Η Έμα Τόμσον αποκάλυψε πως για να κλάψει στο «Love Actually» σκεφτόταν τον Κένεθ Μπράνα που την απάτησε

Η Έμα Τόμσον αποκάλυψε πως για να κλάψει στο «Love Actually» σκεφτόταν τον Κένεθ Μπράνα που την απάτησε Facebook Twitter
1

Η Έμα Τόμσον αποκάλυψε πως για να παίξει την διάσημη πλέον σκηνή με το γοερό κλάμα στο «Love Actually» ανακάλεσε στην μνήμη της έναν δικό της, πολύ επίπονο χωρισμό που εμπεριέχει επίσης απιστία.

Στην κλασσική σήμερα ταινία του 2003 η ηθοποιός υποδυόταν την Κάρεν, που κάποια στιγμή ανακαλύπτει πως ο σύζυγός της έχει αγοράσει κοσμήματα για μια άλλη γυναίκα και τότε ξεσπά σε κλάματα στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους. 

«Αυτή η σκηνή που ο χαρακτήρας μου στέκεται δίπλα στο κρεβάτι κλαίγοντας είναι τόσο γνωστή επειδή δείχνει κάτι που όλοι έχουμε περάσει», σχολίασε η ηθοποιός στη διάρκεια φιλανθρωπικής εκδήλωσης στο Λονδίνο.

Εδώ για όποιον δεν έχει δει ή δεν θυμάται το στιγμιότυπο:

 

Η Έμα Τόμσον αναφερόταν στην σχέση της με τον Κένεθ Μπράνα, τον οποίο ερωτεύτηκε το 1987 όταν πρωταγωνίστησαν μαζί στο δράμα του BBC «Fortunes Of War». 

Παντρεύτηκαν δύο χρόνια μετά και έγιναν «το χρυσό ζευγάρι του βρετανικού σινεμά», αποκτώντας το χαϊδευτικό «Ken και Em» ενώ έπαιξαν μαζί επίσης στα «Peter's Friends», «Dead Again» και «Much Ado About Nothing».

Ωστόσο ο γάμος τους διαλύθηκε όταν ο Κένεθ Μπράνα γνώρισε την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ στα γυρίσματα της ταινίας «Frankenstein» το 1994, με την οποία έκανε εξωσυζυγική σχέση κάτι που αιφνιδίασε και πλήγωσε βαθιά τότε την Έμα Τόμσον. 

Σήμερα η ίδια παραδέχθηκε πως χρησιμοποίησε αυτήν ακριβώς την εμπειρία της για την ταινία «Love Actually». «Ο Κεν μου ράγισε άσχημα την καρδιά. Οπότε ήξερα πως είναι βρίσκεις αυτό το κολιέ που δεν προορίζεται για σένα. Εντάξει δεν ήταν ακριβώς αυτό, αλλά όλοι το έχουμε περάσει», είπε χαρακτηριστικά. 

Η Έμα Τόμσον αποκάλυψε πως για να κλάψει στο «Love Actually» σκεφτόταν τον Κένεθ Μπράνα που την απάτησε Facebook Twitter

Η Έμα Τόμσον αποκάλυψε επίσης πως εκείνη την περίοδο εκτός από το πλατό έπρεπε να υποκρίνεται πάρα πολύ και στην καθημερινότητά της. «Έκανα τόση πολλή πρακτική κλαίγοντας σε εκείνη την κρεβατοκάμαρα και μετά έπρεπε να βγω έξω και να είμαι χαρούμενη, να μαζεύω τα κομμάτια της καρδιάς μου και να τα βάζω σε ένα συρτάρι», είπε η ηθοποιός. 

Βέβαια έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως δεν κρατάει κακία στην Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, με την οποία ο Κένεθ Μπράνα κατέληξε να έχει σχέση για πέντε χρόνια. «Περασμένα ξεχασμένα. Δεν γίνεται να κρατάς κακία για κάτι τέτοιο. Δεν έχει νόημα. Δεν έχω την ενέργεια για αυτό. Η Έλενα κι εγώ συμφιλιωθήκαμε πριν πολλά χρόνια, είναι μια υπέροχη γυναίκα», κατέληξε η Έμα Τόμσον.  

Με πληροφορίες από Telegraph

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελετουργίες για τον Νέο Κόσμο: Ένα νέο αστικό φεστιβάλ για όσους ζουν ή βγαίνουν «στην άλλη όχθη» της Συγγρού

Πολιτισμός / H γειτονιά του Νέου Κόσμου απέκτησε ένα ολόδικό της φεστιβάλ

Από τις 9 έως τις 15 Οκτωβρίου, σε ένα νεοκλασικό σπίτι του ‘30, το Τέρας μαζεύει τους γείτονες του σε 7 ημέρες για να παρουσιάσουν 14 διαφορετικές «τελετουργίες» οι οποίες περιλαμβάνουν εκθέσεις και τραπεζώματα, μια παράσταση και ετερόκλητες μουσικές επιλογές. Σε αυτό το φεστιβάλ θα δούμε τους παλιούς της γειτονιάς δίπλα τους νεότερους, τον θρυλικό κύριο Batman και ένα pop up με τα άνθη του Rizom στο ίδιο πρόγραμμα.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ