Η Άιρλαντ Μπάλντουιν στα βήματα της Κιμ Μπάσιντζερ ποζάρει γυμνή για την PETA, όπως η μητέρα της

Η Άιρλαντ Μπάλντουιν στα βήματα της Κιμ Μπάσιντζερ ποζάρει γυμνή για την PETA, όπως η μητέρα της Facebook Twitter
0

Δεν είχε γεννηθεί καν όταν η μητέρα της, Κιμ Μπάσιντζερ είχε ποζάρει γυμνή για την PETA. Και τώρα είναι η σειρά της να ακολουθήσει τα βήματά της.

«Είδα τις φωτογραφίες από όταν η μαμά μου είχε ποζάρει για την καμπάνια οπότε ήταν ανέκαθεν κάτι που ήθελα να κάνω. Από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι, ήθελα να κάνω κάτι για την PETA. Είναι κάτι για το οποίο η μητέρα μου αγωνίστηκε σε όλη της τη ζωή και το έχει υπερασπιστεί, οπότε ήθελα κι εγώ να το δοκιμάσω», εξηγεί η 22χρονη.

Η Άιρλαντ Μπάλντουιν στα βήματα της Κιμ Μπάσιντζερ ποζάρει γυμνή για την PETA, όπως η μητέρα της Facebook Twitter
Η Κιμ Μπάσιντζερ είχε φωτογραφηθεί κάποτε γυμνή για την PETA.

Η Άιρλαντ Μπάλντουιν, κόρη του Άλεκ Μπάλντουιν και της Κιμ Μπάσιντζερ, είναι μοντέλο και δηλώνει vegan και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων. 

«Βασικά το ξεκαθαρίζω στο προφίλ μου ως μοντέλο πως δεν φοράω γούνες, δεν ήθελα να γίνει μέρος της φήμης μου. Μου έχουν τύχει ενδυματολόγοι που προσπάθησαν να μου φορέσουν γούνινα παλτά και φόρμες, να με βάλουν να ξαπλώσω σε γούνινα χαλιά και άλλα τέτοια διάφορα. Τους είπα να πάνε στο διάολο», λέει η Άιρλαντ. 


Κατά τη γνώμη της δεν έχει καμία σημασία το μέγεθος της γούνας αφού «εξακολουθείς να αγοράζεις την αγριότητα και να την υπερασπίζεσαι». 

«Αν δεν θα φορούσες τον σκύλο σου, τότε δεν πρέπει να φορέσεις ποτέ γούνα, επειδή όλα τα ζώα είναι ίσα και αξίζουν αντίστοιχου σεβασμού, συμπόνοιας και αγάπης», καταλήγει. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΠΟ: Το ταφικό μνημείο του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη φωτίζεται με νέα χρώματα

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Το ταφικό μνημείο του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη φωτίζεται με νέα χρώματα

Το Υπουργείο αναθέτει σε δύο ερευνητικά κέντρα την υλοποίηση του έργου «AmphiPoly», που στοχεύει στην επιστημονικά τεκμηριωμένη ανασύσταση της αρχικής όψης του διακόσμου του μνημείου, συμπεριλαμβανομένων της πολυχρωμίας και της εικονογραφίας, σε όλες τις χρονολογικές τους φάσεις
LIFO NEWSROOM
Το ρεσιτάλ της Ρόουζ Μπερν, το τρυφερό «Renoir» κι ένας αιμοβόρος Αι-Βασίλης από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Το ρεσιτάλ της Ρόουζ Μπερν, το τρυφερό «Renoir» κι ένας αιμοβόρος Άι-Βασίλης από αύριο στους κινηματογράφους

Η tour de force ερμηνεία της Ρόουζ Μπερν στο «If I Had Legs I’d Kick you» αποτελεί τη βασική κινηματογραφική ατραξιόν της εβδομάδας, αν και υπάρχουν κι άλλες ενδιαφέρουσες επιλογές, όπως το «Renoir», που θυμίζει το σινεμά του Κόρε Έντα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ