Η Φέι Ντάναγουεϊ μιλά για το φιάσκο στα Όσκαρ και δηλώνει πως ένιωσε «πολύ ένοχη»

Η Φέι Ντάναγουεϊ μιλά για το φιάσκο στα Όσκαρ και δηλώνει πως ένιωσε «πολύ ένοχη» Facebook Twitter
0

Δύο μήνες μετά την τελετή απονομής των Βραβείων Όσκαρ και την γκάφα επικών διαστάσεων με την λάθος ανακοίνωση του Βραβείου Καλύτερης Ταινίας, η Φέι Ντάναγουεϊ αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για όλα όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ, όπως τα έζησε η ίδια. 

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του NBC «Nightly News», όπου αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως «έπαθε σοκ» όταν ανακοίνωσε πως το Βραβείο πηγαίνει στην ταινία La La Land αντί για το Moonlight. «[Ο Γουόρεν Μπίτι] έβγαλε την κάρτα και δεν είπε απολύτως τίποτα. Έκανε μια παύση, με κοίταξε, κοίταξε γύρω του και τελικά του είπα, "Είσαι απίστευτος!". Νόμιζα πως κάνει πλάκα, νόμιζα πως καθυστερεί επίτηδες. Τα κάνει κάτι τέτοια, σαν να κρατιέται, κάνει κάτι τέτοιες δραματικές παύσεις!», λέει η Ντάναγουεϊ.

Ο Μπίτι αμέσως μετά έδωσε στην Ντάναγουεϊ τον φάκελο, ο οποίος όπως αποδείχθηκε περιείχε πληροφορίες για το βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου που κέρδισε η Έμα Στόουν για το La La Land, κι εκείνη διάβασε τον τίτλο αυτής της ταινίας. Χρειάστηκαν περισσότερα από δύο λεπτά για να διορθωθεί η ανακοίνωση, διάστημα στο οποίο οι πρωταγωνιστές του La La Land είχαν ήδη ανέβει στην σκηνή και εκφωνούσαν ευχαριστήριους λόγους. 

«Ήμασταν, δεν θα έλεγα ακριβώς σε κατάσταση σοκ, αλλά ξέρεις όπως όταν έχεις μείνει με ανοιχτό το στόμα, που δεν έχεις ιδέα τι έχει συμβεί», λέει η ηθοποιός. Ερωτηθείσα αν είναι θυμωμένη, σχολιάζει πως αντιθέτως νιώθει «πάρα πολύ ένοχη». «Σκέφτηκα πως οπωσδήποτε θα μπορούσα να έχω κάνει κάτι. Γιατί δεν είδα το όνομα της Έμα Στόουν στην κορυφή της κάρτας;», σημειώνει χαρακτηριστικά. 

Πριν λίγο καιρό, ο Μπίτι σχολιάζοντας το περιστατικό, ανέφερε πως έμοιαζε με «χάος».

Δείτε το βίντεο:

Με πληροφορίες από Guardian

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι τελευταίες συλλογές του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστούν κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Πολιτισμός / Οι τελευταίες συλλογές του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστούν κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Ο οίκος ανακοίνωσε ότι ο σχεδιαστής εργαζόταν «μέχρι το τέλος» πάνω στις νέες γραμμές Emporio Armani και Giorgio Armani, αλλά και σε μια μεγάλη έκθεση για τα 50 χρόνια του οίκου
LIFO NEWSROOM
Τζόρτζιο Αρμάνι: Στη μεγάλη οθόνη η ζωή του «βασιλιά της μόδας»

Πολιτισμός / Τζόρτζιο Αρμάνι: Η ζωή του «βασιλιά της μόδας» μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη

Προς το παρόν, δεν έχει διευκρινιστεί αν η φιλόδοξη παραγωγή θα εστιάσει μόνο στην επαγγελματική πορεία του σχεδιαστή στις πασαρέλες και το κόκκινο χαλί ή αν θα συμπεριλάβει και την προσωπική του ζωή
LIFO NEWSROOM
Τρίερ, Στίβεν Κινγκ και Ανιές Βαρντά από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τρίερ, Στίβεν Κινγκ και Ανιές Βαρντά από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα ταινία του δημιουργού του «Worst Person in the World», ακόμα μια διασκευή Στίβεν Κινγκ, το φεμινιστικό «Vagabond» της γιαγιάς της νουβέλ βαγκ και η επιστροφή του «Toy Story» με αφορμή την 30η επέτειο από την πρεμιέρα του ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ανατροπή στον κινηματογράφο: Η OpenAI παράγει ταινία με AI και κόστος κάτω από 30 εκατομμύρια δολάρια

Πολιτισμός / Ανατροπή στον κινηματογράφο; Η OpenAI παράγει ταινία με κόστος κάτω από 30 εκατομμύρια δολάρια

Η OpenAI φέρνει την επανάσταση στον κινηματογράφο με την πρώτη ταινία μεγάλου μήκους που δημιουργείται κυρίως με τεχνητή νοημοσύνη - Το “Critterz” υπόσχεται να αλλάξει το Χόλιγουντ για πάντα, με εντυπωσιακά αποτελέσματα και φθηνότερο κόστος παραγωγής
LIFO NEWSROOM