Η Αντζελίνα Τζολί ποζάρει γυμνή και μιλά για τον «νέο εαυτό» της, τον Μπραντ Πιτ και τα παιδιά τους

Η Αντζελίνα Τζολί ποζάρει γυμνή και μιλά για τον «νέο εαυτό» της, τον Μπραντ Πιτ και τα παιδιά τους Facebook Twitter
0

Η Αντζελίνα Τζολί φωτογραφήθηκε για το τεύχος Δεκέμβριος/Ιανουάριος του Harper's Bazaar, ποζάροντας μεταξύ άλλων γυμνή και τυλιγμένη με ένα ημιδιαφανές, λευκό ύφασμα,και μίλησε για τον«νέο εαυτό» της αλλά και τα παιδιά της.

Στη συνέντευξή της η 44χρονη ηθοποιός, που αυτή την εποχή πρωταγωνιστεί στο «Maleficent» εξήγησε πώς μετά από πολλές δύσκολες στιγμές κατάφερε να ξαναβρεί τον εαυτό της και πόσο την βοήθησαν σε αυτό τα παιδιά της.

«Η ζωή μπορεί να κλείσει το κομμάτι μας που είναι ελεύθερο, άγριο, ανοιχτό και περίεργο- λόγω πόνου ή επειδή μας έβλαψαν. Τα παιδιά μου γνωρίζουν τον αληθινό εαυτό μου και με έχουν βοηθήσει να τον ξαναβρώ και να τον αποδεχθώ», λέει η Τζολί. «Έχουν περάσει πολλά και εγώ έχω διδαχθεί από την δύναμή τους. Ως γονείς, ενθαρρύνουμε τα παιδιά μας να αγκαλιάσουν αυτό που είναι και όλα όσα στην καρδιά τους γνωρίζουν πως είναι σωστά και εκείνα θέλουν το ίδιο για εμάς», προσθέτει.

Η ηθοποιός έχει έξι παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Μπραντ Πιτ: Maddox, 18, Pax, 15, Zahara, 14, Shiloh, 13 και τα δίδυμα Knox και Vivienne, 11.

Η Αντζελίνα Τζολί ποζάρει γυμνή και μιλά για τον «νέο εαυτό» της, τον Μπραντ Πιτ και τα παιδιά τους Facebook Twitter
Η Αντζελίνα Τζολί ποζάρει γυμνή και μιλά για τον «νέο εαυτό» της, τον Μπραντ Πιτ και τα παιδιά τους Facebook Twitter

Λίγο πριν τον ερχομό της νέας χρονιάς, η Αντζελίνα Τζολί αποκαλύπτει το περιοδικό πως όνειρό της είναι «το 2020 να θυμηθούμε ποιοι είμαστε και να γίνουμε αυτό που θέλουμε, παραβλέποντας όσα μπλοκάρουν την ικανότητά μας να είμαστε ελεύθεροι».

«Αν νιώθεις πως δεν ζεις την ζωή σου στο έπακρο, προσπάθησε να βρεις τι ή ποιος είναι αυτός που σε εμποδίζει να αναπνεύσεις. Βρες το και ξεπέρασε ο,τιδήποτε σε καταπιέζει. Αυτό έχει πολλές μορφές και για τον καθένα θα είναι μια διαφορετική μάχη. Το λέω αυτό με μεγάλη κατανόηση πως για πολλές γυναίκες, η ελευθερία απλώς δεν είναι επιλογή. Το σύστημά τους, η κοινωνία τους, η οικογένεια, η κυβέρνηση λειτουργούν σε βάρος τους και ευθύνονται για ό,τι τις μπλοκάρει», τονίζει η ίδια.

Η Αντζελίνα Τζολί ποζάρει γυμνή και μιλά για τον «νέο εαυτό» της, τον Μπραντ Πιτ και τα παιδιά τους Facebook Twitter

Η Αντζελίνα Τζολί αποκάλυψε επίσης μια προσωπική ιστορία σχετικά με την μητέρα της και ένα συγκεκριμένο τατουάζ πάνω της, που όπως λέει πάντα την εμπνέει να αγκαλιάζει «την άγρια καρδιά» της.

«Έχω ένα τατουάζ, "μια προσευχή για τους άγριους στην καρδιά που είναι φυλακισμένοι σε κλουβιά". Το έκανα όταν ήμουν 20 ετών. Ήμουν με τη μαμά μου ένα απόγευμα και ένιωθα χαμένη. Πάντα ήμουν ανήσυχη και παραμένω. Πηγαίναμε για φαγητό και μου μιλούσε για τον χρόνο που είχε περάσει με τον Τενεσί Ουίλιαμς και πόσο λάτρευε τον λόγο του. Μου είπε πως το είχε γράψει αυτό, για τους άγριους στην καρδιά», αφηγήθηκε η ηθοποιός. Με την μητέρα της πήγαν μαζί για να κάνει το συγκεκριμένο τατουάζ, που βρίσκεται στο αριστερό χέρι της. «Αυτό που έκανε για εμένα εκείνο το βράδυ ήταν να μου υπενθυμίσει πως το άγριο μέσα μου είναι εντάξει και κομμάτι μου», λέει η ίδια.

Η Αντζελίνα Τζολί ποζάρει γυμνή και μιλά για τον «νέο εαυτό» της, τον Μπραντ Πιτ και τα παιδιά τους Facebook Twitter
Η Αντζελίνα Τζολί ποζάρει γυμνή και μιλά για τον «νέο εαυτό» της, τον Μπραντ Πιτ και τα παιδιά τους Facebook Twitter

Για την σχέση της με τον Μπραντ Πιτ και τον τρόπο που μεγαλώνει τα παιδιά της, η Αντζελίνα Τζολί είπε πως έχει σκεφτεί να μετακομίσουν στην Αφρική αλλά προς το παρόν θέλει να είναι κοντά στον πατέρα τους.

«Θα ήθελα πολύ να ζήσω στο εξωτερικό και θα το κάνω μόλις τα παιδιά μου γίνουν 18. Αυτή τη στιγμή πρέπει να έχω βάση εκεί που επιλέγει να ζει ο πατέρας τους», λέει η ηθοποιός και συνεχίζει: «Θέλω να ενθαρρύνω τα παιδιά μου να εξερευνήσουν τον κόσμο χωρίς όρια σε αυτό που επιτρέπεται να σπουδάσουν ή να μάθουν ή τι να φαντάζονται πως θα κάνουν στο μέλλον».

Όσο για την πιθανότητα να ζήσουν στην Αφρική, η Αντζελίνα Τζολί λέει: «Θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν στον κόσμο όχι απλώς να τον γνωρίσουν αλλά να τον ζήσουν και να έχουν φίλους σε όλο τον πλανήτη. Τον επόμενο χρόνο σκεφτόμαστε να ζήσουμε στην Αφρική».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ελληνικό Περίπτερο στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia

Πολιτισμός / Το Ελληνικό Περίπτερο στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia

Το Ελληνικό Περίπτερο στα Giardini της Βενετίας μεταμορφώνεται σε ένα σύγχρονο Πλατωνικό Σπήλαιο από τον Ανδρέα Αγγελιδάκη, τον εικαστικό και αρχιτέκτονα που εκπροσωπεί την Ελλάδα στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia με το έργο «Escape Room», από τις 9 Μαΐου έως τις 22 Νοεμβρίου 2026. 
THE LIFO TEAM
Τι σημαίνει όταν μια αρχαία κοινωνία θάβει παιδιά σαν πολεμιστές;

Πολιτισμός / Τι σημαίνει όταν μια αρχαία κοινωνία θάβει παιδιά σαν πολεμιστές;

Η ανακάλυψη δύο παιδικών ταφών με χάλκινα πολεμικά ζωνάρια στην Ποντεκανιάνο της Ιταλίας ξαναφέρνει στο προσκήνιο το ερώτημα για το πώς μια αρχαία κοινωνία απέδιδε κύρος, ρόλους και μέλλον ακόμη και στα παιδιά.
THE LIFO TEAM
Ο Werner Herzog επιστρέφει με το Ghost Elephants, ένα ντοκιμαντέρ για τα τελευταία «φαντάσματα» της Αγκόλας

Πολιτισμός / Ο Werner Herzog επιστρέφει με το Ghost Elephants, ένα ντοκιμαντέρ για τα τελευταία «φαντάσματα» της Αγκόλας

Το Ghost Elephants ακολουθεί μια αποστολή αναζήτησης ελεφάντων στην Αγκόλα, αλλά στα χέρια του Werner Herzog γίνεται κάτι περισσότερο από ένα ντοκιμαντέρ. Γίνεται μια ιστορία για την εμμονή, τη σιωπή και το άγνωστο.
THE LIFO TEAM
Από το Smithsonian στη Βαλτιμόρη: η Amy Sherald, η λογοκρισία και ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας

Πολιτισμός / Από το Smithsonian στη Βαλτιμόρη: η Amy Sherald, η λογοκρισία και ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας

Η Amy Sherald απέσυρε την έκθεσή της από το Smithsonian μετά τις ενστάσεις για το Trans Forming Liberty. Στη Βαλτιμόρη, το American Sublime έγινε η πιο επιτυχημένη έκθεση του μουσείου εδώ και 25 χρόνια.
THE LIFO TEAM
Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Πολιτισμός / Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Το Paradise Lost δεν έμεινε στην ιστορία μόνο ως ένα από τα μεγάλα έπη της αγγλικής λογοτεχνίας, αλλά και ως το βιβλίο που έκανε τον Σατανά μία από τις πιο γοητευτικές και αμφιλεγόμενες μορφές της δυτικής φαντασίας
THE LIFO TEAM
Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Orwell ανατέμνει το ψέμα της εποχής

Πολιτισμός / Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Orwell ανατέμνει το ψέμα της εποχής

Ο σκηνοθέτη Raoul Peck επιστρέφει με το Orwell: 2+2=5, ένα ντοκιμαντέρ που ξαναφέρνει τον George Orwell στο παρόν, συνδέοντας το έργο του με τη γλώσσα της εξουσίας, την προπαγάνδα και τη φθορά των δημοκρατιών.
THE LIFO TEAM