Αν και δεν ήταν ακριβώς μυστικό, η Κάιλι Τζένερ κατάφερε να κάνει το δικό της ρεκόρ στo διαδίκτυο την Κυριακή, όταν επιβεβαίωσε τελικά ότι είχε γεννήσει ένα κοριτσάκι.

 

Η ανακοίνωση προκάλεσε φρενίτιδα σε όλα τα μίντια, την οποία ενίσχυσαν όλα τα άλλα μέλη της οικογένειας Καρντάσιαν.

 

Το 11 λεπτών βίντεο στο YouTube το οποίο περιείχε αδημοσίευτα πλάνα από την εγκυμοσύνη είχε πάνω από 17 εκατομμύρια προβολές μέσα στις πρώτες 12 ώρες.

 

Την ίδια ώρα, το ποστ στο Instagram που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη, έγινε μέσα σε λίγες ώρες το δέκατο πιο δημοφιλές ποστ όλων των εποχών στην πλατφόρμα.

 

Τα μωρά των διασημοτήτων είναι άλλωστε αυτά που καταλαμβάνουν τις πιο δημοφιλείς θέσεις του Instagram.

 

Η κορυφή ανήκει για την ώρα στον ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο και στη φωτογραφία με την οποία ανακοίνωσε τη γέννηση του τέταρτου παιδιού του που έχει 11,3 εκατομμύρια likes.

 

Aλλά το ποστ της μικρής Τζένερ δεν έχει ακόμη συμπληρώσει 24 ώρες και συνεχίζει να συγκεντρώνει likes, οπότε δικαίως όλοι λένε πως διεκδικεί μια υψηλότερη θέση στη λίστα.

 

Το βίντεο που καταγράφει την εγκυμοσύνη της Τζένερ έκρυβε ακόμη ένα στοιχείο που το έκανε τόσο δημοφιλές.

 

Αποκάλυψε για πρώτη φορά την «Σικάγο» το μωρό της Κιμ Καρντάσιαν, το οποίο είναι το τρίτο της παιδί και γεννήθηκε πρόσφατα από παρένθετη μητέρα.

 

Η γέννα που σάρωσε το ίντερνετ - Τα ρεκόρ της Κάιλι Τζένερ και το μωρό της Κιμ στο βίντεο

 

Η γέννα που σάρωσε το ίντερνετ - Τα ρεκόρ της Κάιλι Τζένερ και το μωρό της Κιμ στο βίντεο

 

Το θέμα της γέννας πάντως δεν έχει τελειώσει για τις Καρντάσιαν καθώς αναδεικνύεται με κάθε ευκαιρία.

 

Η Κλόι Καρντάσιαν δημοσίευσε μια φωτογραφία της στην οποία ποζάρει με την αδελφή της. Και οι δύο δείχνουν τις κοιλιές τους και τα δημοσιεύματα σχολιάζουν πως θα υπάρξει αρκετό ακόμη υλικό που θα βομβαρδίσει τα social media της οικογένειας τις επόμενες μέρες.