Από την πρώτη στιγμή που διαγνώστηκε με καρκίνο, η Shannen Doherty, πρωταγωνίστρια του θρυλικού "Μπέβερλι Χιλς" και άλλων επιτυχημένων σειρών, δεν έκρυψε τίποτα από τον αγώνα που σε καθημερινή βάση έδινε. Το Instagram της ηθοποιού έγινε ένα διαδικτυακό ημερολόγιο της προσπάθειάς της: από τα ραντεβού της χημειοθεραπείας της, τις αισιόδοξες στιγμές της, τις όχι και τόσο καλές, τις ναυτίες, την προσπάθεια της να μείνει ψύχραιμη, πάντα με τον σύζυγο της στο πλευρό της. 

 

Πριν από λίγους μήνες, και ενώ λόγω των χημειοθεραπειών τα μαλλιά της είχαν αρχίσει να πέφτουν, εκείνη είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να φορέσει περούκα. Είχε επιλέξει να μην καλύπτει το κεφάλι της, να κάνει αυτό που της συνέβη σημαία και να περάσει ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που πάλευαν με τον καρκίνο: ότι το γυμνό κεφάλι δεν είναι ντροπή για καμία γυναίκα που δίνει αυτή τη μάχη. Τους επόμενους μήνες, η Doherty θα χρησιμοποιούσε μόνο ένα μαντήλι ή σκούφους, κι αυτά στην περίπτωση που επικρατούσαν χαμηλές θερμοκρασίες. 

 


Τις τελευταίες μέρες, η ηθοποιός φαίνεται ότι κέρδισε άλλη μια μάχη και το πανηγυρίζει με νέες φωτογραφίες στο Instagram, με φίλους και αγαπημένους και για πρώτη φορά με τα νέα, δικά της μαλλιά που σκέπασαν το κεφάλι της μετά από πολύμηνη μάχη. Η πρώτη φωτογραφία που ανέβασε, χωρίς σκούφο ή μαντήλι, ήταν για ακόμη μία φορά μαζί με τον σύζυγο της Kurt Iswarienko, τον οποίο στο μήνυμα που συνοδεύει τη φωτογραφία τους, ευγνωμονεί για τον τρόπο με τον οποίο στάθηκε δίπλα της.

 

H Shannen Doherty πετά το μαντήλι της χημειοθεραπείας και γιορτάζει τα καινούρια μαλλιά της

 

Οι επόμενες ήταν μαζί με τον γιατρό της και φίλους της, αλλά και από τις δραστηριότητες και τα χόμπι της, που δεν εγκατέλειψε ποτέ όλο το προηγούμενο διάστημα.

 

H Shannen Doherty πετά το μαντήλι της χημειοθεραπείας και γιορτάζει τα καινούρια μαλλιά της

 

Just some #ordinarytuesday ab work, calling out @sarahmgellar and Kiera. #boomboomboom @jammalibu @themamarosa

A video posted by ShannenDoherty (@theshando) on