Η Ελληνίδα Μικαέλα Φωτιάδη κατέκτησε τον τίτλο της ομορφότερης γυναίκας στην Ευρώπη

Η Ελληνίδα Μικαέλα Φωτιάδη κατέκτησε τον τίτλο της ομορφότερης γυναίκας στην Ευρώπη Facebook Twitter
4
Η Ελληνίδα Μικαέλα Φωτιάδη κατέκτησε τον τίτλο της ομορφότερης γυναίκας στην Ευρώπη Facebook Twitter
Λίγο πριν πάρει τον τίτλο στο Λίβανο

Η Μικαέλα Φωτιάδη κατέκτησε το στέμμα της Miss Europe 2016, στην τελετή που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ στο ξενοδοχείο Grand Hills Village Hotel & Spa στο Λίβανο.

Η Ελληνίδα Μικαέλα Φωτιάδη κατέκτησε τον τίτλο της ομορφότερης γυναίκας στην Ευρώπη Facebook Twitter
Η φετινή Miss Europe σε φωτογραφία από τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό Miss Universe 2015

Η Μικαέλα έχει καταγωγή από την Κρήτη και την Ολλανδία και  ξεκίνησε την καριέρα της από τον Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ομορφιάς, το 2011. Ο πρώτος της τίτλος ήρθε τότε και μετά στέφθηκε Star Ελλάς 2015 και εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς. Η νεαρή νικήτρια του φετινού διαγωνισμού έχει επίσης κερδίσει τον τίτλο Miss Tourism Planet 2013.

Η Ελληνίδα Μικαέλα Φωτιάδη κατέκτησε τον τίτλο της ομορφότερης γυναίκας στην Ευρώπη Facebook Twitter
Η Ελληνίδα Μικαέλα Φωτιάδη κατέκτησε τον τίτλο της ομορφότερης γυναίκας στην Ευρώπη Facebook Twitter

Στο διαγωνισμό στο Λίβανο συμμετείχαν 36 υποψήφιες από διαφορετικές χώρες.

 

 

Το μήνυμα της νικήτριας στο instagram:

 

Πολιτισμός
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ

Πολιτισμός / Η Καπναποθήκη «Μπασιούδη» μετατρέπεται στο Διαχρονικό Μουσείο Ξάνθης

Στόχος είναι η δημιουργία ενός μουσείου που θα παρουσιάζει την ιστορική διαδρομή της Ξάνθης από την προϊστορία έως τους νεότερους χρόνους, αξιοποιώντας παράλληλα ένα σημαντικό δείγμα της βιομηχανικής αρχιτεκτονικής της πόλης
THE LIFO TEAM
Ο Ρέμπραντ στην πλάτη ενός 28χρονου: Το μουσείο του στο Άμστερνταμ γίνεται στούντιο τατουάζ

Πολιτισμός / Ο Ρέμπραντ στην πλάτη ενός 28χρονου: Το μουσείο του στο Άμστερνταμ γίνεται στούντιο τατουάζ

Ένας 28χρονος Ολλανδός θα αποκτήσει στην πλάτη του ολόκληρη την «Αποκαθήλωση» του Ρέμπραντ. Το ιστορικό σπίτι του ζωγράφου φιλοξενεί ένα πρωτότυπο εργαστήριο τατουάζ έως τις 7 Νοεμβρίου.
THE LIFO TEAM
«Ήταν ένας νέος τρόπος ν’ αγαπάς»: Ο Λουί Αραγκόν και ο κόσμος του Αλέκου Φασιανού

Πολιτισμός / «Ήταν ένας νέος τρόπος ν’ αγαπάς»: Ο Λουί Αραγκόν και ο κόσμος του Αλέκου Φασιανού

Τι αναγνώρισε ο μεγάλος Γάλλος ποιητής στους εραστές, στους ποδηλάτες και στους μυθικούς ήρωες του Φασιανού; Μια νέα παρισινή έκθεση αφηγείται τη φιλία τους μέσα από ζωγραφικά έργα, σπάνιες εκδόσεις και προσωπικά ντοκουμέντα.
THE LIFO TEAM
Μοχσέν Ραστανί: Ένα λευκό πανί, τα πρόσωπα του Ιράν και η μνήμη που δεν σβήνει

Πολιτισμός / Μοχσέν Ραστανί RIP: Ένα λευκό πανί, τα πρόσωπα του Ιράν και η μνήμη που δεν σβήνει

Ο σπουδαίος Ιρανός φωτογράφος, που πέθανε στις 25 Οκτωβρίου, άρχισε να φωτογραφίζει μέσα στον πόλεμο και αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ζωής του στους απλούς ανθρώπους της χώρας του. Τα ασπρόμαυρα οικογενειακά πορτρέτα του συνθέτουν ένα από τα πιο συγκινητικά αρχεία της σύγχρονης ιρανικής φωτογραφίας.
THE LIFO TEAM
Πέθανε η Μαρτίνα Αρόγιο, η σπουδαία σοπράνο που έσπασε τα φυλετικά εμπόδια στην όπερα

Πολιτισμός / Πέθανε η Μαρτίνα Αρόγιο, η σπουδαία σοπράνο που έσπασε τα φυλετικά εμπόδια στην όπερα

Από έναν μικρό, αθέατο ρόλο στη Νέα Υόρκη έως τη διεθνή αναγνώριση, η Αμερικανίδα σοπράνο διέγραψε μια σπουδαία διαδρομή σε μια εποχή βαθιών φυλετικών διακρίσεων.
THE LIFO TEAM
Το μυστικό του Κυπέλλου του Λυκούργου: Επιστήμονες αναπαρήγαγαν ένα θαύμα της ρωμαϊκής υαλουργίας

Πολιτισμός / Το μυστικό του Κυπέλλου του Λυκούργου: Επιστήμονες αναπαρήγαγαν ένα θαύμα της ρωμαϊκής υαλουργίας

Το Κύπελλο του Λυκούργου γίνεται από πράσινο κατακόκκινο ανάλογα με το φως. Ερευνητές κατάφεραν να αναδημιουργήσουν με εξαιρετική ακρίβεια τις αποχρώσεις του.
THE LIFO TEAM
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ ΠΕΘΑΝΕ

Πολιτισμός / Δημήτρης Τσατσούλης: Πέθανε ο κριτικός θεάτρου και καθηγητής Πανεπιστημίου

«Με θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του Δημήτρη Τσατσούλη, ενός ακάματου και σημαντικού θεατρανθρώπου» ανέφερε η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, στη συλλυπητήρια δήλωσή της
THE LIFO TEAM
Σάλι Ρούνεϊ: Δύο βραβευμένοι συγγραφείς παιδικών βιβλίων δωρίζουν τα δικαιώματά τους για να τη στηρίξουν

Πολιτισμός / Σάλι Ρούνεϊ: Δύο βραβευμένοι συγγραφείς παιδικών βιβλίων δωρίζουν τα δικαιώματά τους για να τη στηρίξουν

Ο Κρις Χότον και η Νίκολα Ντέιβις προσφέρουν μέρος των συγγραφικών τους εσόδων στην Ιρλανδή δημιουργό, που έχει σταματήσει να διαθέτει νέα αντίτυπα των βιβλίων της στη Βρετανία.
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Καλά μην σε ξαφνιάζει αυτό. Εγώ που διαβάζω σε διάφορα βίντεο του youtube πολλά σχόλια αμερικάνων και άγγλων (απο τα ονόματα υποψιάζομαι οτι είναι τέτοιοι , αλλά πολλές φορές και απο την αναφορά τους στο πού κατοικούν) βλέπω πολλές φορές αυτό το λάθος , επίσης και το να λένε you should of done αντί για you should have done. Αναρωτιέμαι αν είναι πράγματι δυνατόν να κάνουν τόσο σοβαρά λάθη στην μητρική τους γλώσσα! Επίσης να λένε πχ they're fault αντί για their fault (παρόμοιο με το λάθος που έκανε η εστεμμένη). Δληλαδή οι φυσικοί ομιλιτές της γλώσσας είναι πιο άθλιοι απο εμάς που την έχουμε για ξένη γλώσσα.
Επειδή τυχαίνει να διαβάζω πολλά αμερικάνικα blogs και sites κράζουν κ αυτοί τους δικούς τους κ πιο πολλοί τα πιο νέα παιδιά που γράφουν με πολλές σαυντομεύσεις κ απλοποιήσεις με αποτέλεσμα να σακατεύουν την αγγλική γλώσσα. Είναι σαν να ακούς ελληνικές συζητήσεις. Προφανώς η ευρεία χρήση των social media και του διαδικτύου έχει επηρεάαει όλες τις γλώσσες, υπερτερεί η ταχύτητα κ η απλοποίηση έναντι της ορθογραφίας κ της σωστής σύνταξης.