Η Άιρλαντ Μπάλντουιν στα βήματα της Κιμ Μπάσιντζερ ποζάρει γυμνή για την PETA, όπως η μητέρα της

Η Άιρλαντ Μπάλντουιν στα βήματα της Κιμ Μπάσιντζερ ποζάρει γυμνή για την PETA, όπως η μητέρα της Facebook Twitter
0

Δεν είχε γεννηθεί καν όταν η μητέρα της, Κιμ Μπάσιντζερ είχε ποζάρει γυμνή για την PETA. Και τώρα είναι η σειρά της να ακολουθήσει τα βήματά της.

«Είδα τις φωτογραφίες από όταν η μαμά μου είχε ποζάρει για την καμπάνια οπότε ήταν ανέκαθεν κάτι που ήθελα να κάνω. Από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι, ήθελα να κάνω κάτι για την PETA. Είναι κάτι για το οποίο η μητέρα μου αγωνίστηκε σε όλη της τη ζωή και το έχει υπερασπιστεί, οπότε ήθελα κι εγώ να το δοκιμάσω», εξηγεί η 22χρονη.

Η Άιρλαντ Μπάλντουιν στα βήματα της Κιμ Μπάσιντζερ ποζάρει γυμνή για την PETA, όπως η μητέρα της Facebook Twitter
Η Κιμ Μπάσιντζερ είχε φωτογραφηθεί κάποτε γυμνή για την PETA.

Η Άιρλαντ Μπάλντουιν, κόρη του Άλεκ Μπάλντουιν και της Κιμ Μπάσιντζερ, είναι μοντέλο και δηλώνει vegan και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων. 

«Βασικά το ξεκαθαρίζω στο προφίλ μου ως μοντέλο πως δεν φοράω γούνες, δεν ήθελα να γίνει μέρος της φήμης μου. Μου έχουν τύχει ενδυματολόγοι που προσπάθησαν να μου φορέσουν γούνινα παλτά και φόρμες, να με βάλουν να ξαπλώσω σε γούνινα χαλιά και άλλα τέτοια διάφορα. Τους είπα να πάνε στο διάολο», λέει η Άιρλαντ. 


Κατά τη γνώμη της δεν έχει καμία σημασία το μέγεθος της γούνας αφού «εξακολουθείς να αγοράζεις την αγριότητα και να την υπερασπίζεσαι». 

«Αν δεν θα φορούσες τον σκύλο σου, τότε δεν πρέπει να φορέσεις ποτέ γούνα, επειδή όλα τα ζώα είναι ίσα και αξίζουν αντίστοιχου σεβασμού, συμπόνοιας και αγάπης», καταλήγει. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα θεατρικό δρώμενο στο Βυζαντινό Μουσείο μάς συστήνει τον σπουδαίο βυζαντινολόγο Γεώργιο Λαμπάκη

Θέατρο / Ένα θεατρικό δρώμενο στο Βυζαντινό Μουσείο μάς συστήνει τον σπουδαίο βυζαντινολόγο Γεώργιο Λαμπάκη

Με αφετηρία το βιβλίο του βυζαντινολόγου Γεωργίου Λαμπάκη με τίτλο «Οι Επτά Αστέρες της Αποκαλύψεως», ένα θεατρικό δρώμενο στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο ξεδιπλώνει το προσωπικό ταξίδι του σπουδαίου βυζαντινολόγου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ