Το γράμμα του Tupac στη Madonna που εξηγεί πως τη χώρισε επειδή ήταν λευκή

 

Το 2015, η Madonna αποκάλυψε κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξης ότι δύο δεκαετίες πριν, είχε σχέση με τον Tupac. Σήμερα, ένα γράμμα του ράπερ, που είδε το φως της δημοσιότητας, κάνει γνωστή την αιτία του χωρισμού τους.

 

Η επιστολή προς τη Madonna είχε γραφτεί από τον Tupac ενώ ήταν στη φυλακή, με ημερομηνία 15 Ιανουαρίου 1995 -ένα έτος και οχτώ μήνες πριν τη δολοφονία του. Είναι σχεδόν τρεις σελίδες, αλλά το TMZ έδωσε στη δημοσιότητα μόνο μέρος του κειμένου.

 

Μεταξύ άλλων, ο Tupac γράφει πως «περίμενα πολύ καιρό για να το γράψω τελικά αυτό. Κυρίως επειδή πάλευα να βρω όλες τις απαντήσεις [...] Πρώτα από όλα, πρέπει να σου ζητήσω συγγνώμη. Επειδή όπως είπες, δεν ήμουν ο φίλος που ξέρω πως έχω την ικανότητα να είμαι».

 

«Για σένα, το να σε δουν με έναν μαύρο άντρα δεν θα θέσει σε κίνδυνο την καριέρα σου, αντιθέτως αυτό θα σε έκανε να φαίνεσαι πιο ανοιχτόμυαλη και συναρπαστική. Αλλά για μένα, τουλάχιστον σύμφωνα με τον προηγούμενο τρόπο που αντιλαμβανόμουν τα πράγματα, ένιωθα ότι έπρεπε να προσέξω την "εικόνα" μου, ότι θα απογοήτευα τους μισούς ανθρώπους που με έκαναν αυτό που νόμιζα ότι ήμουν. Δεν ήθελα ποτέ να σε πληγώσω», αναφέρει στη συνέχεια.

 

Ακόμα, ο Tupac σημειώνει πως πληγώθηκε από μία δήλωση που είχε κάνει η Madonna, καθώς δεν γνώριζε ο ίδιος πως η σταρ είχε υπάρξει σε σχέση και με άλλους ράπερ, πέρα από τον ίδιο. Όπως γράφει, «εκείνη τη στιγμή, επειδή πληγώθηκα αλλά και από ένστικτο, αποφάσισα να αντιδράσω και να υπερασπιστώ την καρδιά και τον εγωισμό μου, και είπα πολλά πράγματα».

 

«Από τότε, όπως βλέπεις, έχω μεγαλώσει πνευματικά και διανοητικά. Δεν έχει σημασία πλέον πώς με βλέπουν. Κατάλαβε σε παρακαλώ την προηγούμενη στάση μου, ήταν ενός νεαρού με περιορισμένη εμπειρία, που ήταν με ένα υπερβολικά διάσημο sex symbol», προσθέτει.

 

Στο τέλος της επιστολής, ο Tupac προσφέρει τη φιλία του και λέει στη Madonna πως θα ήθελαν να συζητήσουν το θέμα κι άλλο, «αλλά κάποια πράγματα δεν μπορούσαν να περιμένουν. Ένιωθα ότι έπρεπε να στα πω... σε περίπτωση που συμβεί κάτι».

 

Επίσης, της γράφει «Σε παρακαλώ, να προσέχεις Madonna. Δεν είναι όλοι τόσο έντιμοι, όσο δείχνουν. Υπάρχουν άτομα των οποίων η καρδιά είναι γεμάτη ζήλια και κακία. Δεν θα διστάσουν να σου κάνουν κακό. Οι 5 σφαίρες που έχω δεχθεί είναι η απόδειξη». Στο υστερόγραφο, της ζητά να τον επισκεφθεί στη φυλακή, αν θέλει και η ίδια.

 

Το TMZ αναφέρει πως το γράμμα θα δημοπρατηθεί στις 19-28 Ιουλίου με τιμή εκκίνησης τα 100.000 δολάρια.

 

Ο Tupac είχε φυλακιστεί με κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση και αποφυλακίστηκε τον Οκτώβριο του 1995. Πέθανε τον Σεπτέμβριο του 1996, έξι ημέρες μετά από πυροβολισμούς που δέχτηκε.

 

Το γράμμα του Tupac στη Madonna που εξηγεί πως τη χώρισε επειδή ήταν λευκή

 

Το γράμμα του Tupac στη Madonna που εξηγεί πως τη χώρισε επειδή ήταν λευκή

 

Το γράμμα του Tupac στη Madonna που εξηγεί πως τη χώρισε επειδή ήταν λευκή