Τον περασμένο μήνα, εν μέσω φημών για ένα τρίτο πρόσωπο, η Kylie Minogue, ανακοίνωσε το χωρισμό της από τον 29χρονο Joshua Sasse, με τον οποίο ετοιμαζόταν να επισημοποιήσει τη σχέση της με γάμο. Σημειώνεται πως οι φήμες για το χωρισμό ήθελαν το τρίτο πρόσωπο να σχετίζεται με τον Sasse.

 

H τραγουδίστρια απέφυγε για λίγο καιρό τις δημόσιες εμφανίσεις και δεν έκανε καμιά περαιτέρω δήλωση. Σήμερα όμως έσπασε τη σιωπή της για τον πολύκροτο χωρισμό και δήλωσε μεταξύ άλλων πως «Δεν έχει μετανιώσει»  για το φινάλε της σχέσης της.

 

Σε μια συνέντευξη με την «The Sydney Morning Herald» η πριγκίπισσα της ποπ ομολόγησε ότι πέρασε μια δύσκολη περίοδο, αλλά δήλωσε ευγνώμων για την υποστήριξη που έδειξαν οι φανς της.

 

 

Η Kylie δήλωσε πως πλέον αισθάνεται καλά και πως ήδη κάνει σχέδια για το μέλλον. Παράλληλα ανακοίνωσε πως ετοιμάζει την επιστροφή της με ένα νέο δίσκο τον οποίο έχει ήδη αρχίσει να δουλεύει.

 

«Νιώθω υπέροχα στην πραγματικότητα. Δεν ήτα η ευκολότερη περίοδος, αλλά ότι είναι μια καθαρά προσωπική υπόθεση και δεν έχω μετανιώσει για κάτι», είπε και πρόσθεσε πως ο χωρισμός της μετά από δυο χρόνια ήταν απλά μέρος των κακών και καλών στιγμών της ζωής.

 

Μιλώντας για το αν θα είχε κάνει κάτι διαφορετικό, είπε: «Μακάρι να είχα εμπιστευθεί το ένστικτό μου σε ορισμένες περιπτώσεις που δεν το έκανα και θα ήθελα να είχα ακούσει τις καλύτερες συμβουλή, όταν πάλι δεν το έκανα».