγους μήνες, πάσχει από πλαγιοκεφαλία, μία ελαφρά δυσπλασία των οστών του κρανίου, ένα σύνδρομο που εμφανίζουν 1 στα 10 νεογέννητα. Το σύνδρομο αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά με την εφαρμογή ειδικού ιατρικού κράνους που επαναφέρει τα οστά στο φυσιολογικό τους σημείο, 

Όταν η Τάιγκεν πόσταρε αυτή τη φωτογραφία του μωρού της -το δεύτερο που απέκτησε με τον τραγουδιστή, Τζον Λέτζεντ- κάποιοι χλεύασαν την εικόνα του μωρού, κάποιοι συμπέραναν ότι η Τάιγκεν ξεπουλάει τη ζωή και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το παιδί της και λίγα λεπτά μετά οι χρήστες των social media χωρίστηκαν σε στρατόπεδα. 

Όμως, την αποστομωτική απάντηση την έδωσε η ίδια η Τάιγκεν, κάνοντας αυτό που ξέρει καλύτερα: να απαντά σε trolls -έχει αντιμετωπίσει τον Τραμπ κατά το παρελθόν...- με ένα και μοναδικό μήνυμά της. 

"Καλημέρα, τρολς! Απλώς να αφήσω εδώ μια φιλική υπενθύμιση, επειδή δυστυχώς δεν τα ξέρετε όλα: ο Μάιλς έκανε συνεδρίες με φυσιοθεραπευτή πολύ πριν φορέσει το κράνος. Δεν πουλάω κάτι. Απλώς μοιράστηκα μαζί σας μια ιστορία από τη ζωή μου. Μπορείτε να επιστρέψετε στις δικές σας τώρα", έγραψε μεταξύ άλλων το μοντέλο. 

Από εκείνη τη στιγμή και μετά, τα social media γέμισαν με φωτογραφίες μωρών από γονείς που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα με τη χρήση ιατρικού κράνους και η Τάιγκεν για ακόμη μία φορά απέδειξε ότι είναι το ίδιο ικανή στο να προωθεί ένα προϊόν στο Instagram με το να εξουδετερώνει μοχθηρά σχόλια για την οικογένειά της στο Διαδίκτυο.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ