Η Κέιτ Άπτον κάνει διακοπές στην Ελλάδα και αποθεώνει την Ακρόπολη: «Αισθάνομαι ευλογημένη»

Η Κέιτ Άπτον κάνει διακοπές στην Ελλάδα και αποθεώνει την Ακρόπολη: «Αισθάνομαι ευλογημένη» Facebook Twitter
0

Η Κέιτ Άπτον βρέθηκε για διακοπές στην Ελλάδα, κοινοποιώντας στο Instagram αρκετές φωτογραφίες όπου αποθεώνει μεταξύ άλλων την χώρα μας, τις ελληνικές θάλασσες αλλά και την Ακρόπολη.

Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός και σούπερμοντελ δημοσίευσε στον λογαριασμό της φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Ελλάδα, μεταξύ άλλων, από στιγμές χαλάρωσης σε σκάφος. «Ρουφώντας τον ελληνικό ήλιο», έγραψε στην λεζάντα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Soaking up the Grecian sun ☀️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Upton (@kateupton) στις


Σε μια άλλη φωτογραφία από τις διακοπές της, η Άπτον, διευκρίνισε ότι «ήταν στη λίστα των επιθυμιών μου να δω την Ακρόπολη».

«Είναι γνωστό ως βασικό σύμβολο της ελληνικής κληρονομιάς και μεγαλείου... Είμαι τόσο χαρούμενη που είμαι επιτέλους σε θέση να το δω από κοντά! Μου αρέσει να μαθαίνω για τον πολιτισμό και την ιστορική αξία που προσφέρουν αυτά τα καταπληκτικά μνημεία. Αισθάνομαι ευλογημένη που εξερευνώ τόσο μεγάλη ομορφιά εδώ στην Ελλάδα» έγραψε η Κέιτ Άπτον.


Η Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο έφερε στον κόσμο το 2018 την κόρη της, Ζενεβιέβ, που απέκτησε με τον Αμερικανό παίκτη του μπέιζμπολ Τζάστιν Βερλάντερ (των Detroit Tigers).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Breathtaking views at the Amanzoe! Overlooking the coast has me feeling so serene... Another great trip in the books! ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Upton (@kateupton) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

The Odeon of Herod Atticus! This was a large theater located in the Acropolis of Athens... stunning in every sense! ✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Upton (@kateupton) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

VIEWS 😍 Any guesses where I might be?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Upton (@kateupton) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το Smithsonian στη Βαλτιμόρη: η Amy Sherald, η λογοκρισία και ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας

Πολιτισμός / Από το Smithsonian στη Βαλτιμόρη: η Amy Sherald, η λογοκρισία και ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας

Η Amy Sherald απέσυρε την έκθεσή της από το Smithsonian μετά τις ενστάσεις για το Trans Forming Liberty. Στη Βαλτιμόρη, το American Sublime έγινε η πιο επιτυχημένη έκθεση του μουσείου εδώ και 25 χρόνια.
THE LIFO TEAM
Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Πολιτισμός / Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Το Paradise Lost δεν έμεινε στην ιστορία μόνο ως ένα από τα μεγάλα έπη της αγγλικής λογοτεχνίας, αλλά και ως το βιβλίο που έκανε τον Σατανά μία από τις πιο γοητευτικές και αμφιλεγόμενες μορφές της δυτικής φαντασίας
THE LIFO TEAM
Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Orwell ανατέμνει το ψέμα της εποχής

Πολιτισμός / Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Orwell ανατέμνει το ψέμα της εποχής

Ο σκηνοθέτη Raoul Peck επιστρέφει με το Orwell: 2+2=5, ένα ντοκιμαντέρ που ξαναφέρνει τον George Orwell στο παρόν, συνδέοντας το έργο του με τη γλώσσα της εξουσίας, την προπαγάνδα και τη φθορά των δημοκρατιών.
THE LIFO TEAM
Ο κολασμένος πανκ παράδεισος της Vivienne Westwood φωτίζεται ξανά

Πολιτισμός / Ο κολασμένος πανκ παράδεισος της Vivienne Westwood φωτίζεται ξανά

Μια μεγάλη έκθεση στο Bowes Museum επιστρέφει στη διαδρομή της Vivienne Westwood, πενήντα χρόνια μετά την έκρηξη του punk, φωτίζοντας τον τρόπο με τον οποίο ένωσε τη μόδα με την πρόκληση, την ιστορία του ενδύματος και μια ολόκληρη αισθητική ανυπακοής.
THE LIFO TEAM
ΟΣΚΑΡ ΧΑΒΙΕ ΜΠΑΡΔΕΜ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Πολιτισμός / Το μήνυμα του Χαβιέ Μπαρδέμ στα Όσκαρ 2026: «Όχι στον πόλεμο, ελευθερία στην Παλαιστίνη»

Τον Φεβρουάριο, ο Μπαρδέμ ήταν ένας από τους πάνω από 100 διάσημους που υπέγραψαν μια ανοιχτή επιστολή στην οποία επικρίνουν το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου για τη «σιωπή» του σχετικά με τη Γάζα
THE LIFO TEAM