Η κόρη του Στίβεν Σπίλμπεργκ ξεκίνησε καριέρα πορνοστάρ δηλώνοντας ότι έχει την στήριξη του πατέρα της

Η κόρη του Στίβεν Σπίλμπεργκ ξεκίνησε καριέρα πορνοστάρ δηλώνοντας ότι έχει την στήριξη του πατέρα της Facebook Twitter
Μικαέλα Σπίλμπεργκ: «Το σώμα μου, η ζωή μου, το εισόδημά μου, η επιλογή μου. Δεν χρωστάω σε κανέναν την αυτονομία μου ή την αρετή μου επειδή κουβαλάω αυτό το όνομα».
0

«Είμαι σεξουαλικό πλάσμα», δηλώνει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Sun, η Μικαέλα Σπίλμπεργκ, κόρη του διάσημου σκηνοθέτη, εκφράζοντας τις φιλοδοξίες της για μια προσοδοφόρα καριέρα στο σύμπαν της βιομηχανίας πορνό

Μιλώντας στην εφημερίδα, η 23χρονη που είχε υιοθετηθεί όταν ήταν μωρό από τον διάσημο σκηνοθέτη και την σύζυγό του, ηθοποιό Κέιτ Κάπσοου, δήλωσε ότι έχει ξεκινήσει ήδη την παραγωγή πορνογραφικών βίντεο ενώ φιλοδοξεί να εργαστεί και ως χορεύτρια σε strip club μόλις εξασφαλίσει την σχετική άδεια εργασίας.

Στη συνέντευξή της, λέει ότι επικοινωνεί τακτικά με τους γονείς της και ότι τους πληροφόρησε για την νέα καριέρα της το περασμένο σαββατοκύριακο μέσω FaceTime. Σύμφωνα με την ίδια, η αντίδραση τους ήταν μάλλον ενθαρρυντική και δεν έδειξαν να ενοχλούνται από τα νέα.

«Κουράστηκα να μην μου επιτρέπεται να εκμεταλλευτώ το σώμα μου, και επίσης κουράστηκα να μισώ το σώμα μου», λέει, περιγράφοντας τον εαυτό της ως «σεξουαλικό πλάσμα».

«Πιστεύω ότι κάνοντας αυτή την δουλειά, μπορώ να προσφέρω 'ικανοποίηση' σε άλλους ανθρώπους με τρόπο που δεν θα με κάνει να αισθάνομαι ότι παραβιάζεται η δική μου ελευθερία».

Η κόρη του Στίβεν Σπίλμπεργκ ξεκίνησε καριέρα πορνοστάρ δηλώνοντας ότι έχει την στήριξη του πατέρα της Facebook Twitter
«Για χρόνια μισούσα το μεγάλο στήθος μου αλλά κατάφερα τελικά να το αποδεχτώ. Και ο λόγος που δεν θέλω να κάνω παρά μόνο σόλο παραγωγές είναι για να μην διαταραχτεί η πολύτιμη σχέση μου με τον σύντροφό μου».

Η Μικαέλα Σπίλμπεργκ αποκάλυψε για πρώτη φορά τα σχέδια της καινούριας καριέρας της, πριν από μερικές μέρες στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου δήλωνε:

«Το σώμα μου, η ζωή μου, το εισόδημά μου, η επιλογή μου. Δεν χρωστάω σε κανέναν την αυτονομία μου ή την αρετή μου επειδή κουβαλάω αυτό το όνομα».

 Όσον αφορά στο περιεχόμενο των ερωτικών της βίντεο, λέει ότι την ενδιαφέρει να ειδικευτεί στα βίντεο με συγκεκριμένα φετίχ, εστιάζοντας, στο βασικό της ατού, το πλούσιο μπούστο της, «πάντα όμως σόλο», όπως τονίζει, από σεβασμό στον αρραβωνιαστικό της, τον 47χρονο Τσακ Πάνκοου.

«Για χρόνια μισούσα το μεγάλο στήθος μου αλλά κατάφερα τελικά να το αποδεχτώ. Και ο λόγος που δεν θέλω να κάνω παρά μόνο σόλο παραγωγές είναι για να μην διαταραχτεί η πολύτιμη σχέση μου με τον σύντροφό μου».

Η κόρη του Στίβεν Σπίλμπεργκ ξεκίνησε καριέρα πορνοστάρ δηλώνοντας ότι έχει την στήριξη του πατέρα της Facebook Twitter
«Ο πατέρας μου εκτιμούσε πάντα το γεγονός ότι ήμουν μοναδική και ήξερα ακριβώς τι θέλω. Είχαμε και τις συγκρούσεις μας κατά καιρούς, αλλά πάντα μου έδειχνε ότι αγαπά τον τρόπο που σκέφτομαι».

Η Μικαέλα Σπίλμπεργκ έχει επιλέξει το όνομα "Sugar Star" για την καριέρα της στην βιομηχανία της «ενήλικης ψυχαγωγίας» και πριν λίγο καιρό ανέβασε δοκιμαστικά στην πλατφόρμα PornHub μια σειρά από βίντεο δικής της παραγωγής, αποφάσισε όμως να τα κατεβάσει προσωρινά μέχρι να εγκριθεί η αίτηση που έχει κάνει στην πολιτεία του Τενεσί (όπου διαμένει) για να της χορηγηθεί άδεια εργαζόμενης στον χώρο του σεξ.

Μίλησε επίσης για τις δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει στα παιδικά και εφηβικά της χρόνια, αποκαλύπτοντας ότι μικρή είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση από ανθρώπους που δεν ανήκαν στο οικογενειακό περιβάλλον και στον ευρύτερο κύκλο συγγενών και φίλων. Όπως λέει, αυτό συνέβαλε σημαντικά στις διαταραχές προσωπικότητας που παρουσίασε αργότερα, και στα ζητήματα νευρικής ανορεξίας και αλκοολισμού που την ταλαιπώρησαν.

Παραδέχεται ότι μεγαλώνοντας σε μια από τις πιο διάσημες οικογένειες του Χόλιγουντ, ήταν μια «δύσκολη» εμπειρία, σπεύδει να συμπληρώσει όμως ότι με τον πατέρα της είχαν μια πολύ στενή σχέση και ότι διατηρεί τις πιο τρυφερές αναμνήσεις από τον χρόνο που περνούσαν μαζί, παίζοντας παιχνίδια στον υπολογιστή και συζητώντας για βιβλία και ταινίες επιστημονικής φαντασίας και τρόμου.

«Εκτιμούσε πάντα το γεγονός ότι ήμουν μοναδική και ήξερα ακριβώς τι θέλω. Είχαμε και τις συγκρούσεις μας κατά καιρούς, αλλά πάντα μου έδειχνε ότι αγαπά τον τρόπο που σκέφτομαι».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H Άνα ντε Άρμας, ο Νίκολας Κέιτζ και ένας πιγκουίνος από αύριο στις αίθουσες

Πολιτισμός / H Άνα ντε Άρμας, ο Νίκολας Κέιτζ και ένας πιγκουίνος από αύριο στις αίθουσες

8 κυκλοφορίες προστίθενται στο πρόγραμμα των κινηματογράφων, ανάμεσά τους το spin-off του Τζον Γουίκ, μια ακόμα tour de force εμφάνιση του Νίκολας Κέιτζ και ένα crowdpleaser με τον Στιβ Κούγκαν που δύσκολα θα αφήσει μάτι στεγνό.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Ντάνι Μπόιλ επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του Κίλιαν Μέρφι στο σίκουελ «28 Years Later»

Πολιτισμός / Ο Ντάνι Μπόιλ επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του Κίλιαν Μέρφι στο σίκουελ «28 Years Later»

Η αρχική ταινία 28 Days Later, με πρωταγωνιστή τον Μέρφι, θεωρείται σταθμός στον σύγχρονο κινηματογράφο τρόμου, τόσο για την αισθητική της όσο και για την ανατροπή της παραδοσιακής εικόνας του ζόμπι
LIFO NEWSROOM
Εικονγραφημένο προφυλακτικό 200 ετών εκτίθεται στο Rijksmuseum

Πολιτισμός / Μουσείο θα εκθέσει προφυλακτικό 200 ετών, πιθανότατα φτιαγμένο από έντερο προβάτου

Φτιάχτηκε από σκωληκοειδή απόφυση προβάτου και αναπαριστά μια ημίγυμνη καλόγρια με τρεις άνδρες - Πιστεύεται, ότι ανήκει σε αριστοκρατικό οίκο ανοχής του Παρισιού γύρω στο 1830
LIFO NEWSROOM
Ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος τιμώμενο πρόσωπο του 4ου Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Πολιτισμός / Ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος τιμώμενο πρόσωπο του 4ου Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Με τη συμμετοχή πάνω από 160 σημαντικών Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, εκδοτών, μεταφραστών, ακαδημαϊκών και καλλιτεχνών, πάνελ γύρω από επίκαιρους θεματικούς άξονες, τόσο από το πεδίο της λογοτεχνίας όσο και από το πεδίο της κοινωνίας, αλλά και παρουσιάσεις βιβλίων, το 4ο ΦΒΧ επιστρέφει στο Ενετικό Λιμάνι της πόλης aπό τις 25 έως και τις 29 Ιουνίου 2025.
LIFO NEWSROOM
Ακρόπολη: Αποδόθηκαν στο κοινό οι διαδρομές στον αρχαιολογικό χώρο και το νέο πωλητήριο

Πολιτισμός / Ακρόπολη: Αποδόθηκαν στο κοινό οι διαδρομές στον αρχαιολογικό χώρο και το νέο πωλητήριο

Στα εγκαίνια, η μουσική ομάδα «Encardia» παρουσίασε τραγούδια και χορούς από τις ελληνόφωνες περιοχές του Ιταλικού Νότου, με μουσικό περίπατο μέχρι το Ιερό της Αφροδίτης και του Έρωτα
LIFO NEWSROOM
Οι σήραγγες του Λονδίνου που ενέπνευσαν τον δημιουργό του James Bond θα γίνουν μουσείο κατασκοπείας

Πολιτισμός / Οι σήραγγες του Τζέιμς Μποντ θα γίνουν μουσείο κατασκοπείας

Το σύμπλεγμα που χτίστηκε κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, και ενέπνευσε τον Ίαν Φλέμινγκ, θα περιλαμβάνει στρατιωτικό εξοπλισμό, διαδραστικές εκθέσεις και ένα μπαρ 30 μέτρα κάτω από τη γη.
LIFO NEWSROOM