Η Αρίθα Φράνκλιν ζει και βασιλεύει - Τα «Fake News» για τον θάνατό της

Η Αρίθα Φράνκλιν ζει και βασιλεύει - Τα «Fake News» για τον θάνατό της Facebook Twitter
0

Η Αρίθα Φράνκλιν πέθανε. Τουλάχιστον αυτό υποστήριξε στο Twitter ένας λογαριασμός θαυμαστή της.

«Είναι θλιβερή είδηση να αναγγέλλουμε τον θάνατο της βασίλισσας της σόουλ μουσικής, Αρίθα Φράνκλιν, 1942-2017» έγραφε ο @ArethaFranklinn.


Και φυσικά το χάσταγκ #RIPArethaFranklin άρχισε να διαδίδεται στο Twitter, αναγκάζοντας την 75χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια να δηλώσει παρούσα και ζωντανή.

«Είμαι καλά, γενικά», δήλωσε στο Us Weekly η Αρίθα Φράνκλιν. Αναφερόμενη στις πρόσφατες δυσκολίες που αντιμετώπισε με την υγεία της είπε ότι τις ξεπέρασε και πως η φαρμακευτική αγωγή που ακολούθησε της προκάλεσε μεγάλη απώλεια βάρους.

«Ευχαριστώ για την ανησυχία σας», δήλωσε η βασίλισσα της σόουλ μουσικής.


Νωρίτερα υπήρξε ενημέρωση μέσω Twitter των θαυμαστών της τραγουδίστρια από την παρουσιάστρια Σον Ρόμπινσον η οποία έγραψε ότι μίλησε με οικογενειακό φίλο της Φράκλιν που την διαβεβαίωσε ότι είναι ζωντανή και καλά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε η είδηση του θανάτου της Αρίθα Φράκλιν.

Στις 28 Δεκεμβρίου του 2010 είχε ξανασυμβεί καθώς η τραγουδίστρια είχε υποβληθεί την περίοδο εκείνη σε χειρουργική επέμβαση.

Αλλά και έναν χρόνο αργότερα το διαδίκτυο «ξαναπέθανε» την τραγουδίστρια καθώς υπήρχαν φήμες ότι δεν πέτυχε η επέμβαση και τελικά κατέληξε από καρκίνο στο πάγκρεας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

In a Bright Green Field, η νέα μεγάλη έκθεση του ΔΕΣΤΕ στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Έλληνες και Κύπριοι καλλιτέχνες στη νέα έκθεση του ΔΕΣΤΕ στο Μουσείο Μπενάκη

Με έργα 27 δημιουργών κάτω των 40 ετών, η έκθεση «In a Bright Green Field» –μια σύμπραξη τριών ιδρυμάτων, μεταξύ των οποίων και το New Museum της Νέας Υόρκης– εξετάζει μερικές από τις πιο συναρπαστικές και αναδυόμενες καλλιτεχνικές πρακτικές στην Αθήνα και τη Λευκωσία.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Σον Πεν: «Η Τζένιφερ Λόρενς είναι ίσως η τελευταία αυθεντική σταρ του κινηματογράφου»

Πολιτισμός / Σον Πεν: «Η Τζένιφερ Λόρενς είναι ίσως η τελευταία αυθεντική σταρ του κινηματογράφου»

Μιλώντας στο podcast του δημοσιογράφου Λούι Θερού, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτης επεσήμανε ότι «ο κινηματογραφικός κατασκευαστής σταρ τελείωσε περίπου με την εποχή που εμφανίστηκε η Λόρενς»
LIFO NEWSROOM
Κατάρρευση τοιχογραφίας στην Κνωσό μπροστά σε 300 επισκέπτες – Έρευνα για τα αίτια

Πολιτισμός / Κατάρρευση τοιχογραφίας στην Κνωσό μπροστά σε 300 επισκέπτες – Έρευνα για τα αίτια

Τμήμα τοιχογραφίας του 1960 κατέρρευσε στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού παρουσία εκατοντάδων επισκεπτών - Το Υπουργείο Πολιτισμού ενημερώθηκε, η ανατολική πτέρυγα αποκλείστηκε για λόγους ασφαλείας.
LIFO NEWSROOM
Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Τζο Ντον Μπέικερ – Ο πρώτος Αμερικανός «κακός» του Τζέιμς Μποντ και θρύλος του ‘Walking Tall’

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Τζο Ντον Μπέικερ – Ο πρώτος Αμερικανός «κακός» του Τζέιμς Μποντ και θρύλος του ‘Walking Tall’

Η τελευταία του κινηματογραφική εμφάνιση έγινε το 2012 στην ταινία Mud του Τζεφ Νίκολς, πλάι στον Μάθιου Μακόναχι, για την οποία τιμήθηκε με το Robert Altman Award.
LIFO NEWSROOM