Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Σελίν Ντιόν σε επίδειξη μόδας 

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Σελίν Ντιόν σε επίδειξη μόδας  Facebook Twitter
Φωτ.: Cindy Ord/Getty Images
0

Εντυπωσίασε η Σελίν Ντιόν στην επίδειξη μόδας του Elie Saab στη Σαουδική Αραβία.

Πρόκειται για την πρώτη εμφάνιση της Σελίν Ντιόν στη σκηνή μετά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι. Η επίδειξη μόδας του Elie Saab είχε τίτλο 1001 Seasons και πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 13 Νοεμβρίου. Η Καναδή ερμηνεύτρια, που τα τελευταία χρόνια έχει αποκαλύψει πως πάσχει από το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου, φόρεσε μία εντυπωσιακή τουαλέτα σε rose gold χρώμα και τραγούδησε τις μεγάλες επιτυχίες της The Power of Love και I’M Alive. 

«Το να βρίσκομαι εδώ για πρώτη φορά είναι κάτι σαν όνειρο που γίνεται πραγματικότητα», δήλωσε η Σελίν Ντιόν στο κόκκινο χαλί πριν από την επίδειξη μόδας. «Ο Elie Saab με την οικογένειά του και τη συνοδεία του, μας υποδέχτηκαν εδώ - με τον μάνατζέρ μου, τον γιο μου και όλους όσους χρειαζόμουν για να με υποστηρίξουν για να είμαι εδώ. Η γενναιοδωρία του, το ταλέντο του... έχει τραγουδήσει μαζί μου επειδή φοράω τα φορέματά του, το ταλέντο του για πολλά, πολλά χρόνια», ανέφερε. «Το να φοράω το εξαιρετικό ταλέντο του είναι ένα πράγμα, το να τον συναντήσω και να είμαι μαζί του και να έχω την ευκαιρία να συνομιλήσω λίγο μαζί του ήταν πολύ συγκινητικό για μένα. Έτσι, το να βρίσκομαι εδώ είναι απλά υπέροχο. Είμαστε λοιπόν πολύ, πολύ προνομιούχοι και μεγάλη τιμή που βρισκόμαστε εδώ», κατέληξε η διάσημη Καναδή τραγουδίστρια.  

Επίσης, στην πασαρέλα περπάτησε και η ηθοποιός Χάλι Μπέρι, η οποία φόρεσε το φόρεμα που το 2002 είχε κάνει τον γύρο του κόσμου. 

Μαζί με την Σελίν Ντιόν, στην επίδειξη μόδας τραγούδησε και η Τζένιφερ Λόπεζ εντυπωσιάζοντας το κοινό.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια εμβληματική ευρωπαϊκή συλλογή φτάνει στην Αθήνα

Πολιτισμός / Ντεγκά, Ματίς, Μονέ και άλλοι 43 σπουδαίοι καλλιτέχνες σε μια έκθεση στην Αθήνα

83 αριστουργήματα από 45 καλλιτέχνες παγκόσμιας ακτινοβολίας, τα οποία προέρχονται από μια εμβληματική ευρωπαϊκή ιδιωτική συλλογή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στην Αθηνα από τον Δεκέμβριο στο μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή.
LIFO NEWSROOM
Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Πολιτισμός / Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Ο Πάπας Λέων θα υποδεχθεί το Σάββατο τη Μόνικα Μπελούτσι, τον Σπάικ Λι και τη Κέιτ Μπλάνσετ, μεταξύ άλλων,  σε μία ειδική ακρόαση για την «εμβάθυνση του διαλόγου με την κινηματογραφική τέχνη»
LIFO NEWSROOM
Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Το ερμηνευτικό comeback του σπουδαίου πρωταγωνιστή, η διασκευή του Νοτιοκορεάτη δημιουργού στο «Τσεκούρι» του Γαβρά, το ριμέικ του «Running Man» και μια γιαπωνέζικη έκπληξη για τους φίλους του φανταστικού στις αίθουσες από αυτή την Πέμπτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Πολιτισμός / Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Το ιστορικό καφέ, το δεύτερο παλαιότερο της Ιταλίας μετά το Caffè Florian της Βενετίας, υπήρξε σημείο συνάντησης λογοτεχνών, καλλιτεχνών και διανοουμένων για περισσότερο από δυόμισι αιώνες
LIFO NEWSROOM