Η Αλέξια αποκάλυψε πως στα 12 της δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση

Η Αλέξια αποκάλυψε πως στα 12 της δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση Facebook Twitter
0

Η γνωστή Κύπρια τραγουδίστρια Αλέξια αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως σε ηλικία 12 ετών δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση.

Η Αλέξια μίλησε στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος στο ΡΙΚ για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε με αφορμή το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στο Χόλιγουντ γύρω από τον παραγωγό Χάρβεϊ Γουάινστιν.

«Αισθάνθηκα μια τεράστια ανακούφιση, που άρχισαν αυτά να γίνονται γνωστά και μπόρεσαν οι γυναίκες άφοβα να μιλήσουν» ανέφερε η τραγουδίστρια.

«Το είπα αμέσως στους γονείς μου ότι κάτι συνέβη... ήμουν 12 χρονών. Ευτυχώς δεν με άγγιξε. Μόνο με λόγια και με χειρονομία που την απέφυγα εγώ. Ήταν αρκετά και τα δύο για να με τραυματίσουν, χωρίς να με αγγίξει κανένας. Άλλο πρόσωπο στη δεύτερη περίπτωση. Και τα δύο πάρα πολύ γνωστά», είπε.

«Το είπα στους γονείς μου και θύμωσαν αλλά αυτός ήταν πολύ ισχυρός. Η κίνηση - ούτε καν άγγιγμα - με τραυμάτισε σε όλη μου τη ζωή», πρόσθεσε η Αλέξια.

Ο δεύτερος μου είπε «Αν πας Ελλάδα αυτά θα πρέπει να τα συνηθίσεις. Έτσι θα είναι στην Ελλάδα». Οπότε εγώ μίσησα την Ελλάδα που μου ανέφερε αυτός», κατέληξε η Αλέξια.

 

Δεν το είπα ποτέ δημόσια και θέλω να το πω γιατί θέλω να ξεφοβηθούν οι γυναίκες». Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη τραυματική εμπειρία που βίωσε η Αλέξια, ενώ αποκάλυψε ότι της έχει ξανασυμβεί.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ
Onassis Ready: «You are invited» - Η έκθεση που εγκαινιάζει τον νέο χώρο του Ιδρύματος στου Ρέντη

Πολιτισμός / «You are invited»: Με έκθεση του διάσημου φωτογράφου Γιούργκεν Τέλερ ξεκινάει το Onassis Ready

Στην καρδιά του Αγίου Ιωάννη Ρέντη το Ίδρυμα Ωνάση μεταμορφώνει ένα παλιό εργοστάσιο πλαστικών σε χώρο πολιτισμού και ξεκινά τη λειτουργία του με μια σπουδαία έκθεση
LIFO NEWSROOM