Η Jessa O'Brien στον κόσμο του Instagram είναι γνωστή ως η «γυμνή blogger». Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής με περίπου 76.000 followers, οι οποίοι δεν την ακολουθούν μόνο για το τολμηρό περιεχόμενο που ανεβάζει στη σελίδα της, αλλά και για την αισθητική των τοπίων που επιλέγει να φωτογραφηθεί, καθώς και για τα ταξίδια της. 

 

 

Η ίδια αποκαλύπτει ότι αποφάσισε να βάλει τέλος σε όλο αυτό, μετά από μία 7μηνη πνευματική ταξιδιωτική εμπειρία, κατά την οποία βρήκε το θάρρος να αντιμετωπίσει την κακή πλευρά του εαυτού της και όλες εκείνες τις ντροπιαστικές στιγμές που είχε ζήσει ως αλκοολική. 

 

 

«Χρειάστηκε να μείνω μήνες καθαρή, μακριά από το αλκοόλ για να καταλάβω πόσο βαθιά βρίσκεται στον πολιτισμό της το να πίνουμε. Πόσο εθιστική μπορεί να είναι η σκέψη και μόνο ενός ποτού», εξηγεί. Η ίδια στο τελευταίο της ποστ στο Instagram και μετά την αποκάλυψη σχετικά με την εξάρτησή της, φρόντισε να μοιραστεί και μερικές συμβουλές που ίσως φανούν χρήσιμες, όπως εξηγεί, σε άλλους που δίνουν τη δική τους μάχη με τον αλκοολισμό. 

 

«Κυρίως, αλλάξτε τον κοινωνικό σας κύκλο, τους φίλους με τους οποίους συνηθίζατε να πίνετε μαζί. Μπορεί για λίγο να αλλάξει ο κύκλος των ανθρώπων που συναναστρέφεστε, αλλά αυτοί που αξίζει να μείνουν κοντά σας, θα μείνουν», καταλήγει στην ίδια εξομολογητική συνέντευξη της.