Η κόρη του Στίβεν Σπίλμπεργκ ξεκίνησε καριέρα πορνοστάρ δηλώνοντας ότι έχει την στήριξη του πατέρα της

Η κόρη του Στίβεν Σπίλμπεργκ ξεκίνησε καριέρα πορνοστάρ δηλώνοντας ότι έχει την στήριξη του πατέρα της Facebook Twitter
Μικαέλα Σπίλμπεργκ: «Το σώμα μου, η ζωή μου, το εισόδημά μου, η επιλογή μου. Δεν χρωστάω σε κανέναν την αυτονομία μου ή την αρετή μου επειδή κουβαλάω αυτό το όνομα».
0

«Είμαι σεξουαλικό πλάσμα», δηλώνει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Sun, η Μικαέλα Σπίλμπεργκ, κόρη του διάσημου σκηνοθέτη, εκφράζοντας τις φιλοδοξίες της για μια προσοδοφόρα καριέρα στο σύμπαν της βιομηχανίας πορνό

Μιλώντας στην εφημερίδα, η 23χρονη που είχε υιοθετηθεί όταν ήταν μωρό από τον διάσημο σκηνοθέτη και την σύζυγό του, ηθοποιό Κέιτ Κάπσοου, δήλωσε ότι έχει ξεκινήσει ήδη την παραγωγή πορνογραφικών βίντεο ενώ φιλοδοξεί να εργαστεί και ως χορεύτρια σε strip club μόλις εξασφαλίσει την σχετική άδεια εργασίας.

Στη συνέντευξή της, λέει ότι επικοινωνεί τακτικά με τους γονείς της και ότι τους πληροφόρησε για την νέα καριέρα της το περασμένο σαββατοκύριακο μέσω FaceTime. Σύμφωνα με την ίδια, η αντίδραση τους ήταν μάλλον ενθαρρυντική και δεν έδειξαν να ενοχλούνται από τα νέα.

«Κουράστηκα να μην μου επιτρέπεται να εκμεταλλευτώ το σώμα μου, και επίσης κουράστηκα να μισώ το σώμα μου», λέει, περιγράφοντας τον εαυτό της ως «σεξουαλικό πλάσμα».

«Πιστεύω ότι κάνοντας αυτή την δουλειά, μπορώ να προσφέρω 'ικανοποίηση' σε άλλους ανθρώπους με τρόπο που δεν θα με κάνει να αισθάνομαι ότι παραβιάζεται η δική μου ελευθερία».

Η κόρη του Στίβεν Σπίλμπεργκ ξεκίνησε καριέρα πορνοστάρ δηλώνοντας ότι έχει την στήριξη του πατέρα της Facebook Twitter
«Για χρόνια μισούσα το μεγάλο στήθος μου αλλά κατάφερα τελικά να το αποδεχτώ. Και ο λόγος που δεν θέλω να κάνω παρά μόνο σόλο παραγωγές είναι για να μην διαταραχτεί η πολύτιμη σχέση μου με τον σύντροφό μου».

Η Μικαέλα Σπίλμπεργκ αποκάλυψε για πρώτη φορά τα σχέδια της καινούριας καριέρας της, πριν από μερικές μέρες στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου δήλωνε:

«Το σώμα μου, η ζωή μου, το εισόδημά μου, η επιλογή μου. Δεν χρωστάω σε κανέναν την αυτονομία μου ή την αρετή μου επειδή κουβαλάω αυτό το όνομα».

 Όσον αφορά στο περιεχόμενο των ερωτικών της βίντεο, λέει ότι την ενδιαφέρει να ειδικευτεί στα βίντεο με συγκεκριμένα φετίχ, εστιάζοντας, στο βασικό της ατού, το πλούσιο μπούστο της, «πάντα όμως σόλο», όπως τονίζει, από σεβασμό στον αρραβωνιαστικό της, τον 47χρονο Τσακ Πάνκοου.

«Για χρόνια μισούσα το μεγάλο στήθος μου αλλά κατάφερα τελικά να το αποδεχτώ. Και ο λόγος που δεν θέλω να κάνω παρά μόνο σόλο παραγωγές είναι για να μην διαταραχτεί η πολύτιμη σχέση μου με τον σύντροφό μου».

Η κόρη του Στίβεν Σπίλμπεργκ ξεκίνησε καριέρα πορνοστάρ δηλώνοντας ότι έχει την στήριξη του πατέρα της Facebook Twitter
«Ο πατέρας μου εκτιμούσε πάντα το γεγονός ότι ήμουν μοναδική και ήξερα ακριβώς τι θέλω. Είχαμε και τις συγκρούσεις μας κατά καιρούς, αλλά πάντα μου έδειχνε ότι αγαπά τον τρόπο που σκέφτομαι».

Η Μικαέλα Σπίλμπεργκ έχει επιλέξει το όνομα "Sugar Star" για την καριέρα της στην βιομηχανία της «ενήλικης ψυχαγωγίας» και πριν λίγο καιρό ανέβασε δοκιμαστικά στην πλατφόρμα PornHub μια σειρά από βίντεο δικής της παραγωγής, αποφάσισε όμως να τα κατεβάσει προσωρινά μέχρι να εγκριθεί η αίτηση που έχει κάνει στην πολιτεία του Τενεσί (όπου διαμένει) για να της χορηγηθεί άδεια εργαζόμενης στον χώρο του σεξ.

Μίλησε επίσης για τις δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει στα παιδικά και εφηβικά της χρόνια, αποκαλύπτοντας ότι μικρή είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση από ανθρώπους που δεν ανήκαν στο οικογενειακό περιβάλλον και στον ευρύτερο κύκλο συγγενών και φίλων. Όπως λέει, αυτό συνέβαλε σημαντικά στις διαταραχές προσωπικότητας που παρουσίασε αργότερα, και στα ζητήματα νευρικής ανορεξίας και αλκοολισμού που την ταλαιπώρησαν.

Παραδέχεται ότι μεγαλώνοντας σε μια από τις πιο διάσημες οικογένειες του Χόλιγουντ, ήταν μια «δύσκολη» εμπειρία, σπεύδει να συμπληρώσει όμως ότι με τον πατέρα της είχαν μια πολύ στενή σχέση και ότι διατηρεί τις πιο τρυφερές αναμνήσεις από τον χρόνο που περνούσαν μαζί, παίζοντας παιχνίδια στον υπολογιστή και συζητώντας για βιβλία και ταινίες επιστημονικής φαντασίας και τρόμου.

«Εκτιμούσε πάντα το γεγονός ότι ήμουν μοναδική και ήξερα ακριβώς τι θέλω. Είχαμε και τις συγκρούσεις μας κατά καιρούς, αλλά πάντα μου έδειχνε ότι αγαπά τον τρόπο που σκέφτομαι».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

BAFTA 2024- Oppenheimer: Ο Κρίστοφερ Νόλαν ευχαρίστησε όσους αγωνίστηκαν για τον πυρηνικό αφοπλισμό

Πολιτισμός / BAFTA 2024- Oppenheimer: Ο Κρίστοφερ Νόλαν ευχαρίστησε όσους αγωνίστηκαν για τον πυρηνικό αφοπλισμό

«Αλλά στον πραγματικό κόσμο υπάρχουν όλων των ειδών άτομα και οργανώσεις που έχουν αγωνιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και σκληρά για να μειώσουν τον αριθμό των πυρηνικών όπλων στον κόσμο» υπογράμμισε ο Κρίστοφερ Νόλαν
NEWSROOM