ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

Η Έμα Στόουν αποκάλυψε πού βρίσκεται το Βραβείο Όσκαρ που κέρδισε για το «La La Land»

Η Έμα Στόουν αποκάλυψε πού βρίσκεται το Βραβείο Όσκαρ που κέρδισε για το «La La Land» Facebook Twitter
1

Μπορεί το να κερδίζεις ένα Όσκαρ να θεωρείται μεγάλη υπόθεση, ωστόσο αυτό δεν ισχύει για την Έμα Στόουν που αποκάλυψε πως δεν έχει καν στο σπίτι της το Βραβείο.


Η διάσημη ηθοποιός, που βραβεύθηκε με το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «La La Land», ήταν την Πέμπτη καλεσμένη στην εκπομπή Late Night. Εκεί ο παρουσιαστής Seth Meyers της έκανε την κλασική ερώτηση που κάνει σε όλους όσοι έχουν κερδίσει Όσκαρ- σε ποιο σημείο του σπιτιού έχουν βάλει το βραβείο. 

«Βασικά το έχει η μαμά μου. Μου φαινόταν κάπως περίεργο», απάντησε η Έμα Στόουν, εξηγώντας πως δέχθηκε να το δώσει τη μητέρα της, που της το ζήτησε. Στη συνέχεια αποκάλυψε πως μπορεί να μην έχει σπίτι της το χρυσό αγαλματίδιο, αλλά έχει δύο άλλα βραβεία και δη σε περίοπτη θέση. «Έχω δύο πράγματα στο διαμέρισμά μου που έχουν σχέση με αυτό το κόνσεπτ. Το βραβείο από τα Nickelodeon Kids' Choice Awards, που λειτουργεί και σαν καλειδοσκόπιο, και το βραβείο που κέρδισα σε διαγωνισμό ορθογραφίας, όταν ήμουν στην τετάρτη δημοτικού. Είχα βγει πρώτη στο διαγωνισμό», λέει η ηθοποιός. 

Όσο για τη λέξη που την εξασφάλισε τότε το πολυπόθητο τρόπαιο, ήταν το «microfinance». «Ήταν αρκετά εύκολη λέξη, αλλά ήμουν 10 χρονών τότε», σχολίασε γελώντας η Έμα Στόουν.

Δείτε το βίντεο:

 
Πολιτισμός
1

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

THE WEEK 794

Πολιτισμός / 21 πολιτιστικές εκδηλώσεις γι' αυτή την εβδομάδα (8-14/12)

H Τίλντα Σουίντον και οι ταινίες του Παζολίνι στη Στέγη, η Peaches στη Αθήνα, Φοίβος Δεληβοριάς με καλεσμένους, Μποέμ στην Εθνική Λυρική Σκηνή, νέο έργο σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου και πολλά ακόμα σε μια Αθήνα που «βουλιάζει» κυριολεκτικά από ενδιαφέροντα events!
ΙΩΝΑΣ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ
Αυτοκρατορική Κίνα στη Δράμα

Πολιτισμός / Αριστουργήματα από την Αυτοκρατορική Κίνα στη Δράμα

Το μήνα αυτό συμπληρώνεται ένας χρόνος επιτυχημένης συνεργασίας του Μουσείου Μπενάκη με το Σαντιρβάν, το οθωμανικό μνημείο της Δράμας που έχει μετατραπεί σε χώρο πολιτισμού και φιλοξενεί εκθέσεις από το Μουσείο Μπενάκη.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια