Η Ελληνίδα Μικαέλα Φωτιάδη κατέκτησε τον τίτλο της ομορφότερης γυναίκας στην Ευρώπη

Η Ελληνίδα Μικαέλα Φωτιάδη κατέκτησε τον τίτλο της ομορφότερης γυναίκας στην Ευρώπη Facebook Twitter
4
Η Ελληνίδα Μικαέλα Φωτιάδη κατέκτησε τον τίτλο της ομορφότερης γυναίκας στην Ευρώπη Facebook Twitter
Λίγο πριν πάρει τον τίτλο στο Λίβανο

Η Μικαέλα Φωτιάδη κατέκτησε το στέμμα της Miss Europe 2016, στην τελετή που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ στο ξενοδοχείο Grand Hills Village Hotel & Spa στο Λίβανο.

Η Ελληνίδα Μικαέλα Φωτιάδη κατέκτησε τον τίτλο της ομορφότερης γυναίκας στην Ευρώπη Facebook Twitter
Η φετινή Miss Europe σε φωτογραφία από τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό Miss Universe 2015

Η Μικαέλα έχει καταγωγή από την Κρήτη και την Ολλανδία και  ξεκίνησε την καριέρα της από τον Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ομορφιάς, το 2011. Ο πρώτος της τίτλος ήρθε τότε και μετά στέφθηκε Star Ελλάς 2015 και εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς. Η νεαρή νικήτρια του φετινού διαγωνισμού έχει επίσης κερδίσει τον τίτλο Miss Tourism Planet 2013.

Η Ελληνίδα Μικαέλα Φωτιάδη κατέκτησε τον τίτλο της ομορφότερης γυναίκας στην Ευρώπη Facebook Twitter
Η Ελληνίδα Μικαέλα Φωτιάδη κατέκτησε τον τίτλο της ομορφότερης γυναίκας στην Ευρώπη Facebook Twitter

Στο διαγωνισμό στο Λίβανο συμμετείχαν 36 υποψήφιες από διαφορετικές χώρες.

 

 

Το μήνυμα της νικήτριας στο instagram:

 

Πολιτισμός
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM
«Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»

Πολιτισμός / «Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»: Η νέα μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca, και συγκεκριμένα στο τμήμα “Escape from Tribeca” που φιλοξενεί τις πιο ιδιαίτερες και αταξινόμητες δουλειές δημιουργών απ’ όλο τον κόσμο, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ.
NEWSROOM
Γιορτή Βιβλίου 2024

Πολιτισμός / Η γιορτή Βιβλίου επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη

Το bazaar βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στο ισόγειο του κτιρίου Πειραιώς 138, μαζί με παρουσιάσεις βιβλίων και δωρεάν ξεναγήσεις στις εκθέσεις. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.
NEWSROOM
Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει.

Πολιτισμός / Ένα οργιαστικό ανοιξιάτικο σκηνικό από την Ελένη Κανελλοπούλου στη Βιτρίνα της Κριεζώτου

Tην Πέμπτη 18 Απριλίου στις 19:00, το Πωλητήριο της Πινακοθήκης Γκίκα παρουσιάζει τριαντάφυλλα, παπαρούνες και λεμόνια που μπλέκουν με φυλλώματα πάνω στον πηλό στο πλαίσιο της σειράς παρουσιάσεων «Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει».
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Καλά μην σε ξαφνιάζει αυτό. Εγώ που διαβάζω σε διάφορα βίντεο του youtube πολλά σχόλια αμερικάνων και άγγλων (απο τα ονόματα υποψιάζομαι οτι είναι τέτοιοι , αλλά πολλές φορές και απο την αναφορά τους στο πού κατοικούν) βλέπω πολλές φορές αυτό το λάθος , επίσης και το να λένε you should of done αντί για you should have done. Αναρωτιέμαι αν είναι πράγματι δυνατόν να κάνουν τόσο σοβαρά λάθη στην μητρική τους γλώσσα! Επίσης να λένε πχ they're fault αντί για their fault (παρόμοιο με το λάθος που έκανε η εστεμμένη). Δληλαδή οι φυσικοί ομιλιτές της γλώσσας είναι πιο άθλιοι απο εμάς που την έχουμε για ξένη γλώσσα.
Επειδή τυχαίνει να διαβάζω πολλά αμερικάνικα blogs και sites κράζουν κ αυτοί τους δικούς τους κ πιο πολλοί τα πιο νέα παιδιά που γράφουν με πολλές σαυντομεύσεις κ απλοποιήσεις με αποτέλεσμα να σακατεύουν την αγγλική γλώσσα. Είναι σαν να ακούς ελληνικές συζητήσεις. Προφανώς η ευρεία χρήση των social media και του διαδικτύου έχει επηρεάαει όλες τις γλώσσες, υπερτερεί η ταχύτητα κ η απλοποίηση έναντι της ορθογραφίας κ της σωστής σύνταξης.