H Κάιλι Μινόγκ μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό της και ανακοινώνει την επιστροφή της

H Κάιλι Μινόγκ μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό της και ανακοινώνει την επιστροφή της Facebook Twitter
0

Τον περασμένο μήνα, εν μέσω φημών για ένα τρίτο πρόσωπο, η Kylie Minogue, ανακοίνωσε το χωρισμό της από τον 29χρονο Joshua Sasse, με τον οποίο ετοιμαζόταν να επισημοποιήσει τη σχέση της με γάμο. Σημειώνεται πως οι φήμες για το χωρισμό ήθελαν το τρίτο πρόσωπο να σχετίζεται με τον Sasse.

H τραγουδίστρια απέφυγε για λίγο καιρό τις δημόσιες εμφανίσεις και δεν έκανε καμιά περαιτέρω δήλωση. Σήμερα όμως έσπασε τη σιωπή της για τον πολύκροτο χωρισμό και δήλωσε μεταξύ άλλων πως «Δεν έχει μετανιώσει»  για το φινάλε της σχέσης της.

Σε μια συνέντευξη με την «The Sydney Morning Herald» η πριγκίπισσα της ποπ ομολόγησε ότι πέρασε μια δύσκολη περίοδο, αλλά δήλωσε ευγνώμων για την υποστήριξη που έδειξαν οι φανς της.

Η Kylie δήλωσε πως πλέον αισθάνεται καλά και πως ήδη κάνει σχέδια για το μέλλον. Παράλληλα ανακοίνωσε πως ετοιμάζει την επιστροφή της με ένα νέο δίσκο τον οποίο έχει ήδη αρχίσει να δουλεύει.

«Νιώθω υπέροχα στην πραγματικότητα. Δεν ήτα η ευκολότερη περίοδος, αλλά ότι είναι μια καθαρά προσωπική υπόθεση και δεν έχω μετανιώσει για κάτι», είπε και πρόσθεσε πως ο χωρισμός της μετά από δυο χρόνια ήταν απλά μέρος των κακών και καλών στιγμών της ζωής.

Μιλώντας για το αν θα είχε κάνει κάτι διαφορετικό, είπε: «Μακάρι να είχα εμπιστευθεί το ένστικτό μου σε ορισμένες περιπτώσεις που δεν το έκανα και θα ήθελα να είχα ακούσει τις καλύτερες συμβουλή, όταν πάλι δεν το έκανα».

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια εμβληματική ευρωπαϊκή συλλογή φτάνει στην Αθήνα

Πολιτισμός / Ντεγκά, Ματίς, Μονέ και άλλοι 43 σπουδαίοι καλλιτέχνες σε μια έκθεση στην Αθήνα

83 αριστουργήματα από 45 καλλιτέχνες παγκόσμιας ακτινοβολίας, τα οποία προέρχονται από μια εμβληματική ευρωπαϊκή ιδιωτική συλλογή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στην Αθηνα από τον Δεκέμβριο στο μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή.
LIFO NEWSROOM
Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Πολιτισμός / Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Ο Πάπας Λέων θα υποδεχθεί το Σάββατο τη Μόνικα Μπελούτσι, τον Σπάικ Λι και τη Κέιτ Μπλάνσετ, μεταξύ άλλων,  σε μία ειδική ακρόαση για την «εμβάθυνση του διαλόγου με την κινηματογραφική τέχνη»
LIFO NEWSROOM
Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Το ερμηνευτικό comeback του σπουδαίου πρωταγωνιστή, η διασκευή του Νοτιοκορεάτη δημιουργού στο «Τσεκούρι» του Γαβρά, το ριμέικ του «Running Man» και μια γιαπωνέζικη έκπληξη για τους φίλους του φανταστικού στις αίθουσες από αυτή την Πέμπτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Πολιτισμός / Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Το ιστορικό καφέ, το δεύτερο παλαιότερο της Ιταλίας μετά το Caffè Florian της Βενετίας, υπήρξε σημείο συνάντησης λογοτεχνών, καλλιτεχνών και διανοουμένων για περισσότερο από δυόμισι αιώνες
LIFO NEWSROOM