Η Αντζελίνα Τζολί λέει πως υπήρχε ένα «σφίξιμο» στη σχέση της με τον Μπραντ Πιτ

Η Αντζελίνα Τζολί λέει πως υπήρχε ένα «σφίξιμο» στη σχέση της με τον Μπραντ Πιτ Facebook Twitter
0

Μετά από από δύο χρόνια γάμου, έξι παιδιά, διάφορα νομικά ζητήματα και έρευνες μέχρι και από το FBI, η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ αποφάσισαν το 2016 να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η διάσημη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για το διαζύγιο, αποκαλύπτοντας πως τα προβλήματα είχαν αρχίσει ήδη από τα γυρίσματα της ταινίας «By the Sea». 

Σε συνέντευξή της στο The Hollywood Reporter, η Αντζελίνα ρωτήθηκε για το πώς ήταν να δουλεύει με τον Μπραντ στη συγκεκριμένη ταινία και απάντησε πως τα προβλήματα ήταν ιδιαιτέρως εμφανή στη διάρκεια των γυρισμάτων. 

«Γνωριστήκαμε δουλεύοντας μαζί και εργαστήκαμε καλά παρέα... Ήθελα να κάνουμε μια πιο σοβαρή δουλειά... Σκέφτηκα πως θα ήταν ένας καλός τρόπος για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε. Κατά κάποιον τρόπο ήταν, και μπορώ να πως ότι μάθαμε μερικά πράγματα. Αλλά υπήρχε ένα σφίξιμο, ενδεχομένως λόγω της κατάστασης που συνεχιζόταν και δεν ήταν λόγω της ταινίας. Ήταν κάτι που αντιμετωπίζαμε... τα πράγματα συμβαίνουν για διάφορους λόγους. Γιατί έγραψα εκείνο το κομμάτι; Γιατί νιώθαμε όπως νιώθαμε όταν κάναμε την ταινία; Δεν είμαι σίγουρη», ανέφερε η διάσημη ηθοποιός. 

Η Αντζελίνα Τζολί σχολίασε επίσης πως εκείνη την περίοδο βρισκόταν σε μια δύσκολη φάση της ζωής της. «Η ζωή μου ήταν... Είχαν πολλά, πολλά περίεργα και πολύ ατυχή πράγματα να συμβαίνουν όλα μαζί και πολλά πράγματα από τα περασμένα χρόνια που ήταν προκλήσεις για μένα. Έκανα την μαστεκτομή πριν το "Unbroken". Μέσα σε μια δεκαετία έχασα τη μητέρα μου. Μετά την μαστεκτομή είχα το θέμα με τον καρκίνο στις ωοθήκες που έκανα επίσης εγχείριση και άλλα πράγματα που συνέβαιναν στη ζωή μου. Μάλλον έγραψα το έργο γιατί η συγγραφή είναι κάτι θεραπευτικό ή κάτι δύσκολο. Δεν ξέρω», συνέχισε η ηθοποιός. 

«Όπως και να έχει χαίρομαι που κάναμε αυτήν την ταινία επειδή όντως εξερευνήσαμε κάτι μαζί. Ό,τι κι αν ήταν ίσως δεν έλυσε συγκεκριμένα προβλήματα, αλλά εμείς καταφέραμε να επικοινωνήσουμε κάτι στον κόσμο το οποίο κατά βάθος χρειαζόταν να επικοινωνήσουμε ο ένας στον άλλον», κατέληξε η Αντζελίνα Τζολί. 

Το trailer της ταινίας «By the Sea»:

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανεμοστρόβιλοι, προσεληνώσεις και η διαχρονική γοητεία της Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ανεμοστρόβιλοι, προσεληνώσεις και η διαχρονική γοητεία της Όντρεϊ Χέπμπορν

Μια δυνατή εβδομάδα στις αίθουσες με τη Σκάρλετ Γιόχανσον ως κομεντιέν παλιάς κοπής, τον Νίκολας Κέιτζ ως εκπρόσωπο του Κακού και δύο ελκυστικές επανεκδόσεις να ξεχωρίζουν.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Υπουργείο Πολιτισμού: Η ανακοίνωση για την οικία του Άγγελου Τερζάκη στο Ναύπλιο

Πολιτισμός / Υπουργείο Πολιτισμού: Δεν πωλούνται τουριστικά είδη στην οικία του Άγγελου Τερζάκη στο Ναύπλιο

Τι εξηγεί το υπουργείο Πολιτισμού για την απαλλοτρίωση και αποκατάσταση της οικίας του Άγγελου Τερζάκη που αποκτήθηκε από το ελληνικό δημόσιο το 2020 έναντι τιμήματος 490.000 ευρώ
LIFO NEWSROOM