Η Αριάνα Γκράντε πόσταρε φωτογραφίες του Τζιμ Κάρεϊ για να μιλήσει για την κατάθλιψη

Η Αριάνα Γκράντε πόσταρε φωτογραφίες του Τζιμ Κάρεϊ για να μιλήσει για την κατάθλιψη Facebook Twitter
0

Η Αριάνα Γκράντε αποφάσισε να μιλήσει δημοσίως για την κατάθλιψη, δημοσιεύοντας στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες του Τζιμ Κάρεϊ.

Η 25χρονη τραγουδίστρια πόσταρε στον λογαριασμό της μερικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες του Τζιμ Κάρεϊ, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Η κατάθλιψη είναι το σώμα σου που λέει, "δεν θέλω να είμαι αυτός ο χαρακτήρας πια". "Δεν θέλω να κρατήσω αυτό το avatar που έχετε δημιουργήσει στον κόσμο. Είναι πάρα πολύ για μένα"».

Η Αριάνα Γκράντε συνεχίζει ενθαρρύνοντας τον κόσμο να ξανασκεφτεί το τι σημαίνει «κατάθλιψη» και προτρέποντας σε «βαθιά ξεκούραση». «Το σώμα σας χρειάζεται να είναι καταθλιπτικό. Χρειάζεται βαθιά ανάπαυση από το ρόλο που προσπαθείτε να υποδυθείτε» έγραψε.

Η νεαρή τραγουδίστρια δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες του διάσημου ηθοποιού, εκφράζοντας τον θαυμασμό που τρέφει για εκείνον από τότε που ήταν μικρή. «Σε αγαπώ τόσο πολύ»,έγραψε σε μια από τις φωτογραφίες. 

Να σημειωθεί πως η νέα δημόσια τοποθέτηση της τραγουδίστριας σχετικά με την κατάθλιψη έρχεται λίγες ημέρες μετά τις δηλώσεις της στο Twitter ότι αγωνίζεται για την ψυχική της υγεία.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η όπερα #3 – Οι κομμένες σκηνές: Αποκλειστικές φωτογραφίες από την χθεσινή εμφάνιση των Novoflot στην Αθήνα

Πολιτισμός / Η όπερα #3 – Οι κομμένες σκηνές: Αποκλειστικές φωτογραφίες από την χθεσινή εμφάνιση των Novoflot στην Αθήνα

Ο ρηξικέλευθος γερμανικός θίασος Novoflot με έδρα το Βερολίνο επισκέφθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και την Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για να παρουσιάσει τα δύο τελευταία μέρη από την ευρηματική, τριετή τριλογία του με τίτλο Η όπερα #1–#3. Απόψε η δεύτερη παράσταση.
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ