Σελίν Ντιόν για Ολυμπιακούς Αγώνες: «Ευχαριστώ όσους βοήθησαν να γίνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα»

Σελίν Ντιόν για Ολυμπιακούς Αγώνες: «Ευχαριστώ όσους βοήθησαν να γίνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα» Facebook Twitter
Η Σελίν Ντιόν στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι / Instagram
0

Η Σελίν Ντιόν άφησε ιστορία με την επιστροφή αλλά και την καθηλωτική ερμηνεία της, στην τελετή έναρξης των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Η εμφάνισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες συγκίνησε εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο, καθώς μετά τη διάγνωση της το 2022 με το «σύνδρομο του δύσκαμπτου ανθρώπου», μια σπάνια νευρολογική πάθηση, απείχε από το τραγούδι. Σε ανάρτησή της μετά το γεγονός, η Σελίν Ντιόν ανέφερε πως όλο αυτό ήταν τιμή της, περιγράφοντας τη χαρά της.

Ωστόσο πριν λίγες ώρες, όπως ενημέρωσε το κοινό της στα social media, αποχαιρέτησε την Πόλη του Φωτός με μία φωτογραφία. Στην φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο φακός την απαθανατίζει να κοιτά νοσταλγικά τη θέα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της, με την ίδια να στη λεζάντα να αναφέρει μεταξύ άλλων πως θα της λείψει το Παρίσι.

«Ουάου, τι νύχτα. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν να γίνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Και τώρα, ήρθε η ώρα να φύγουμε! Θα μου λείψεις Παρίσι», έγραψε χαρακτηριστικά η Σελίν Ντιόν.


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΠΕΙΣ ΟΡΕΙΒΑΤΗΣ ΝΕΚΡΗ ΔΙΚΗ

Διεθνή / «Λυπάμαι βαθιά» λέει ο ορειβάτης για τον θάνατο της συντρόφου του στις Άλπεις, απορρίπτει όμως τις κατηγορίες

Η 33χρονη έχασε τη ζωή της από υποθερμία κατά την κοινή τους προσπάθεια να φτάσουν στην κορυφή - Ο άνδρας κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ

Διεθνή / Οι ΗΠΑ στέλνουν και δεύτερο αεροπλανοφόρο στη Μέση Ανατολή - Kλιμακώνεται η ένταση με το Ιράν

Η στρατιωτική κινητοποίηση εξελίσσεται ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη συνομιλίες ΗΠΑ και Ιράν στη Γενεύη για μια πιθανή συμφωνία σχετικά με τον εμπλουτισμό ουρανίου
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΚ ΖΟΥΚΕΡΜΠΕΡΓΚ ΔΙΚΗ FACEBOOK

Διεθνή / Στο εδώλιο ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Άρχισε η δίκη «σταθμός» - Έδωσε την ίδια απάντηση πάνω από 12 φορές

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο οποίος ίδρυσε το Facebook όταν ήταν φοιτητής το 2004, κατέθεσε για την υπόθεση εθισμού στην τεχνολογία, μετά από αγωγές εναντίον της Meta και του YouTube
THE LIFO TEAM